בעית איזון ברסיבר yamaha rx v495
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום חברים,
אני מתמודד עם תופעה מוזרה:
יש ברשותי רסיבר yamaha rx v495 שמשודך לרמקולים jamo e700.
כשאני שומע מוזיקה יש הבדל מהותי בין שני הערוצים בכל מה שקשור לצלילים הגבוהים - צד אחד נשמע מאוד עמום והשני חי. שללתי בעיה ברמקולים באמצעות החלפה ביניהם.
כמו כן חיברתי את הרמקולים פעם אחת ליציאה A ופעם אחת ליציאה B ובשתיהן הבעיה חוזרת על עצמה.
האם יכול להיות שהערוץ הימני ברסיבר לקוי? ייתכן ומדובר בבעיה של הגדרות כלשהן?
אודה על כל הכוונה,
בתודה מראש,
ערן
אני מתמודד עם תופעה מוזרה:
יש ברשותי רסיבר yamaha rx v495 שמשודך לרמקולים jamo e700.
כשאני שומע מוזיקה יש הבדל מהותי בין שני הערוצים בכל מה שקשור לצלילים הגבוהים - צד אחד נשמע מאוד עמום והשני חי. שללתי בעיה ברמקולים באמצעות החלפה ביניהם.
כמו כן חיברתי את הרמקולים פעם אחת ליציאה A ופעם אחת ליציאה B ובשתיהן הבעיה חוזרת על עצמה.
האם יכול להיות שהערוץ הימני ברסיבר לקוי? ייתכן ומדובר בבעיה של הגדרות כלשהן?
אודה על כל הכוונה,
בתודה מראש,
ערן
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

בעית איזון ברסיבר yamaha rx v495
הי,
מאזין הן לטיונר המובנה והן לאייפון שמחובר לכניסת CD - הבעיה מתרחשת בכל אחד מהמקורות.
אני לא יודע אם אני בודאות ל מצב סטריאו (אין מצב כזה ברסיבר הזה, אני על effects off).
מאזין הן לטיונר המובנה והן לאייפון שמחובר לכניסת CD - הבעיה מתרחשת בכל אחד מהמקורות.
אני לא יודע אם אני בודאות ל מצב סטריאו (אין מצב כזה ברסיבר הזה, אני על effects off).
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

הי,
הצלבתי בין הכבלים עוד קודם ואכן הבעיה ״עברה״ מצד לצד. כך נשללו בעיות ברמקול ו/או בכבלים.
לצערי ככל שנברתי במדריך למשתמש לא מצאתי דרך לאפס הגדרות (למעט ניתוק מהחשמל לשבוע שזה לא כל כך ריאלי..)
אני אמשיך לחפש דרך לאפס להגדרות יצרן או לחפש את ההגדרה הסוררת.
אגב, מנסיונך, האם יכול להיות מצב שבו ערוץ מסוים מוציא אות שונה כתוצאה מתקלה כלשהי? (חשוב לציין שגם כשחיברתי את הרמקולים ליציאה B התופעה עמדה בעינה).
המון תודה על הסיוע וההכוונה.
הצלבתי בין הכבלים עוד קודם ואכן הבעיה ״עברה״ מצד לצד. כך נשללו בעיות ברמקול ו/או בכבלים.
לצערי ככל שנברתי במדריך למשתמש לא מצאתי דרך לאפס הגדרות (למעט ניתוק מהחשמל לשבוע שזה לא כל כך ריאלי..)
אני אמשיך לחפש דרך לאפס להגדרות יצרן או לחפש את ההגדרה הסוררת.
אגב, מנסיונך, האם יכול להיות מצב שבו ערוץ מסוים מוציא אות שונה כתוצאה מתקלה כלשהי? (חשוב לציין שגם כשחיברתי את הרמקולים ליציאה B התופעה עמדה בעינה).
המון תודה על הסיוע וההכוונה.
אני קורא את השירשור ולא מאמין אני חווה בעיה מאוד מאוד דומה ולא יודע מה לעשות
ברשותי רסיבר ימהה RX-V 565 ורמקולים קדמיים Polk Audio RTi-A7 שניקנו לפני שבוע
שמתי לב כשאני שומע מוסיקה (מהסטרימר HDX-1000 ) בצד הימני אני שומע את הצלילים הגבוהים טוב יותר מהצד השמאלי. הצלבתי בין הרמקולים והבעיה נשארה בצד ימין כלומר לא בעיה ברמקולים.
אין לי מושג מה לעשות זה ממש משגע אותי.
ברשותי רסיבר ימהה RX-V 565 ורמקולים קדמיים Polk Audio RTi-A7 שניקנו לפני שבוע
שמתי לב כשאני שומע מוסיקה (מהסטרימר HDX-1000 ) בצד הימני אני שומע את הצלילים הגבוהים טוב יותר מהצד השמאלי. הצלבתי בין הרמקולים והבעיה נשארה בצד ימין כלומר לא בעיה ברמקולים.
אין לי מושג מה לעשות זה ממש משגע אותי.
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

מה הסיכויים...
אגב, בחיפוש עמוק ברשת ובפורומים נוספים בחו״ל לא מצאתי פתרון לבעיה, אני כמעט בטוח שמדובר בהגדרה שאני מפספס כי כל השאר תקין לחלוטין וזה פשוט לא נראה לי סביר.
מאחר ולא מצאתי דרך לאפס כנראה אנתק אותו למספר ימים ואנסה לבדוק שוב.
אגב, האם הבעיה מתרחשת אצלך גם עם מקורות אחרים או רק בהזרמה מהסטרימר?
אגב, בחיפוש עמוק ברשת ובפורומים נוספים בחו״ל לא מצאתי פתרון לבעיה, אני כמעט בטוח שמדובר בהגדרה שאני מפספס כי כל השאר תקין לחלוטין וזה פשוט לא נראה לי סביר.
אגב, האם הבעיה מתרחשת אצלך גם עם מקורות אחרים או רק בהזרמה מהסטרימר?
אין לי מקור אחר אז כך שאני לא יכול להשוות.siboni כתב:מה הסיכויים...
אגב, האם הבעיה מתרחשת אצלך גם עם מקורות אחרים או רק בהזרמה מהסטרימר?...
יש מצב שזה כבלים? לא הצלבתי את הכבלים.
הכבלים שיש לי מאוד מאוד פשוטים ודקים האם שווה להחליף לכבלים איכותיים יותר?
יש לי XBOX אז הכנסתי CD של מוסיקה לתוכו עדיין צד ימין שומעים יותר טוב את הצלילים הגבוהיםsiboni כתב:אתה חייב לבדוק עם עוד מקור אחד לפחות. יש לך טיונר מובנה במכשיר?(רדיו) זו יכולה להיות בדיקה טובה....
מאשר בצד שמאל.
יו איזה דיכאון!!!!!!
יש למישהו איזה רעיון מה יכולה להיות הבעיה?