רוצה לקנות טלוויזית LCD 42 לחדר - התלבטות בין מספר דגמים ומבקש המלצות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Idan-h פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב לחברי הפורום,

לאחרונה חשבתי על החלפת קופסת 21 האינץ' שיש לי בחדר בLCD חדשה.
תחילה חשבתי על 32 אבל זה נראה לי קטן מידי, אח"כ כיוונתי לכיוון ה37 אבל כשראיתי שה42 לא עולות הרבה יותר החלטתי שעל זה אני רוצה ללכת.
מרחק הצפייה הוא 3 מטר ומהבנתי מקריאה בפורום + ניסיון קל עם טלוויזית 47 אינץ' חדשה בסלון נראה לי שזה בסדר ולא גדול מידי כמו שחשבתי תחילה. אני טועה?

השימוש יהיה צפייה בשידורים רגילים וגם בסרטי HD, בערך במינון שווה.

מבחינת דגמים יש כמה דגמים בתקציבים שונים (התקציב הוא עד 3500 אבל אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה):

באיזור ה3000-3500:

יש את ה42U20 של פנסוניק, ואת הLD460 או את הLD550 של LG. הפנסוניק נמכרת למשל בביג בוקס ב-3300, הLD460 פורסמה (כנראה, לא ציינו דגם) במודעת שבת האחרונה של ישראל היום ב2990 במחסני חשמל, ואת הLD550 ראיתי בשקם אלקטריק ב3500 ומסתבר שהיא ירדה ל3290.
http://www.shekem-electric.co.il/?Categ ... icleID=422

מה שלא ברור לי בדגם הזה (LD550) הוא האם זה 100HZ אמיתי או שמא זה אפקט? לא הצלחתי להבין את זה מביקורת המשתמשים בזאפ שאומרים ש"האפקט" הזה רק מחסיר מהתמונה. המחיר גם קצת מחשיד לטלוויזית 100HZ בגודל הזה.. לא?

מבין השלוש הטלוויזיות הנ"ל, מי הכי מומלצת? (הפונקצייה של הUSB לא רלוונטית בLG מאחר ויש סטרימר).

חשבתי גם על ה5405 של פיליפס (גם היא 100HZ) אבל נראה לי שעם אחריות אלקטרה דרך חנות אוכל להוציא אותה במינימום ב3700, יש לה רק שנתיים אחריות, וגם כשראיתי אותה בחנות לא כזה התלהבתי (התמונה נראתה לי מגורענת). באמת היא כזו טובה כמו הביקורות שהיא מקבלת בזאפ?

האם יש דגמים נוספים שאתם ממליצים עליהם? (חשוב לי שהמסך יהיה מט אם אפשר).

תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”