שלום...
יש לי מקלט טלוויזיה אשר משדר ערוצים מוצפנים בלווין (בתשלום שנתי), כרגע אני צריך עוד אחד לחדר שינה,
השאלה שלי האם יש כרטיס טלוויזיה למחשב אשר יכול להוות תחליף לממיר לוויני ושאוכל להגדיר בו את המנוי שלי בידיעה שהכרטיס הינו בפורמט TVB-S?!, או שזה בלתי אפשרי בכרטיס מחשב.
אנסח את זה ככה.
כרגע יש לי ממיר בסלון, את הממיר אעביר לחדר שינה ובמקומו אתקין כרטיס למדיה סנטר שלי. אגדיר את המנוי שלי בתוכנה המצורפת ואחסוך לעצמי עלות של ממיר נוסף.
אם כן ישנו כרטיס כזה האם הוא יכול לקלוט ערוצי HD .?
אני מקווה שיש מי שמבין על מה אני מדבר ושיכול לעזור לי
שאלה לגבי ערוצי לווין
מה שאתה צריך זה כרטיס מסוג DVB-S,
אם אתה רוצה כרטיס שמסוגל לקלוט שידורי HD אתה צריך DVB-S2,
אם אתה מחבר אליו כרטיס מנוי כמו של YES למשל אתה צריך גם CI-SLOT ומתאם.
אני הזמנתי כרטיס כזה מגרמניה כולל ה CI והוא עלה שליש מהמחיר שלו בארץ,
תבדוק מחירים באתרים מחו"ל וב EBAY,
אם אתה משלם על שיתוף תבדוק עם הספק שלך אם אתה יכול לחבר עוד ממיר ואני בטוח שזה יעלה לך עוד קצת כסף כי אם תתחבר משני מקומות בו זמנית עם אותו שם משתמש וסיסמא יש סיכוי שיחסמו לך את השיתוף
אם אתה רוצה כרטיס שמסוגל לקלוט שידורי HD אתה צריך DVB-S2,
אם אתה מחבר אליו כרטיס מנוי כמו של YES למשל אתה צריך גם CI-SLOT ומתאם.
אני הזמנתי כרטיס כזה מגרמניה כולל ה CI והוא עלה שליש מהמחיר שלו בארץ,
תבדוק מחירים באתרים מחו"ל וב EBAY,
אם אתה משלם על שיתוף תבדוק עם הספק שלך אם אתה יכול לחבר עוד ממיר ואני בטוח שזה יעלה לך עוד קצת כסף כי אם תתחבר משני מקומות בו זמנית עם אותו שם משתמש וסיסמא יש סיכוי שיחסמו לך את השיתוף
מצאתי כרטיס שעונה לי על הדרישות
חברה: Hauppauge
קישור לדגם: http://www.hauppauge.co.uk/site/product ... r4400.html
המוצר הינו בעל תמיכה בכמה שיטות שידור
DVB-S/S2 לשידור לוויני+HD לוויני
ANALOG לשידור אנאלודי
DVB-T לשידור קרקעי (תקנו אותי אם אני טועה)
וכמובן המצב הרביעי הוא הקלטה
רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על החברה בכלל (שמעתי עליהם ביקורות טוב ולא *** סיני)
וחוות דעת על המוצר בכלל.
ושוב אשאל: יש לי מנוי שנתי לערוצים מוצפנים (חסומים לצפייה ללא מנוי) ובממיר שיש לי מוגדר שרת IP למתן הרשאת צפייה ללא צורך בכרטיס חכם. האם בכרטיס המוזכר יש אופצייה בתוכנה להגדרת מנוי לשרת ?
חברה: Hauppauge
קישור לדגם: http://www.hauppauge.co.uk/site/product ... r4400.html
המוצר הינו בעל תמיכה בכמה שיטות שידור
DVB-S/S2 לשידור לוויני+HD לוויני
ANALOG לשידור אנאלודי
DVB-T לשידור קרקעי (תקנו אותי אם אני טועה)
וכמובן המצב הרביעי הוא הקלטה
רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על החברה בכלל (שמעתי עליהם ביקורות טוב ולא *** סיני)
וחוות דעת על המוצר בכלל.
ושוב אשאל: יש לי מנוי שנתי לערוצים מוצפנים (חסומים לצפייה ללא מנוי) ובממיר שיש לי מוגדר שרת IP למתן הרשאת צפייה ללא צורך בכרטיס חכם. האם בכרטיס המוזכר יש אופצייה בתוכנה להגדרת מנוי לשרת ?