ייבוא מסף פלזמה PN51D8000 מארה"ב
שבת שלום חברים!
זה השרשור הראשון שלי באתר.
נכנס לי ג'וק לקנות טלויזיה!
כרגע יש לי טלויזית CRT של סוני 32".
מרחק הצפייה כרגע עומד על 3 מ' גג.
מצפייה בטלויזיות הגעתי למסקנה ש-55 יכול להיות קצת גדול בשבילי ו-46 נראה קצת קטן.
יש לי קטע כזה לקנות את ה"הכי טוב"... התחלתי לחקור קצת בנושא והגעתי לסדרה 8 של סמסונג.
ידוע לי שה-LED אמור להיות מדהים אבל קראתי המון ביקורות על לא מעט בעיות שצצות כמו - זליגות אור, פסים שמופיעים וכל מיני בעיות אמינות (חלק טוענים שזה בגלל שהמסך כ"כ דק ועדין - כל מכה קטנה עושה נזק)
לפני כמה ימים התחלתי ללכת לכיוון פלזמה של סמסונג - PN51D8000. מחיר טוב בארה"ב (1500 דולר) לפי חישוב של 34% מיסים + משלוח יוצא משהו כמו 7,500 שקל. תקציב בהחלט שפוי בשבילי. (מודע לזה שיש לקנות גם ממיר/מעבד תמונה - אשמח לקבל המלצה NTSC - PAL)
קראתי המון ביקורות טובות על הטלויזיה. דבר אחד שמדאיג אותי הוא שאנשים מתלוננים על קילופים בצידי המסך...
ידוע למישהו על הבעיה הזו?
מה אתם אומרים על המסך? איכות תמונה, אמינות, תלת מימד, איכות שידורי SD... כל בדיל מידע יעזור!
יש לי תכניות לקנות קונסולת משחקים - האם פלזמה פחות טובה ביחס למסך LED?
פעם ראשונה שאני חושב בכיוון של פלזמה... מדאיג אותי קצת צריבות ומריחות תמונה.
תוכלו להמליץ על מקום שאפשר לראות את המסך בתצוגה?
למישהו פה יש נסיון עם מסכים אמריקאים? מה ההבדל בין הדגם הזה לדגם האירופאי PS51D8000
תוכלו להמליץ על אתר משלוחים טוב ואמין?
ובכלל, אשמח לשמוע חוויות אישיות שלכם מייבוא טלויזיה!
מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מדי! אני לא מבין גדול בתחום!
תודה רבה!
גיא
זה השרשור הראשון שלי באתר.
נכנס לי ג'וק לקנות טלויזיה!
כרגע יש לי טלויזית CRT של סוני 32".
מרחק הצפייה כרגע עומד על 3 מ' גג.
מצפייה בטלויזיות הגעתי למסקנה ש-55 יכול להיות קצת גדול בשבילי ו-46 נראה קצת קטן.
יש לי קטע כזה לקנות את ה"הכי טוב"... התחלתי לחקור קצת בנושא והגעתי לסדרה 8 של סמסונג.
ידוע לי שה-LED אמור להיות מדהים אבל קראתי המון ביקורות על לא מעט בעיות שצצות כמו - זליגות אור, פסים שמופיעים וכל מיני בעיות אמינות (חלק טוענים שזה בגלל שהמסך כ"כ דק ועדין - כל מכה קטנה עושה נזק)
לפני כמה ימים התחלתי ללכת לכיוון פלזמה של סמסונג - PN51D8000. מחיר טוב בארה"ב (1500 דולר) לפי חישוב של 34% מיסים + משלוח יוצא משהו כמו 7,500 שקל. תקציב בהחלט שפוי בשבילי. (מודע לזה שיש לקנות גם ממיר/מעבד תמונה - אשמח לקבל המלצה NTSC - PAL)
קראתי המון ביקורות טובות על הטלויזיה. דבר אחד שמדאיג אותי הוא שאנשים מתלוננים על קילופים בצידי המסך...
ידוע למישהו על הבעיה הזו?
מה אתם אומרים על המסך? איכות תמונה, אמינות, תלת מימד, איכות שידורי SD... כל בדיל מידע יעזור!
יש לי תכניות לקנות קונסולת משחקים - האם פלזמה פחות טובה ביחס למסך LED?
פעם ראשונה שאני חושב בכיוון של פלזמה... מדאיג אותי קצת צריבות ומריחות תמונה.
תוכלו להמליץ על מקום שאפשר לראות את המסך בתצוגה?
למישהו פה יש נסיון עם מסכים אמריקאים? מה ההבדל בין הדגם הזה לדגם האירופאי PS51D8000
תוכלו להמליץ על אתר משלוחים טוב ואמין?
ובכלל, אשמח לשמוע חוויות אישיות שלכם מייבוא טלויזיה!
מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מדי! אני לא מבין גדול בתחום!
תודה רבה!
גיא
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
יש פה חברים שבטח יגיבו.
כעקרון - אין מסך מושלם (אפילו לא ה KURO שנחשב עדיין לה ..... מבחינת איכות ודיוק תמונה) וזה ענין של עדיפויות אישיות אחרי איסוף מידע.
אני גם במצב החלטת רכישה באזור ה D8000 - בין פלזמה ללד.
התעמקתי בשרשורים של בעלי מכשירים שונים ב AVFORUMS , למשל 55D8000 ו 51D8000 ן VT30 , VT20 ו סוני HX923 . מעניין שכל בעלי המכשירים מתלוננים על תופעות כאלו או אחרות וללא יוצא מן הכלל בכל שרשור יש כאלו שהחזירו מסכים.
בנושא התקלפות ציפוי בפינות 51D8000 - זו אולי רגישות שקשורה ל BATCH ייצור מסוים , כמו ש BANDING או CLOUDING הן תופעות שרמת הפגיעה במסכי לד משתנה משמעותית בין מכשיר למכשיר.
יבוא אישי נראה מעניין. מבחינת עלות נשמע מאוד מפתה -אבל יש את מרכיב האחריות שצריך לחקור.
כעקרון - אין מסך מושלם (אפילו לא ה KURO שנחשב עדיין לה ..... מבחינת איכות ודיוק תמונה) וזה ענין של עדיפויות אישיות אחרי איסוף מידע.
התעמקתי בשרשורים של בעלי מכשירים שונים ב AVFORUMS , למשל 55D8000 ו 51D8000 ן VT30 , VT20 ו סוני HX923 . מעניין שכל בעלי המכשירים מתלוננים על תופעות כאלו או אחרות וללא יוצא מן הכלל בכל שרשור יש כאלו שהחזירו מסכים.
בנושא התקלפות ציפוי בפינות 51D8000 - זו אולי רגישות שקשורה ל BATCH ייצור מסוים , כמו ש BANDING או CLOUDING הן תופעות שרמת הפגיעה במסכי לד משתנה משמעותית בין מכשיר למכשיר.
יבוא אישי נראה מעניין. מבחינת עלות נשמע מאוד מפתה -אבל יש את מרכיב האחריות שצריך לחקור.
אתה עסוק בחקירות יתר על המידה כבר לא מעט זמן.hm32hm כתב:יש פה חברים שבטח יגיבו.
יבוא אישי נראה מעניין. מבחינת עלות נשמע מאוד מפתה -אבל יש את מרכיב האחריות שצריך לחקור....
פה זה לא מודיעין אזרחי
יאלה תתקדם כבר
כו -לה מסך
אם הייתי יודע שאני מקבל מסך 100% תקין....
אם הייתי יודע בוודאות שאני אקבל מסך תקין הייתי מעלה את התקציב לקצה היכולת והולך על ה- LED 55...
אבל לך תהמר על 10K...
מבחינת עלות-תועלת נראה שהפלזמה הזו הכי משתלמת. מחיר שפוי ולפי מה שאומרים רואים נהדר.
הסיבה שאני בד"כ מתחבר יותר ללדים זו הבהירות... הצבעים לעומת זאת נראים קצת פחות טבעיים מפלזמה...
יצא לראות את סדרה 6 (לד) בתצוגה אבל לא את 7-8...
מישהו פה מחזיק את המסך האמריקאי/אירופאי?
מילה טובה/רעה?
אני חייב להסגר ואני צריך עזרה... חח..אני אוכל סרטים על טלויזיה! אני כבר חולם על זה בלילה והאישה עוד מעט מעיפה אותי מהבית מרוב שאני שקוע בזה...היא זקוקה ליחס!!
חברים! תעזרו לי לעזור לה!
אבל לך תהמר על 10K...
מבחינת עלות-תועלת נראה שהפלזמה הזו הכי משתלמת. מחיר שפוי ולפי מה שאומרים רואים נהדר.
הסיבה שאני בד"כ מתחבר יותר ללדים זו הבהירות... הצבעים לעומת זאת נראים קצת פחות טבעיים מפלזמה...
יצא לראות את סדרה 6 (לד) בתצוגה אבל לא את 7-8...
מישהו פה מחזיק את המסך האמריקאי/אירופאי?
מילה טובה/רעה?
אני חייב להסגר ואני צריך עזרה... חח..אני אוכל סרטים על טלויזיה! אני כבר חולם על זה בלילה והאישה עוד מעט מעיפה אותי מהבית מרוב שאני שקוע בזה...היא זקוקה ליחס!!
חברים! תעזרו לי לעזור לה!
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
א. התרשמות בעיניים שלך - תיכנס לחנות הקונספט של סמסונג בהרצליה. מאוד כדאי - יש להם D8000 גם פלזמה וגם לד.
ב. למידע מיידי - תחפש כי יש כבר התייחסות פה - לא בטוח עם על ה PN51D8000 אבל על יבוא הלד יש ויש. תחפש שרשורים באתר זה. למשל אם תסנן לפי שם משתמש שלי בטח תגיע למשובים ספציפיים כולל יבוא.
ג. בסופו של דבר אני לא בטוח שיש תשובה אחת שמתאימה לכולם. יש סיכון מחושב בנושא יבוא אישי.
ד. קח את הזמן ללמוד ולבדוק. מסך כזה לא קונים כל שבוע.
ב. למידע מיידי - תחפש כי יש כבר התייחסות פה - לא בטוח עם על ה PN51D8000 אבל על יבוא הלד יש ויש. תחפש שרשורים באתר זה. למשל אם תסנן לפי שם משתמש שלי בטח תגיע למשובים ספציפיים כולל יבוא.
ג. בסופו של דבר אני לא בטוח שיש תשובה אחת שמתאימה לכולם. יש סיכון מחושב בנושא יבוא אישי.
ד. קח את הזמן ללמוד ולבדוק. מסך כזה לא קונים כל שבוע.
נערך לאחרונה על ידי hm32hm ב 20/11/2011 6:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
הייתי בחנות של סמסונג אתמול....
ראיתי את הפלזמה 64 אינטש בתצוגה... קשה להבין את איכות התמונה כי כל הטלויזיות שם מחוברות למקור אחד... התמונה בכל הטלויזיות נראית זוועה.
ביקשתי מאחד המוכרים לראות וידאו בבלו-ריי - ראו יפה.
מה שהפריע לי הוא שבעוד שהלדים היו ממש ממש בהירים וסופר קונטרסטיים הפלזמה היתה ממש עמומה... כאילו רק אם התמונה היתה בהירה יותר.
בכל מקרה המחירים שהם רוצים על הטלויזיות לא נורמליים... אפשר להביא את הטלויזיות האלה בחצי/שליש מחיר ביבוא אישי כולל משלוח ומכס... איזו הסחפות.
יש לי שאלה נוספת שעלתה לי בעקבות המחשבה לייבא טלויזיה:
אני צורך המון תוכן שמורד מהרשת. האם הטלויזיה תתמוך גם בפונטים עבריים בהצגת כתוביות?
אם לא - יש דרך לעדכן פונטים?
יש לזה פתרון חוץ מלהטמיע את הכתוביות בסרט (שבטח יפגע באיכות ובתלת מימד יראה מוזר) או לקנות סטרימר?
במידה ואני צריך סטרימר - מכירים סטרימר שעושה את העבודה ובמחיר שפוי?
תודה מראש!
גיא!
ראיתי את הפלזמה 64 אינטש בתצוגה... קשה להבין את איכות התמונה כי כל הטלויזיות שם מחוברות למקור אחד... התמונה בכל הטלויזיות נראית זוועה.
ביקשתי מאחד המוכרים לראות וידאו בבלו-ריי - ראו יפה.
מה שהפריע לי הוא שבעוד שהלדים היו ממש ממש בהירים וסופר קונטרסטיים הפלזמה היתה ממש עמומה... כאילו רק אם התמונה היתה בהירה יותר.
בכל מקרה המחירים שהם רוצים על הטלויזיות לא נורמליים... אפשר להביא את הטלויזיות האלה בחצי/שליש מחיר ביבוא אישי כולל משלוח ומכס... איזו הסחפות.
יש לי שאלה נוספת שעלתה לי בעקבות המחשבה לייבא טלויזיה:
אני צורך המון תוכן שמורד מהרשת. האם הטלויזיה תתמוך גם בפונטים עבריים בהצגת כתוביות?
אם לא - יש דרך לעדכן פונטים?
יש לזה פתרון חוץ מלהטמיע את הכתוביות בסרט (שבטח יפגע באיכות ובתלת מימד יראה מוזר) או לקנות סטרימר?
במידה ואני צריך סטרימר - מכירים סטרימר שעושה את העבודה ובמחיר שפוי?
תודה מראש!
גיא!
יבוא אישי טלויזיות מארה"ב
אני מעוניין גם לדעת אם למישהו יש ניסיון 100% בדוק!, עם דגמים ספציפיים מארה"ב של טלויזיות 40-46", של כל חברה,
טלויזיות שפשוט עובדות בארץ בתאימות מלאה לחשמל ולשידור כמו עידן+ או חברות הכבלים,
ושהם בעצם בתאימות מלאה לארץ, כמו לקנות בארץ, ללא צורך בשום מתאמים סקיילרים וכו'..
האם קיימים דגמים כאלו לקניה עכשיו בארה"ב ???
תודה!
אני מעוניין גם לדעת אם למישהו יש ניסיון 100% בדוק!, עם דגמים ספציפיים מארה"ב של טלויזיות 40-46", של כל חברה,
טלויזיות שפשוט עובדות בארץ בתאימות מלאה לחשמל ולשידור כמו עידן+ או חברות הכבלים,
ושהם בעצם בתאימות מלאה לארץ, כמו לקנות בארץ, ללא צורך בשום מתאמים סקיילרים וכו'..
האם קיימים דגמים כאלו לקניה עכשיו בארה"ב ???
תודה!
דגם מארה"ב לא יתאים לעידן+, שם יש שיטה שונה ATSC .acetrip כתב:יבוא אישי טלויזיות מארה"ב![]()
האם קיימים דגמים כאלו לקניה עכשיו בארה"ב ???![]()
תודה!...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
WeAVeR,
היית בחנות בהרצליה ביום או בלילה?
היית בחנות בהרצליה ביום או בלילה?
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
הרעיון לייבא מסך ענק מארה"ב נראה לי הזוי.
בשביל לחסוך 2000 שקל אתה אוסף שלל מכשירים ומתאמים וכבלים
במקום לגשת לחנות הקרובה להביא את המסך הביתה לחבר לחשמל, לחבר מקורות, להדליק ולראות כמו שצריך.
בשביל לחסוך 2000 שקל אתה אוסף שלל מכשירים ומתאמים וכבלים
במקום לגשת לחנות הקרובה להביא את המסך הביתה לחבר לחשמל, לחבר מקורות, להדליק ולראות כמו שצריך.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.