אני כבר המון זמן בתחום ושמעתי בכל כך הרבה סוגים של אוזניות. יש לי לא מעט דגמים שהכי יקר עלה 1500 ש"ח בזמנו ויש לי אותו כבר כמה שנים. עדיין אני לא מרגיש שאני צריך את המעבר הזה לאוזניות custom ששות 1000 דולר ויותר (סיפור של 4000 ש"ח, תחשוב מה אפשר לקנות בזה). למרות שאני בטוח שמתישהו זה יקרה
שלום לכולם! סקר+המלצות על אוזניות ה-in ear הטובה ביותר!
תשמע. לדעתי אין פה יותר מידי התלבטות. תאמין לי אם אתה שומע בcx500 (שכן יש סיכוי גדול מאוד שהן זיוף, כמה עלו לך?) אז לקפוץ ישר ל535 אתה תודהם מהסאונד. זה הרבה יותר ממה שאתה צריך ואתה תהנה מכל שניה איתן. אז אנשים מדברים לי פה על אוזניות ב1000 דולר. מיותר.
אני כבר המון זמן בתחום ושמעתי בכל כך הרבה סוגים של אוזניות. יש לי לא מעט דגמים שהכי יקר עלה 1500 ש"ח בזמנו ויש לי אותו כבר כמה שנים. עדיין אני לא מרגיש שאני צריך את המעבר הזה לאוזניות custom ששות 1000 דולר ויותר (סיפור של 4000 ש"ח, תחשוב מה אפשר לקנות בזה). למרות שאני בטוח שמתישהו זה יקרה
-
proger1989
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
בדקתי בקשר ל535 וראיתי שהם עולות בסביבות ה 2000 שקל וזה הרבה יותר מדי, חבל... אין איזה משהו יותר זול?
-
proger1989
-
- חבר שרק התחיל

ואוו והם אפילו עולות פחות מהסנהייזר cx-500Ilyan כתב:נו אבל בקישת גם במחירים מופקעים לא?
...פשוט קח את ה215 ותגמור עניין....
-
proger1989
-
- חבר שרק התחיל

מוכן להשקיע בערך 500 שח