בקשר לשקעי בזק עם אינטרנט
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לשקע בזק מחוברים זוג גידים.
אתה צריך מודם שיתרגם את האות וראוטר שיפענח את המידע ויעביר אותו בשביל חיבור מחשב.
אם אתה רוצה כמה מחשבים הם חייבים להיות מחוברים לסוויץ' בשביל שלא תהינה התנגשות.
אם אתה רק עכשיו מזמין מבזק את הקו תזמין כבר את הכל קומפלט ותחסוך שאלות מיותרות
אתה צריך מודם שיתרגם את האות וראוטר שיפענח את המידע ויעביר אותו בשביל חיבור מחשב.
אם אתה רוצה כמה מחשבים הם חייבים להיות מחוברים לסוויץ' בשביל שלא תהינה התנגשות.
אם אתה רק עכשיו מזמין מבזק את הקו תזמין כבר את הכל קומפלט ותחסוך שאלות מיותרות
זאת אומרת שמכל שקע אפשר להוציא אינטרנט-adsl...
אם מחברים אליו מודם נתב אלחוטי אבל אפשר לחבר רק אחד בבית על מנת שלא יהיו התנגשויות?
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
Re: זאת אומרת שמכל שקע אפשר להוציא אינטרנט-adsl...
אכן, מודם מספיק אחד, כמות המחשבים יכולה להשתנות ולכן תרכוש סוויץ' בהתאם לצורך.offerbh כתב:אם מחברים אליו מודם נתב אלחוטי אבל אפשר לחבר רק אחד בבית על מנת שלא יהיו התנגשויות?...
אם אין לך הרבה שימושים והבית יחסית קטן תוכל להשתמש באותו ראוטר שמסופר מבזק בכדי להתחבר דרכו עם מס' מחשבים וגם לגלוש באלחוט.
הבעיה שלי שאני צריך להעביר את המודם לחדר שאין בו שקע בזק- כך שאני צריך לקרוא לטכנאי להתקין בו את השקע ולחבר את הנתב של בזק אליו.
דרך אחרת היא להשאיר את הנתב במקומו ואז אני אצטרך לגלוש אלחוטית- השאלה אם גלישה אלחוטית היא פחות טובה מגלישת חיבור ישיר חוטי?
דרך אחרת היא להשאיר את הנתב במקומו ואז אני אצטרך לגלוש אלחוטית- השאלה אם גלישה אלחוטית היא פחות טובה מגלישת חיבור ישיר חוטי?
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
במידה והקליטה טובה, הגלישה תהיה טובה.
עדיפות לחיבור חוטי ותמיד אפשר להעביר כבל CAT5 ולהתקין שקע תקשורת בחדר השני. אופציה זו טובה מכוון שאתה משאיר את הראוטר בארון תקשורת, ובכך מכסה את טייח קליטת הWIFI בכל הבית ובחדרים יש לך רשת קווית.
עדיפות לחיבור חוטי ותמיד אפשר להעביר כבל CAT5 ולהתקין שקע תקשורת בחדר השני. אופציה זו טובה מכוון שאתה משאיר את הראוטר בארון תקשורת, ובכך מכסה את טייח קליטת הWIFI בכל הבית ובחדרים יש לך רשת קווית.
לא כל כך הבנתי- אני צריך טכנאי בזק שיתקין לי נקודת תקשורת בחדר השני. אם אני מעביר כבל cat5 ומחבר אותו למחשב למה אני צריך להתקין שקע תקשורת? גם לא הבנתי- איך אני משאיר את הראוטר בארון תקשורת וזה משאיר את יכולת הקליטה האלחוטית?
אני הבנתי שאם אני מחבר מודם נתב אלחוטי ליציאה אחת, אני לא יכול להוציא משום שקע בבית אינטרנט קוי בעזרת חיבור הכבל- זה נכון?
אני הבנתי שאם אני מחבר מודם נתב אלחוטי ליציאה אחת, אני לא יכול להוציא משום שקע בבית אינטרנט קוי בעזרת חיבור הכבל- זה נכון?
בא לך לפרט קצת מה הסיבה שהמודם והראוטר עוברים דווקא לחדר בלי שקע בזק?
אם אפשר להעביר אותם לחדר עם שקע בזק, אז תוכל לגלוש אלחוטית. תלוי בצרכים שלך, זה יכול להספיק.
אם אפשר להעביר אותם לחדר עם שקע בזק, אז תוכל לגלוש אלחוטית. תלוי בצרכים שלך, זה יכול להספיק.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
1: אתה לא חייב טכנאי בזק בשביל להשחיל כבל תקשורת מהמודם למחשב, אתה כן צריך טכנאי בזק אם אתה בכל זאת רוצה נקודת טלפון באותו החדר.offerbh כתב:לא כל כך הבנתי- אני צריך טכנאי בזק שיתקין לי נקודת תקשורת בחדר השני. אם אני מעביר כבל cat5 ומחבר אותו למחשב למה אני צריך להתקין שקע תקשורת? גם לא הבנתי- איך אני משאיר את הראוטר בארון תקשורת וזה משאיר את יכולת הקליטה האלחוטית?
אני הבנתי שאם אני מחבר מודם נתב אלחוטי ליציאה אחת, אני לא יכול להוציא משום שקע בבית אינטרנט קוי בעזרת חיבור הכבל- זה נכון?...
2: כוונה בשקע תקשורת זה ליצור נקודת חיבור במידה ותרצה לפרק את המחשב, גם אסטטי גם מסודר, כך שאם יש תקלה בכבל אתה רק מחליף את הכבל גישור ולא לחיצת מחבר מחדש.
3: בארון התקשורת שלך ישנו חיבור של כל הנקודות טלפון בבית, לכן גם בארון אתה יכול לחבר את המודם (מכשיר מס' 1) , אלו לחבר את הראוטר (מכשיר מס' 2) או לרכוש ראוטר משולב (מכשיר אחד שכולל בתוכו את מס' 1 ואת מס' 2), לראוטר זה יש גם אנטנה לקליטת רשת אלחוטית.
4: לא הבנתי את השאלה האחרונה אבל הסדר כרונולוגי הוא כזה:
אופציה א':
א: קו בזק
ב: מודם
ג: ראוטר -> מחשב 1, קליטת אלחוט.
ד: סוויץ' -> מחשב 2, מחשב 3, מחשב 4, מחשב 5, מחשב 6.
אופציה ב':
א: קו בזק
ב: ראוטר משולב -> מחשב 1, מחשב 2, מחשב 3, מחשב 4, קליטת אלחוט.