טלויזיית LCD מדגם hitachi 32LD380TA - הצגת 3:4
בטלויזיה הנ"ל יש 3 מצבים בלבד להצגת 3:4:
3:4 (פסים בצדדים)
full: מתיחה אחידה
panorama: מתיחה "חכמה" טפשית של הצדדים.
אין אפשרות לזום שמקצץ את החלק העליון והתחתון.
1) האם יש בממיר של HOT, (לפחות באחד הדגמים שניתנים בת"א) את האפשרות לעשות זאת?
2) האם זה נפוץ שאין את האפשרות בLCD?
3:4 (פסים בצדדים)
full: מתיחה אחידה
panorama: מתיחה "חכמה" טפשית של הצדדים.
אין אפשרות לזום שמקצץ את החלק העליון והתחתון.
1) האם יש בממיר של HOT, (לפחות באחד הדגמים שניתנים בת"א) את האפשרות לעשות זאת?
2) האם זה נפוץ שאין את האפשרות בLCD?
משה
1) מה שהתכוונתי ב"חכמה" טפשית, זה השארת מרכז התמונה לא מתוח, ומתיחת הצדדים. "חכמה" לפי התיאור של יצרנים ומוכרנים, טפשית לדעתי האישית.
2) Full זה מתיחה אחידה.
3) השאלה שלי היא בכלל בכיוון אחר. מכיון שאין את האפשרות בדגם המדובר למתיחה איזוטרופית (זום) תוך איבוד החלק העליון והתחתון של התמונה, האם יש אפשרות לעשות את זה בממיר?
שים לב, בשרשור המקביל ("אנשים נראים שמנים") עופר לאור מנה 4 שיטות ואמר שמעדיף את השנייה. השנייה זו בדיוק השיטה שחסרה פה.
2) Full זה מתיחה אחידה.
3) השאלה שלי היא בכלל בכיוון אחר. מכיון שאין את האפשרות בדגם המדובר למתיחה איזוטרופית (זום) תוך איבוד החלק העליון והתחתון של התמונה, האם יש אפשרות לעשות את זה בממיר?
שים לב, בשרשור המקביל ("אנשים נראים שמנים") עופר לאור מנה 4 שיטות ואמר שמעדיף את השנייה. השנייה זו בדיוק השיטה שחסרה פה.
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לממיר אין הגדרות מתקדמות, רק 16:9 או 4:3 וזהוmoco כתב: 3) השאלה שלי היא בכלל בכיוון אחר. מכיון שאין את האפשרות בדגם המדובר למתיחה איזוטרופית (זום) תוך איבוד החלק העליון והתחתון של התמונה, האם יש אפשרות לעשות את זה בממיר?
שים לב, בשרשור המקביל ("אנשים נראים שמנים") עופר לאור מנה 4 שיטות ואמר שמעדיף את השנייה. השנייה זו בדיוק השיטה שחסרה פה....
את שאר העבודה צריכה לעשות הטלויזיה
אולי RCA יודע משהו אחר לגבי הממירים...