שלום לכולם! סקר+המלצות על אוזניות ה-in ear הטובה ביותר!
-
proger1989
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
טוב, אז גם בגלל שזה סתם מעניין אותי מה האוזניית הIn ear הטובה ביותר(גם במחירים מופקעים..) וגם בגלל שאני מחפש לקנות אוזניית אין איר חדשות, אשמח אם תמליצו ותגידו מה האוזנייה הכי טובה לדעתכם.
תודה!
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78815
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

שמעתי את ה shure והן מדהימות...
לא הכרתי את westone es5, מרשימות!
כמה הן עולות ואיך משיגים?
לא הכרתי את westone es5, מרשימות!
כמה הן עולות ואיך משיגים?
לא שנות אור ולא בטיח. זה עניין של העדפה אישית. עצם העובדה שהן עולות פחות מחצי מאוזניות הcustom היקרות ביותר לא הופך אותם להיות רחוקות שנות אור. אוזניות הcustom יקרות מאוד לא רק בגלל שהן נשמעות מעולה אלא בעיקר בגלל שהן מותאמות אישית. שים לב שאוזניות custom בעלות 3 דרייבירים בכל אוזניה (בדומה ל535) עולות כפול מה535 ומבחינה טכנולוגית אין הרבה הבדל. עצם העובדה שהן מותאמות אישית גורם להן להישמע יותר טוב, כמובן שהמחיר בהתאם.Guy30 כתב:westone es5
jh 16/13 pro תלוי לפי העדפה אישית של הצליל
השור 535 רחוקות מלהיות הכי טובות, לא סתם רחוקות, רחוקות שנות אור....
אם אנחנו מסתכלים על אוזניות אוניברסליות בלבד - לטעמי ה535 והwestone um3x הן הטובות מסוגן.
אם נכנסים לאוזניות הcustom זה כבר עניין אחר כי אני כמעט בטוח שאין מישהו פה עם אוזניות custom וגם אם יש אז זה רק דגם אחד מתוך רבים כך שקשה לעשות השוואה, מה שמוביל אותנו להסתמך על ביקורות.
תקשיב השור אלו אוזניות מדהימות, הן הכירו לי עולמות חדשים של דמיון. הפירוט שלא הכרתי עד עכשיו גם ברמת הרמקולים.
הבמה, שמדי פעם אתה חושב שהזמר עושה לך הופעה פרטית. אבל עדיין, אם היית אומר לי שקניתי 215, או גג 315 הייתי מאמין. אבל זה, זה הטופ ? לא מאמין. במיוחד חוסר הבאס זה משגע אותי. איך אפשר להגיד שאוזנייה היא ברמה גבוהה אם אין לה בס נמוך מספיק. לא אגיד שאין, כי יש לה ויש שירים שהיא עושה עבודה לא רעה. לטעמי זו אזנייה מעולה, אבל היא לא שווה את המחיר שלה ובטח לא את כל ההייפ סביבה.
זה דעתי כרגע ויכול מאוד להיות שעוד כמה ימים אני אבוא ואגיד שזו אוזנייה מדהימה והיא כן שווה את המחיר, כי עם כמה שחשבתי ששומעים טוב ב-115, עכשיו הדבר היחידי שאני אוהב שם זה הבאס. שם הוא בועט כמו גדול.
הבמה, שמדי פעם אתה חושב שהזמר עושה לך הופעה פרטית. אבל עדיין, אם היית אומר לי שקניתי 215, או גג 315 הייתי מאמין. אבל זה, זה הטופ ? לא מאמין. במיוחד חוסר הבאס זה משגע אותי. איך אפשר להגיד שאוזנייה היא ברמה גבוהה אם אין לה בס נמוך מספיק. לא אגיד שאין, כי יש לה ויש שירים שהיא עושה עבודה לא רעה. לטעמי זו אזנייה מעולה, אבל היא לא שווה את המחיר שלה ובטח לא את כל ההייפ סביבה.
זה דעתי כרגע ויכול מאוד להיות שעוד כמה ימים אני אבוא ואגיד שזו אוזנייה מדהימה והיא כן שווה את המחיר, כי עם כמה שחשבתי ששומעים טוב ב-115, עכשיו הדבר היחידי שאני אוהב שם זה הבאס. שם הוא בועט כמו גדול.
-
proger1989
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על התגובות!
לא ידעתי שיש כזה דבר אוזניות אין איר מותאמות אישית! מישהו יכול לפרט על העניין הזה, גם בנוגע למחירים והכל... ואם בכלל יש חניות שמוכרות את הדברים האלו בארצנו הדי גרועה...
אני בשנה האחרונ שמעתי עם סאנהייזר x-500 והם היו ממש סבבה בהתחלה עד שהציפיות שלי מאוזניות עלו ועלו, בסופו של דבר הם נשברו לצערי.... אבל היו אוזניות סבבה יחסית
לא ידעתי שיש כזה דבר אוזניות אין איר מותאמות אישית! מישהו יכול לפרט על העניין הזה, גם בנוגע למחירים והכל... ואם בכלל יש חניות שמוכרות את הדברים האלו בארצנו הדי גרועה...
אני בשנה האחרונ שמעתי עם סאנהייזר x-500 והם היו ממש סבבה בהתחלה עד שהציפיות שלי מאוזניות עלו ועלו, בסופו של דבר הם נשברו לצערי.... אבל היו אוזניות סבבה יחסית
לא אמרתי שזה הטופ, יש אוזניות inear יותר טובות מהן אך הפרשי המחירים ( 500-1000 דולר יותר מה535) פשוט גדולים מידי. דווקא לדעתי הבאס ב535 טוב מאוד, אמנם לא "בועט" כמו שאתה מגדיר אך הוא מורגש ומאוד מדוייק ואני חושב שככה הוא צריך להיות, אולי התרגלת למשהו אחר. ב115 הוא קצת נמרח לטעמי.Guy30 כתב:תקשיב השור אלו אוזניות מדהימות, הן הכירו לי עולמות חדשים של דמיון. הפירוט שלא הכרתי עד עכשיו גם ברמת הרמקולים.
זה דעתי כרגע ויכול מאוד להיות שעוד כמה ימים אני אבוא ואגיד שזו אוזנייה מדהימה והיא כן שווה את המחיר, כי עם כמה שחשבתי ששומעים טוב ב-115, עכשיו הדבר היחידי שאני אוהב שם זה הבאס. שם הוא בועט כמו גדול....
מסכים איתך במאה אחוז לגבי עניין הבאס המרוח.TMJ כתב:לא אמרתי שזה הטופ, יש אוזניות inear יותר טובות מהן אך הפרשי המחירים ( 500-1000 דולר יותר מה535) פשוט גדולים מידי. דווקא לדעתי הבאס ב535 טוב מאוד, אמנם לא "בועט" כמו שאתה מגדיר אך הוא מורגש ומאוד מדוייק ואני חושב שככה הוא צריך להיות, אולי התרגלת למשהו אחר. ב115 הוא קצת נמרח לטעמי.Guy30 כתב:תקשיב השור אלו אוזניות מדהימות, הן הכירו לי עולמות חדשים של דמיון. הפירוט שלא הכרתי עד עכשיו גם ברמת הרמקולים.
זה דעתי כרגע ויכול מאוד להיות שעוד כמה ימים אני אבוא ואגיד שזו אוזנייה מדהימה והיא כן שווה את המחיר, כי עם כמה שחשבתי ששומעים טוב ב-115, עכשיו הדבר היחידי שאני אוהב שם זה הבאס. שם הוא בועט כמו גדול.......
והנה, עכשיו בדרך חזרה הביתה, חוץ מבשיר אחד נהנתי מאוד מה-535 בכל אספקט, כולל הבאס.
אלו אוזניות שצריך להתרגל אליהן, זה לוקח זמן וזה שווה את זה.
דרך אגב, יצא לך לשמוע את ה-IE8 ?
נערך לאחרונה על ידי Guy30 ב 31/07/2011 21:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

ה 115 וה 110 לפניו היו עם באס מודגש מדי. ב 21x ה כבר היה קיצוני לכיוון הפוך
לא מסכים איתך עופר. ה215 מלאות בבאס (דבר שלא אופייני לאוזניות של שור) ובבאס לא רע בכלל. בדיוק ההפך מה210.
ה115 נשמעות שונה מה110. יותר באסיות בעוד ה110 נשמעות יותר פרטניות קצת אך עם סאונד פחות מרשים.
שים לב שה110 מצוידות בדריבר BA בעוד ה115 בדרייבר דינמי.
בסדרת ה21x אותו סיפור - ה215 עם דרייבר דינמי וה210 BA.
אני חושב שshure הבינו שדרייבר BA לרוב לא נשמע טוב כשהוא דרייבר בודד. משהו שאני טוען כבר הרבה זמן. או שאולי זה רק אני והאוזניים שלי.
וגיא לגבי מה ששאלת, כן יצא לי לשמוע בie8. הן בהחלט מרשימות מאוד אבל ממש לא הטעם שלי. חובבי הבאס יסגדו להן.
ה115 נשמעות שונה מה110. יותר באסיות בעוד ה110 נשמעות יותר פרטניות קצת אך עם סאונד פחות מרשים.
שים לב שה110 מצוידות בדריבר BA בעוד ה115 בדרייבר דינמי.
בסדרת ה21x אותו סיפור - ה215 עם דרייבר דינמי וה210 BA.
אני חושב שshure הבינו שדרייבר BA לרוב לא נשמע טוב כשהוא דרייבר בודד. משהו שאני טוען כבר הרבה זמן. או שאולי זה רק אני והאוזניים שלי.
וגיא לגבי מה ששאלת, כן יצא לי לשמוע בie8. הן בהחלט מרשימות מאוד אבל ממש לא הטעם שלי. חובבי הבאס יסגדו להן.
-
proger1989
-
- חבר שרק התחיל

רק רגע חברה האם יש חנויות בארץ שאפר לקנות מהם את האוזניות האלו???
אוזניות custom אי אפשר לקנות בארץ. אם אתה רוצה להזמין כאלה מחו"ל זה סיפור די רציני. צריך לעשות פה בארץ במכון שמיעה תבנית של האוזניים שלך ולשלוח אליהם. כל זה בתקווה שהתבנית של האוזניות שתקבל בסופו של דבר תצא מותאמת בדיוק לאוזן שלך. כמובן שכל זה במחיר מאוד מאוד גבוה.
את האוזניות של westone גם כן לא תוכל למצוא בארץ אלא אם כן זה אנשים שמוכרים. כנ"ל לגבי ultimate ears.
בסופו של דבר הקנייה הכי הגיונית בארץ אלו הse535. באילו אוזניות אתה משתמש כיום?
את האוזניות של westone גם כן לא תוכל למצוא בארץ אלא אם כן זה אנשים שמוכרים. כנ"ל לגבי ultimate ears.
בסופו של דבר הקנייה הכי הגיונית בארץ אלו הse535. באילו אוזניות אתה משתמש כיום?
-
proger1989
-
- חבר שרק התחיל

sunhazer cx-500TMJ כתב:אוזניות custom אי אפשר לקנות בארץ. אם אתה רוצה להזמין כאלה מחו"ל זה סיפור די רציני. צריך לעשות פה בארץ במכון שמיעה תבנית של האוזניים שלך ולשלוח אליהם. כל זה בתקווה שהתבנית של האוזניות שתקבל בסופו של דבר תצא מותאמת בדיוק לאוזן שלך. כמובן שכל זה במחיר מאוד מאוד גבוה.
בסופו של דבר הקנייה הכי הגיונית בארץ אלו הse535. באילו אוזניות אתה משתמש כיום?...
-
proger1989
-
- חבר שרק התחיל

sunhaizer התכוונתי לא היה לי כוח לכתוב את זה נכון. כך שלא נראה לי שזה זיוף.Ilyan כתב:זיוף.proger1989 כתב: sunhazer...![]()
ממה אתה שומע?...
אני שומע מאייפוד קלאסיק.