שלום לכולם! סקר+המלצות על אוזניות ה-in ear הטובה ביותר!

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
proger1989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב, אז גם בגלל שזה סתם מעניין אותי מה האוזניית הIn ear הטובה ביותר(גם במחירים מופקעים..) וגם בגלל שאני מחפש לקנות אוזניית אין איר חדשות, אשמח אם תמליצו ותגידו מה האוזנייה הכי טובה לדעתכם.

תודה!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78815
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #2 

לטעמי זה יכול להיות ה triple-fi של ultimate ears או אולי shure 535

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

Ilyan כתב:Sleek Audio CT20
...
בשנים האחרונות ממש משקיעים בשביל ה 1 באפריל (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

הזוי!!!

Guy30
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

westone es5
jh 16/13 pro תלוי לפי העדפה אישית של הצליל
השור 535 רחוקות מלהיות הכי טובות, לא סתם רחוקות, רחוקות שנות אור.

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #7 

אל תשכח שזה כולל חוויה של דחיפת האוזניות עמוק עמוק לתוך האוזן.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #8 

שמעתי את ה shure והן מדהימות...

לא הכרתי את westone es5, מרשימות!

כמה הן עולות ואיך משיגים?

TMJ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #9 

Guy30 כתב:westone es5
jh 16/13 pro תלוי לפי העדפה אישית של הצליל
השור 535 רחוקות מלהיות הכי טובות, לא סתם רחוקות, רחוקות שנות אור.
...
לא שנות אור ולא בטיח. זה עניין של העדפה אישית. עצם העובדה שהן עולות פחות מחצי מאוזניות הcustom היקרות ביותר לא הופך אותם להיות רחוקות שנות אור. אוזניות הcustom יקרות מאוד לא רק בגלל שהן נשמעות מעולה אלא בעיקר בגלל שהן מותאמות אישית. שים לב שאוזניות custom בעלות 3 דרייבירים בכל אוזניה (בדומה ל535) עולות כפול מה535 ומבחינה טכנולוגית אין הרבה הבדל. עצם העובדה שהן מותאמות אישית גורם להן להישמע יותר טוב, כמובן שהמחיר בהתאם.

אם אנחנו מסתכלים על אוזניות אוניברסליות בלבד - לטעמי ה535 והwestone um3x הן הטובות מסוגן.
אם נכנסים לאוזניות הcustom זה כבר עניין אחר כי אני כמעט בטוח שאין מישהו פה עם אוזניות custom וגם אם יש אז זה רק דגם אחד מתוך רבים כך שקשה לעשות השוואה, מה שמוביל אותנו להסתמך על ביקורות.

Guy30
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

תקשיב השור אלו אוזניות מדהימות, הן הכירו לי עולמות חדשים של דמיון. הפירוט שלא הכרתי עד עכשיו גם ברמת הרמקולים.
הבמה, שמדי פעם אתה חושב שהזמר עושה לך הופעה פרטית. אבל עדיין, אם היית אומר לי שקניתי 215, או גג 315 הייתי מאמין. אבל זה, זה הטופ ? לא מאמין. במיוחד חוסר הבאס זה משגע אותי. איך אפשר להגיד שאוזנייה היא ברמה גבוהה אם אין לה בס נמוך מספיק. לא אגיד שאין, כי יש לה ויש שירים שהיא עושה עבודה לא רעה. לטעמי זו אזנייה מעולה, אבל היא לא שווה את המחיר שלה ובטח לא את כל ההייפ סביבה.
זה דעתי כרגע ויכול מאוד להיות שעוד כמה ימים אני אבוא ואגיד שזו אוזנייה מדהימה והיא כן שווה את המחיר, כי עם כמה שחשבתי ששומעים טוב ב-115, עכשיו הדבר היחידי שאני אוהב שם זה הבאס. שם הוא בועט כמו גדול.

proger1989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

תודה רבה על התגובות!
לא ידעתי שיש כזה דבר אוזניות אין איר מותאמות אישית! מישהו יכול לפרט על העניין הזה, גם בנוגע למחירים והכל... ואם בכלל יש חניות שמוכרות את הדברים האלו בארצנו הדי גרועה...

אני בשנה האחרונ שמעתי עם סאנהייזר x-500 והם היו ממש סבבה בהתחלה עד שהציפיות שלי מאוזניות עלו ועלו, בסופו של דבר הם נשברו לצערי.... אבל היו אוזניות סבבה יחסית

TMJ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

Guy30 כתב:תקשיב השור אלו אוזניות מדהימות, הן הכירו לי עולמות חדשים של דמיון. הפירוט שלא הכרתי עד עכשיו גם ברמת הרמקולים.
הבמה, שמדי פעם אתה חושב שהזמר עושה לך הופעה פרטית. אבל עדיין, אם היית אומר לי שקניתי 215, או גג 315 הייתי מאמין. אבל זה, זה הטופ ? לא מאמין. במיוחד חוסר הבאס זה משגע אותי. איך אפשר להגיד שאוזנייה היא ברמה גבוהה אם אין לה בס נמוך מספיק. לא אגיד שאין, כי יש לה ויש שירים שהיא עושה עבודה לא רעה. לטעמי זו אזנייה מעולה, אבל היא לא שווה את המחיר שלה ובטח לא את כל ההייפ סביבה.
זה דעתי כרגע ויכול מאוד להיות שעוד כמה ימים אני אבוא ואגיד שזו אוזנייה מדהימה והיא כן שווה את המחיר, כי עם כמה שחשבתי ששומעים טוב ב-115, עכשיו הדבר היחידי שאני אוהב שם זה הבאס. שם הוא בועט כמו גדול.
...
לא אמרתי שזה הטופ, יש אוזניות inear יותר טובות מהן אך הפרשי המחירים ( 500-1000 דולר יותר מה535) פשוט גדולים מידי. דווקא לדעתי הבאס ב535 טוב מאוד, אמנם לא "בועט" כמו שאתה מגדיר אך הוא מורגש ומאוד מדוייק ואני חושב שככה הוא צריך להיות, אולי התרגלת למשהו אחר. ב115 הוא קצת נמרח לטעמי.

Guy30
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

TMJ כתב:
Guy30 כתב:תקשיב השור אלו אוזניות מדהימות, הן הכירו לי עולמות חדשים של דמיון. הפירוט שלא הכרתי עד עכשיו גם ברמת הרמקולים.
...
לא אמרתי שזה הטופ, יש אוזניות inear יותר טובות מהן אך הפרשי המחירים ( 500-1000 דולר יותר מה535) פשוט גדולים מידי. דווקא לדעתי הבאס ב535 טוב מאוד, אמנם לא "בועט" כמו שאתה מגדיר אך הוא מורגש ומאוד מדוייק ואני חושב שככה הוא צריך להיות, אולי התרגלת למשהו אחר. ב115 הוא קצת נמרח לטעמי.
...
מסכים איתך במאה אחוז לגבי עניין הבאס המרוח.
והנה, עכשיו בדרך חזרה הביתה, חוץ מבשיר אחד נהנתי מאוד מה-535 בכל אספקט, כולל הבאס.
אלו אוזניות שצריך להתרגל אליהן, זה לוקח זמן וזה שווה את זה.

דרך אגב, יצא לך לשמוע את ה-IE8 ?
נערך לאחרונה על ידי Guy30 ב 31/07/2011 21:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #14 

ה 115 וה 110 לפניו היו עם באס מודגש מדי. ב 21x ה כבר היה קיצוני לכיוון הפוך

TMJ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

לא מסכים איתך עופר. ה215 מלאות בבאס (דבר שלא אופייני לאוזניות של שור) ובבאס לא רע בכלל. בדיוק ההפך מה210.
ה115 נשמעות שונה מה110. יותר באסיות בעוד ה110 נשמעות יותר פרטניות קצת אך עם סאונד פחות מרשים.
שים לב שה110 מצוידות בדריבר BA בעוד ה115 בדרייבר דינמי.
בסדרת ה21x אותו סיפור - ה215 עם דרייבר דינמי וה210 BA.
אני חושב שshure הבינו שדרייבר BA לרוב לא נשמע טוב כשהוא דרייבר בודד. משהו שאני טוען כבר הרבה זמן. או שאולי זה רק אני והאוזניים שלי.

וגיא לגבי מה ששאלת, כן יצא לי לשמוע בie8. הן בהחלט מרשימות מאוד אבל ממש לא הטעם שלי. חובבי הבאס יסגדו להן.

proger1989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

רק רגע חברה האם יש חנויות בארץ שאפר לקנות מהם את האוזניות האלו???

TMJ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

אוזניות custom אי אפשר לקנות בארץ. אם אתה רוצה להזמין כאלה מחו"ל זה סיפור די רציני. צריך לעשות פה בארץ במכון שמיעה תבנית של האוזניים שלך ולשלוח אליהם. כל זה בתקווה שהתבנית של האוזניות שתקבל בסופו של דבר תצא מותאמת בדיוק לאוזן שלך. כמובן שכל זה במחיר מאוד מאוד גבוה.

את האוזניות של westone גם כן לא תוכל למצוא בארץ אלא אם כן זה אנשים שמוכרים. כנ"ל לגבי ultimate ears.
בסופו של דבר הקנייה הכי הגיונית בארץ אלו הse535. באילו אוזניות אתה משתמש כיום?

proger1989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

TMJ כתב:אוזניות custom אי אפשר לקנות בארץ. אם אתה רוצה להזמין כאלה מחו"ל זה סיפור די רציני. צריך לעשות פה בארץ במכון שמיעה תבנית של האוזניים שלך ולשלוח אליהם. כל זה בתקווה שהתבנית של האוזניות שתקבל בסופו של דבר תצא מותאמת בדיוק לאוזן שלך. כמובן שכל זה במחיר מאוד מאוד גבוה.

את האוזניות של westone גם כן לא תוכל למצוא בארץ אלא אם כן זה אנשים שמוכרים. כנ"ל לגבי ultimate ears.
בסופו של דבר הקנייה הכי הגיונית בארץ אלו הse535. באילו אוזניות אתה משתמש כיום?
...
sunhazer cx-500

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #19 

proger1989 כתב: sunhazer
...
זיוף. :roll:

ממה אתה שומע?

proger1989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

Ilyan כתב:
proger1989 כתב: sunhazer
...
זיוף. :roll:

ממה אתה שומע?
...
sunhaizer התכוונתי לא היה לי כוח לכתוב את זה נכון. כך שלא נראה לי שזה זיוף.

אני שומע מאייפוד קלאסיק.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”