ה"מסך כחול" הזה לא עוזב אותי....
שלום לכולם,
אתם המוצא האחרון לפני שהמחשב שלי נכנס למעבדה....
לפני חודשיים התחלתי לקבל "מסך כחול" במחשב. זה קרה ברב המקרים בזמן האיתחול של המחשב (לפני שהווינדוס עולה). לאחר מספר בדיקות הסתבר שדיסק C היה תקול (מלא סקטורים דפוקים). הדיסק הוחלף, עבר חודש וחצי נקי מתקלות וכבר חשבתי שהגעתי למנוחה ולנחלה....
אממה, שבוע שעבר שידרגתי את את ה- IDM שלי לגירסה האחרונה. למחרת שוב התחלתי לקבל את אותו מסך כחול ארור. מאז המסך הזה מופיע בתדירות של אחד ליומיים (ולפעמים גם יותר). ברב המקרים המסך מופיע דקה או שתיים לאחר שהווינדוס עולה. אני לא מצליח לדבג את הדבר הזה למרות מספר דברים שביצעתי:
התקנת ווינדוס
שדרוג BIOS
התקנת דרייבר של לוח אם.
ניקוי הזכרונות
בקיצור, אני חסר אונים. צירפתי תמונה של המסך הכחול. אני מבין שניתן לקבל איזשהו כיוון
ממה שהמסך הזה אומר.
אודה לעזרתכם.
אתם המוצא האחרון לפני שהמחשב שלי נכנס למעבדה....
לפני חודשיים התחלתי לקבל "מסך כחול" במחשב. זה קרה ברב המקרים בזמן האיתחול של המחשב (לפני שהווינדוס עולה). לאחר מספר בדיקות הסתבר שדיסק C היה תקול (מלא סקטורים דפוקים). הדיסק הוחלף, עבר חודש וחצי נקי מתקלות וכבר חשבתי שהגעתי למנוחה ולנחלה....
אממה, שבוע שעבר שידרגתי את את ה- IDM שלי לגירסה האחרונה. למחרת שוב התחלתי לקבל את אותו מסך כחול ארור. מאז המסך הזה מופיע בתדירות של אחד ליומיים (ולפעמים גם יותר). ברב המקרים המסך מופיע דקה או שתיים לאחר שהווינדוס עולה. אני לא מצליח לדבג את הדבר הזה למרות מספר דברים שביצעתי:
התקנת ווינדוס
שדרוג BIOS
התקנת דרייבר של לוח אם.
ניקוי הזכרונות
בקיצור, אני חסר אונים. צירפתי תמונה של המסך הכחול. אני מבין שניתן לקבל איזשהו כיוון
ממה שהמסך הזה אומר.
אודה לעזרתכם.
תודה על המענה המהיר...
אני באמת חושד בכרטיס ברשת כי בימים האחרונים אני חווה מידי פעם ניתוקים רגעיים של הרשת.
שתי שאלות:
- אלה הדרייברים שהתקנתי : http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=2691#dl . הם מכסים גם את כרטיס הרשת , נכון ?
- יש מצב שממיר הטלפון של 012 גורם לבעיות האלה ?
תודה
אני באמת חושד בכרטיס ברשת כי בימים האחרונים אני חווה מידי פעם ניתוקים רגעיים של הרשת.
שתי שאלות:
- אלה הדרייברים שהתקנתי : http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=2691#dl . הם מכסים גם את כרטיס הרשת , נכון ?
- יש מצב שממיר הטלפון של 012 גורם לבעיות האלה ?
תודה
נערך לאחרונה על ידי אופיר28 ב 29/07/2011 21:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
גם אני רואה את אותו מסך כחול בתדירות חד שבועית בערך.
הכל התחיל כשהתקנתי McAfee Endpoint Encryption.
ה- IT שלנו טוען שכשמגיע השלב שהמסכים הכחולים הופכים תדירים - לגבות הכל ולפרמט.
הכל התחיל כשהתקנתי McAfee Endpoint Encryption.
ה- IT שלנו טוען שכשמגיע השלב שהמסכים הכחולים הופכים תדירים - לגבות הכל ולפרמט.
זהו, שזה אחד הדברים הראשונים שעשיתי, לכן התחושה שלי שהבעייה אצלי יותר קשורה לחומרה.
בכל מקרה, ניתקתי את הממיר של 012. נבדוק אם העסק משתפר בלעדיו.
ועדיין, עם קשר או בלי, יש לי ניתוקים רגעיים של הרשת. זה לא פוגע בגלישה , רק מקפיץ לי את הבלון על האייקון של נקודת הרשת. אולי בכל זאת אני צריך להתקין דרייבר משודרג של כרטיס הרשת ? השאלה אם הדרייברים שהתקנתי כוללים כבר את הדרייבר של הרשת (הכרטיס אצלי הוא on board),
uris,
הדבר היחידי שיש לי (ותמיד היה) זה השרת של PS3 וסקייפ שתמיד מחובר
בכל מקרה, ניתקתי את הממיר של 012. נבדוק אם העסק משתפר בלעדיו.
ועדיין, עם קשר או בלי, יש לי ניתוקים רגעיים של הרשת. זה לא פוגע בגלישה , רק מקפיץ לי את הבלון על האייקון של נקודת הרשת. אולי בכל זאת אני צריך להתקין דרייבר משודרג של כרטיס הרשת ? השאלה אם הדרייברים שהתקנתי כוללים כבר את הדרייבר של הרשת (הכרטיס אצלי הוא on board),
uris,
הדבר היחידי שיש לי (ותמיד היה) זה השרת של PS3 וסקייפ שתמיד מחובר
נערך לאחרונה על ידי אופיר28 ב 29/07/2011 23:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
יש לך בעיה עם כרטיס הרשת חומרתית/דרייבר/תוכנה או וירוס שפוגעים בתפקוד הרשת ומערכת ההפעלה.
ושוב..
א) ודא שכל הדרייברים מעודכנים עם דגש על כרטיס הרשת
ב) הסר את האנטי וירוס לתקופת בדיקה
אופציה ג קצת ירדה מהפרק כרגע
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
אני לא מאמין בפירמוט מחדש של המחשב - זה ההבדל בין איש IT שלא אכפת לו מכלום ובין משתמש.
איש ה- IT בס"כ משחזר מ- Image ובזה נגמר הסיפור. המשתמש צריך להתחיל לשחזר את כל התוכנות וההגדרות מחדש.
אף אחד לא מבטיח שהבעיה לא תחזור.
במחשב הראשי שלי יש דיסק נוסף שפעם בכמה שבועות אני מבצע ghost אליו. אין כונן שלא מת בסוף.
אם ידוע לך ממתי התחילו הבעיות אפשר לנסות לחזור ל- restore point קודם.
ניסית להוציא את כרטיס הרשת ולהכניס אותו שוב (כשהמחשב כבוי)?
איש ה- IT בס"כ משחזר מ- Image ובזה נגמר הסיפור. המשתמש צריך להתחיל לשחזר את כל התוכנות וההגדרות מחדש.
אף אחד לא מבטיח שהבעיה לא תחזור.
במחשב הראשי שלי יש דיסק נוסף שפעם בכמה שבועות אני מבצע ghost אליו. אין כונן שלא מת בסוף.
אם ידוע לך ממתי התחילו הבעיות אפשר לנסות לחזור ל- restore point קודם.
ניסית להוציא את כרטיס הרשת ולהכניס אותו שוב (כשהמחשב כבוי)?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה yaronkle ,
את שלב הפרמוט וה-restore כבר עברתי, לכן אני חושב שהבעיה היא חומרתית. לגבי הכרטיס רשת, הכרטיס הוא on board אצלי. התקנתי את הדרייברים האחרונים מפה:
[/url]http://www.gigabyte.com/products/produc ... 691#dl[url]
מה שעדיין לא פתר את הבעייה. אני יתקין את whocrashed אולי זה יעזור לי למצוא את מקור הבעיה.
ועוד דבר, חיברתי את המודם של הוט ישירות למחשב (לא דרך הראוטר) וכבר חצי שעה שאני לא מקבל את הבלון המעצבן הזה שמודיע לי על ניתוק הרשת. יכול להיות שגם הראוטר יכול לעשות לי צרות ?[/url]
את שלב הפרמוט וה-restore כבר עברתי, לכן אני חושב שהבעיה היא חומרתית. לגבי הכרטיס רשת, הכרטיס הוא on board אצלי. התקנתי את הדרייברים האחרונים מפה:
[/url]http://www.gigabyte.com/products/produc ... 691#dl[url]
מה שעדיין לא פתר את הבעייה. אני יתקין את whocrashed אולי זה יעזור לי למצוא את מקור הבעיה.
ועוד דבר, חיברתי את המודם של הוט ישירות למחשב (לא דרך הראוטר) וכבר חצי שעה שאני לא מקבל את הבלון המעצבן הזה שמודיע לי על ניתוק הרשת. יכול להיות שגם הראוטר יכול לעשות לי צרות ?[/url]
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
נתח את ה- BSOD בעזרת תוכנה חיצונית. זה אולי ייתן כיוון.
יש לך התקנים שאפשר לנתק, למשל כרטיס קול? חשוב להיזהר מחשמל סטטי, להוציא מהחשמל ולתת למחשב לפרוק את עצמו.
נקה אבק בזהירות בעזרת לחץ אוויר. אני משתמש במשאבה של אופניים ופייה לניפוח מזרון ים - אבל אבק זה לא הסיבה לבעיה.
עבור על כל החיבורים, כבלים מהספק, חיבור לכונן, ודחוף אותם בזהירות פנימה. במיוחד את חיבורי ה- Molex ללוח האם.
נתק כונן DVD להפחית עומס על ספק הכוח.
נשמע מוזר שהנתב יגרום לריסוקים. באופן תיאורטי זה אפשרי אם הוא גורם לרעשים ב- Ethernet והדרייבר לא מדובג אבל אז הייתי מצפה לניתוקים בתדירות מאד גבוהה.
יש לך התקנים שאפשר לנתק, למשל כרטיס קול? חשוב להיזהר מחשמל סטטי, להוציא מהחשמל ולתת למחשב לפרוק את עצמו.
נקה אבק בזהירות בעזרת לחץ אוויר. אני משתמש במשאבה של אופניים ופייה לניפוח מזרון ים - אבל אבק זה לא הסיבה לבעיה.
עבור על כל החיבורים, כבלים מהספק, חיבור לכונן, ודחוף אותם בזהירות פנימה. במיוחד את חיבורי ה- Molex ללוח האם.
נתק כונן DVD להפחית עומס על ספק הכוח.
נשמע מוזר שהנתב יגרום לריסוקים. באופן תיאורטי זה אפשרי אם הוא גורם לרעשים ב- Ethernet והדרייבר לא מדובג אבל אז הייתי מצפה לניתוקים בתדירות מאד גבוהה.
- Omegaomriri
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלח לי את קבצי ה-dump, תמצא אותם ב-c:\windows\minidump. אני אנתח לך אותם.
עדיף שגם תפעיל full memory dump, יהיה אפשר להבין יותר טוב מה הלך בקריסה.
עדיף שגם תפעיל full memory dump, יהיה אפשר להבין יותר טוב מה הלך בקריסה.
- Omegaomriri
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ב"כתיבת מידע איתור באגים" סמן את האפשרות האחרונה, אני לא בטוח איך תרגמו את זה לעברית, אולי "Dump זיכרון מלא".אופיר28 כתב:תודה לכולם על העצות.
Omegaomriri,
אני כרגע אחרי פירמוט של המחשב כך שעד "האירוע" הבא אין לי מה לספק לך.
האם ההגדרות בתמונה המצורפת מספיקות לטובת ה- dump ?
תודה...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
תוודא דבר ראשון זיכרון תקין עם HYPERPI או PRIME95.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
טוב, אז לקח קצת זמן אבל בסוף זה קרה...
וכמו בפעמים קודמות גם הפעם זה קרה במהלך התקנה של קובץ. הפעם באמצע התקנה של שרת NFS.
אז נוצר לי קובץ DUMP וגם ה-WhoCrashed נתן את הסבריו. עד כמה שאני מבין באמת מדובר בבעיה עם הדרייברים, אבל אני לא מבין למה
התקנתי את כל הדרייברים האחרונים....
צירפתי תמונה של ה- WhoCrashed . לגבי ה- DUMP אני לא מצליח לצרף אותו . אפשר הסבר קטן איך לעשות את זה ?
תודה.
עריכה - עוד ניסיון לקבצים...
https://www.yousendit.com/download/YTYv ... UUZFQlE9PQ
https://www.yousendit.com/download/YTY ... WxFQlE9PQ
וכמו בפעמים קודמות גם הפעם זה קרה במהלך התקנה של קובץ. הפעם באמצע התקנה של שרת NFS.
אז נוצר לי קובץ DUMP וגם ה-WhoCrashed נתן את הסבריו. עד כמה שאני מבין באמת מדובר בבעיה עם הדרייברים, אבל אני לא מבין למה
צירפתי תמונה של ה- WhoCrashed . לגבי ה- DUMP אני לא מצליח לצרף אותו . אפשר הסבר קטן איך לעשות את זה ?
תודה.
עריכה - עוד ניסיון לקבצים...
https://www.yousendit.com/download/YTYv ... UUZFQlE9PQ
https://www.yousendit.com/download/YTY ... WxFQlE9PQ