marantz 2250
אני מחפש תמונות של הבנוכו של ה 2250 כדי לראות את איכות הבניה , ולא מוצא .
יש לי את ה2250B וזה אחד המגברים הטובים שהיו לי אם לא הטוב ביותר .
מבחינת תכנון הוא ממש דומה ל 2275 להפליא , למעשה יש להם את אותו פריאמפ אחד לאחד .
אתה לא יכול לטעות עם המגבר הזה .
האמת הוא קצת נדיר , כי יצרו אותו במשך שנה אחת בלבד , כנראה עלות ייצורו היתה גבוהה , מה שבטוח שבמתכת לא חסכו כלל

יש לי את ה2250B וזה אחד המגברים הטובים שהיו לי אם לא הטוב ביותר .
מבחינת תכנון הוא ממש דומה ל 2275 להפליא , למעשה יש להם את אותו פריאמפ אחד לאחד .
אתה לא יכול לטעות עם המגבר הזה .
האמת הוא קצת נדיר , כי יצרו אותו במשך שנה אחת בלבד , כנראה עלות ייצורו היתה גבוהה , מה שבטוח שבמתכת לא חסכו כלל
מבחינת רכיבים , כל בעל מעבדה אמין יכול לתקן אותו ללא בעיה .
גם אם נשרפים טרניסטורי הספק , וממש קשה למצוא להם תחליפים אם בכלל .
מה שעושים זה בניית מעגלי הגברה חדשים , שיכולים להיות יותר טובים מהישנים ואף להגדיל את ההספק .
מה שעושים זה בניית מעגלי הגברה חדשים , שיכולים להיות יותר טובים מהישנים ואף להגדיל את ההספק .
העניין הוא כזה...קיבלתי מרנטץ 2250B,אבל חסר בו בפנים מלא חלקים...3 בורדים שלמים...שניים של הרדיו ואחד MPX...האמת שהרדיו לא מעניין אותי,כי אני לא שומע...אבל מה ההשפעה לכך שאין לי MPX...האם כדאי לרכוש...זהו חלק הכרחי?udii כתב:מבחינת רכיבים , כל בעל מעבדה אמין יכול לתקן אותו ללא בעיה .
מה שעושים זה בניית מעגלי הגברה חדשים , שיכולים להיות יותר טובים מהישנים ואף להגדיל את ההספק ....
כשכתבתי את ההודעה הראשונה
התלבטתי עם לשלוח אותו לתיקון,כי פחדתי מעלויות שלא מתאימות לכיס של סטודנט תפרן כמוני...תחילה הוא לא עבד...והיה נראה כמו מגבר הרזרבי של אלקטרונקאי,ששימש אותו לחלקים.
ראיתי תחילה שאין מענה בפורום,אז שלחתי אותו בכל זאת לבדיקה,כי הבנתי מפורומים שמדובר בכלי
אח"כ מהודעותיך הבנתי שלא טעיתי בעמם שליחתו...עלות התיקון הינו 150 ש"ח ובינתיים יש תמורה לאגרה
איזה צליל! תענוג!
ראיתי תחילה שאין מענה בפורום,אז שלחתי אותו בכל זאת לבדיקה,כי הבנתי מפורומים שמדובר בכלי
אח"כ מהודעותיך הבנתי שלא טעיתי בעמם שליחתו...עלות התיקון הינו 150 ש"ח ובינתיים יש תמורה לאגרה
איזה צליל! תענוג!
אני מחיפה...
יש כמה מעבדות בחיפה,כולם סבירות במחיר....אך יש אחד שאת כל התיקונים שאלקטרונים אני עושה אצלו...סביר שזה עוזר לי מעט במחיר,מאחר ואני מביא לו לאחרונה פרנסה לא רעה...אם אתה צריך משהו,תביא לי ואתן לו,כך שהמחיר יהיה בהתאם לתעריף שאני מקבל
זה נכון,אבל...
יש לי את התחושה ,בעיקר משיחות שאני קורא כאן...שבמרכז יש תעריפים קצת יותר יקרים
זה בהחלט הגיוני ביחס לעובדה שרוב האוכלוסיה שצורכת ונהנת ממוצרי אודיו ישנים נמצאים במרכז
זה בהחלט הגיוני ביחס לעובדה שרוב האוכלוסיה שצורכת ונהנת ממוצרי אודיו ישנים נמצאים במרכז