פרופיל מאומת
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כחלק מתהליך בלתי פוסק ובלתי מתפשר להיות האתר האובייקטיבי, נטול אינטרסים והגדול בישראל (מעל 35,200 חברים רשומים, מעל 180,000 מבקרים שונים בחודש, נכון לכתיבת שורות אלו) ולאור פריחת הטרולים, הפרסום הסמוי וחברות פרסום גרילה, הצצים חדשות לבקרים, החלטנו לתת מדד אמינות נוסף לגולשים, כך שהגולש התמים והחדש יידע כי מי שעונה לו הוא אדם שהפרופיל שלו אומת, קרי, בודאות מדובר באדם מן השורה, נטול אינטרסים מסחריים או טרוליים.
אין לנו ספק כי לא כולם זקוקים לסימון הזה, הרבה מאוד גולשים נרשמים לאתר לצורך קבלת עזרה נקודתית (טכנית או צרכנית), מקבלים את התשובה ואז נעלמים לתקופה ארוכה או לעיתים נעלמים כלל, אולם, לצד אותם גולשים מזדמנים, קיימת קהילה אדירה שפוקדת את האתר יום יום ולעיתים אף שעה שעה, נהנית לשוחח, לדון על נושאים רבים ומגוונים (מספיק לראות את שרשורי ה-OFF TOPIC כמו שרשור הספורט, ה-ROOMBA, ה-F1 ועוד כדי להבין את חוזק הקהילה).
גודלו של האתר וכח השפעתו מבחינה צרכנית הפכו מזמן למשמעותיים מאוד.(תחשבו רגע על המספרים: בישראל נמכרים בשנה כ-500,000 טלוויזיות. באתר מבקרים כל חודש 180,000 מבקרים שונים והמספר הזה גדל כל הזמן מיום הקמת האתר, ברור אם כך, כי מוצר שהופך להיות "פופולארי" באתר יכול מאוד להשפיע על נתח השוק ומכך על המאזן של יבואנים קטנים, בינוניים ואף גדולים).
ככזה, האתר מושך אליו לצד מתעניינים ולצד המומחים הגדולים גם כאלו שיש להם אינטרס להטות את השיח הציבורי, להשפיע על דעת החברים, מעצבי דעת הקהל, בצורות שפלות ונלוזות, ע"י יצירת דיונים מדומים, שתילת לינקים "תמימים" או "המלצה" על מותג, מוצר ספציפי לכל דיכפין.
יש לנו לא מעט כלים טכנולוגיים לזהות את אותם טרולים ויחד עם חוכמת ההמונים, קרי אתם, אנו עולים עליהם, די בקלות. אתמול נשבר אחד השיאים ונחסמו מספר לא קטן של טרולים.
הסימון "פרופיל מאומת" נועד לתת לא רק מדד נוסף לגולשים על "מי עונה לי" אלא גם אלמנט הרתעתי לאותם טרולים בפוטנציה.
אז איך אפשר לקבל את הסימון?
* כרגע רק המנהלים הבכירים יכולים להקנות את הסימון הזה למשתמשים.
* משתמשים שאחד המנהלים/גורואים/בעלי תפקידים מכיר אישית, ייקבל את הסימון.
* חברי HT Friend מקבלים גם הם את הסימון.
* חברים אשר קישרו את הפרופיל שלהם באתר לפרופיל הפייסבוק שלהם, גם הם ייקבלו את הסימון (לקישור הפרופיל לחץ כאן)
חושבים שמגיע לכם בכל זאת? צרו קשר עם אחד המנהלים או ליחצו דווח
אין לנו ספק כי לא כולם זקוקים לסימון הזה, הרבה מאוד גולשים נרשמים לאתר לצורך קבלת עזרה נקודתית (טכנית או צרכנית), מקבלים את התשובה ואז נעלמים לתקופה ארוכה או לעיתים נעלמים כלל, אולם, לצד אותם גולשים מזדמנים, קיימת קהילה אדירה שפוקדת את האתר יום יום ולעיתים אף שעה שעה, נהנית לשוחח, לדון על נושאים רבים ומגוונים (מספיק לראות את שרשורי ה-OFF TOPIC כמו שרשור הספורט, ה-ROOMBA, ה-F1 ועוד כדי להבין את חוזק הקהילה).
גודלו של האתר וכח השפעתו מבחינה צרכנית הפכו מזמן למשמעותיים מאוד.(תחשבו רגע על המספרים: בישראל נמכרים בשנה כ-500,000 טלוויזיות. באתר מבקרים כל חודש 180,000 מבקרים שונים והמספר הזה גדל כל הזמן מיום הקמת האתר, ברור אם כך, כי מוצר שהופך להיות "פופולארי" באתר יכול מאוד להשפיע על נתח השוק ומכך על המאזן של יבואנים קטנים, בינוניים ואף גדולים).
ככזה, האתר מושך אליו לצד מתעניינים ולצד המומחים הגדולים גם כאלו שיש להם אינטרס להטות את השיח הציבורי, להשפיע על דעת החברים, מעצבי דעת הקהל, בצורות שפלות ונלוזות, ע"י יצירת דיונים מדומים, שתילת לינקים "תמימים" או "המלצה" על מותג, מוצר ספציפי לכל דיכפין.
יש לנו לא מעט כלים טכנולוגיים לזהות את אותם טרולים ויחד עם חוכמת ההמונים, קרי אתם, אנו עולים עליהם, די בקלות. אתמול נשבר אחד השיאים ונחסמו מספר לא קטן של טרולים.
הסימון "פרופיל מאומת" נועד לתת לא רק מדד נוסף לגולשים על "מי עונה לי" אלא גם אלמנט הרתעתי לאותם טרולים בפוטנציה.
אז איך אפשר לקבל את הסימון?
* כרגע רק המנהלים הבכירים יכולים להקנות את הסימון הזה למשתמשים.
* משתמשים שאחד המנהלים/גורואים/בעלי תפקידים מכיר אישית, ייקבל את הסימון.
* חברי HT Friend מקבלים גם הם את הסימון.
* חברים אשר קישרו את הפרופיל שלהם באתר לפרופיל הפייסבוק שלהם, גם הם ייקבלו את הסימון (לקישור הפרופיל לחץ כאן)
חושבים שמגיע לכם בכל זאת? צרו קשר עם אחד המנהלים או ליחצו דווח
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
צעד מבורך שיעזור למיגור "הסמויים" שהתרבו מאוד לאחרונה.
לגבי חברי HT , עדיין יתכן "סמוי" שאינכם מכירים ושישלם דרך PayPal, לדעתי עדיין צריך לדעת במי מדובר .
לגבי הפייסבוק, כנ"ל , לדעתי זה לא אמור להיות בצורה אוטומטית, כי תמיד אפשר לפתוח יוזר פיקטיבי בפייסבוק.
לגבי חברי HT , עדיין יתכן "סמוי" שאינכם מכירים ושישלם דרך PayPal, לדעתי עדיין צריך לדעת במי מדובר .
לגבי הפייסבוק, כנ"ל , לדעתי זה לא אמור להיות בצורה אוטומטית, כי תמיד אפשר לפתוח יוזר פיקטיבי בפייסבוק.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- sufgi
- חבר מביא חבר

MartinHSabag כתב:הפייסבוק וה-PAYPAL לא אוטומאטיים אלא רק נותנים מדד אמינות נוסף....
רעיון נוסף שיכול לסייע הוא חסימת הרשמה עם email ציבוריים כמו gmail,yahoo,walla וכד' .
רק email של ספק האינטרנט/חברה שבה עובד החבר וכד' יתקבלו .
בצורה כזו חבר שנחסם למשל, לא יוכל להרשם אחרי דקה תחת יוזר אחר.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
סורי לא מסכים. אני כבר קרוב ל 7 שנים ב GMAIL ולא משתמש בשירותי דואר של חברת האינטרנט שלי, לא של העבודה שלי וגם ולא מתכוון גם לחזור אחורה ולשנות את ההרגלים שלי. ומה קורה אם אלו שאין להם דוא"ל בעבודה או שהעבודה חוסמת שירותי דוא"ל לאתרים מסחריים? שלילת יכולת כזו תגרום ליותר בעיות מאשר פתרון לבעיה. אין מה לעשות, פתרון של חסימת טרולים מחייב עבודת נמלים קשה וסיזיפית ומחייבת כל אחד ואחד באתר הזה לדווח ולעזור להנהלת האתר באיתור הטרולים, או העוסקים בתחום. אין זה אומר שעלינו לנהוג במקארטניזם ולעשות ציד מכשפות. אלא לעשות זאת בשיקול דעת מושכל.sufgi כתב:MartinHSabag כתב:הפייסבוק וה-PAYPAL לא אוטומאטיים אלא רק נותנים מדד אמינות נוסף....
רעיון נוסף שיכול לסייע הוא חסימת הרשמה עם email ציבוריים כמו gmail,yahoo,walla וכד' .
בצורה כזו חבר שנחסם למשל, לא יוכל להרשם אחרי דקה תחת יוזר אחר....
ליאור פרופיל מאומת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
Sufgi
שניים משלושת בעלי האתר משתמשים בדואל gmail כדואל ראשי. אנחנו לא יכולים לבקש מאחרים את מה שאנחנו לא יכולים לעמוד בו בעצמנו...
שניים משלושת בעלי האתר משתמשים בדואל gmail כדואל ראשי. אנחנו לא יכולים לבקש מאחרים את מה שאנחנו לא יכולים לעמוד בו בעצמנו...
- sufgi
- חבר מביא חבר

הכוונה שלי היא רק למשתמשים חדשים.
מי שכבר רשום, כמובן שלא יצטרך להחליף email.
כך גם המנהלים עומדים בדרישות כמו שאר החברים
למי שאין דוא"ל בעבודה, אז יכול להרשם עם הדוא"ל של ספק האינטרנט.
אין כאן דרישה לשנות הרגלים (מי שכבר רשום אז לא צריך לדרוש ממנו לשנות דוא"ל), ומי שחדש וחשוב לו להרשם לאתר, אז שירשם עם דוא"ל כפי שציינתי.
מי שכבר רשום, כמובן שלא יצטרך להחליף email.
כך גם המנהלים עומדים בדרישות כמו שאר החברים
למי שאין דוא"ל בעבודה, אז יכול להרשם עם הדוא"ל של ספק האינטרנט.
אין כאן דרישה לשנות הרגלים (מי שכבר רשום אז לא צריך לדרוש ממנו לשנות דוא"ל), ומי שחדש וחשוב לו להרשם לאתר, אז שירשם עם דוא"ל כפי שציינתי.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- sufgi
- חבר מביא חבר

עדיין לא הבנתי מה קשור היותו של ה gmail ככלי מרכזי, להרשמה לאתר.
גם ככה את ההודעות הפרטיות אנו מקבלים לאתר, ומלבד התרעה במייל שיש לי הודעה פרטית, לא זכור לי שעשיתי שימוש במייל שלי בשביל האתר.
גם ככה את ההודעות הפרטיות אנו מקבלים לאתר, ומלבד התרעה במייל שיש לי הודעה פרטית, לא זכור לי שעשיתי שימוש במייל שלי בשביל האתר.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
ומה יעשה מי שאין לו מייל מהעבודה ?sufgi כתב:MartinHSabag כתב:הפייסבוק וה-PAYPAL לא אוטומאטיים אלא רק נותנים מדד אמינות נוסף....
מה יעשה נער/ה/חייל/ת ?
o,k הבנתי מייל מספק האינטרנט...
נערך לאחרונה על ידי uris ב 31/07/2011 8:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- sufgi
- חבר מביא חבר

uris כתב:ומה יעשה מי שאין לו מייל מהעבודה ?sufgi כתב:MartinHSabag כתב:הפייסבוק וה-PAYPAL לא אוטומאטיים אלא רק נותנים מדד אמינות נוסף....
מה יעשה נער/ה/חייל/ת ?...
עד כמה שידוע לי, לכל אחד יש מייל של ספק האינטרנט.MartinHSabag כתב:אתה ביקשת שזה לא יהיה קביל.....אני טוען שלדרוש בימנו שיביא כתובת של ספק אינטרנט זה לא נכון ומיותר.
לא בגלל ש-GMAIL הוא כלי אימות אלא בגלל שלהרבה אין כתובות אחרות....
תמיד אפשר לקבל החלטה שמי שרוצה בכל זאת להרשם עם gmail , צריך לפנות למנהלים, והם יאשרו אותו ידנית.