סנכרון תמונה וקול במסך LG...
בשעה טובה התחדשתי עם מסך LG 47" מדגם 47LW570Y. המסך מעולה, 3D, צבעים חדים וחיבור לאינטרנט אבל משום מה יש בריחה של קול מהתמונה, לפעמים זה חמור יותר ולפעמים באופן נדיר זה לא קיים כלל. מישהו חווה את התופעה הנ"ל ויכול לייעץ לי מה לעשות?
תודה רבה.
תודה רבה.
- Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
באיזה קלט אתה חווה את זה?
כי חייב לציין שאני עוד לא נתקלתי בזה אצלי...
כי חייב לציין שאני עוד לא נתקלתי בזה אצלי...
- Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

ציינת שאתה מחבר הכל דרך רסיבר - אולי הבעיה שם?
כי אצלי הכל מחובר ישירות ואין שום בעיית סנכרון, לא דרך סטרימינג מהמחשב ולא דרך שום אינפוט.
כי אצלי הכל מחובר ישירות ואין שום בעיית סנכרון, לא דרך סטרימינג מהמחשב ולא דרך שום אינפוט.
- Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

יש חדש?
- Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

אצלי ה-TRUEMOTION פועל על נמוך ואין בעיות סנכרון... לדעתי זה לגמרי איזשהי הגדרה ברסיבר.
זליגה של אור בצדדים - תופעה שקורית בכל מסכי ה-LED ברמות כאלה ואחרות. אין מה לעשות ממש, זה אילוץ של הטכנולוגיה ולפעמים נופלים
על פריט יותר טוב ופריט אחר זוועתי. אצלי תודה לאל בקושי רואים את זה, במיוחד כשאני מגדיר את העמעום המקומי על גבוה.
מעבר לזאת גם תאורה אחורית אפשר להוריד לאיזור ה-80 ולהגדיר ניגודיות דינמית. זה עושה נפלאות לשחורים
זליגה של אור בצדדים - תופעה שקורית בכל מסכי ה-LED ברמות כאלה ואחרות. אין מה לעשות ממש, זה אילוץ של הטכנולוגיה ולפעמים נופלים
על פריט יותר טוב ופריט אחר זוועתי. אצלי תודה לאל בקושי רואים את זה, במיוחד כשאני מגדיר את העמעום המקומי על גבוה.
מעבר לזאת גם תאורה אחורית אפשר להוריד לאיזור ה-80 ולהגדיר ניגודיות דינמית. זה עושה נפלאות לשחורים