יבוא PN51D8000 מארה"ב
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איך היה לך אומץ להכניס מסך כזה לחשמל....? בלי חשש לשרוף אותו.ntk כתב:לי יש את ה UN55D8000 שהבאתי מארצות הברית, שגם עליה רשום 110 ועובדת ללא שנאי, גם פלייסטיישן 3 מארצות הברית לא צריך שנאי, יש הרבה מוצרים שרשום עליהם רק 110 ופועלים בארץ ללא שנאי...
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
כתוב 110V ועובד 220V !? זה אפשרי רק כשבודקים טוב טוב לפני "SMOKE TEST"
היצרן מחויב לציין על גב המכשיר את מתח העבודה המדויק שלו
ואז טווח מתח יכול להיות 110 - 240 - כמו שמקובל היום במטענים לניידים.
אם כתוב 110-120V יש סיכוי משמעותי לפיצוץ... לא כדאי.
אם כתוב 110-120V יש סיכוי משמעותי לפיצוץ... לא כדאי.
חלק מהאנשים שקנו בארץ את הדגם האמריקאי אמרו שהמוכר אמר להם שאין בעיה לחבר בלי שנאי, להם לא היה בעיה כי יש להם אחריות, לכן בגלל שראיתי שכולם חיברו בלי בעיה ניתקתי את השנאי ( בהתחלה חיברתי עם שנאי, יש לי המון שנאים בבית כי הכל אצלי מארצות הברית ) בכל מקרה מי שדואג שיקנה שנאי ב100 ש"ח ויחבר, טלוויזיה לא צורכת הרבה חשמל לכן לא צריך שנאי יקרטלHD כתב:איך היה לך אומץ להכניס מסך כזה לחשמל....? בלי חשש לשרוף אותו.ntk כתב:לי יש את ה UN55D8000 שהבאתי מארצות הברית, שגם עליה רשום 110 ועובדת ללא שנאי, גם פלייסטיישן 3 מארצות הברית לא צריך שנאי, יש הרבה מוצרים שרשום עליהם רק 110 ופועלים בארץ ללא שנאי......
כמו שאמרתי יש הרבה מכשירים שלא צריכים שנאי למרות שרשום מאחורה רק 110, אני מחבר רק אם אני יודע שהרבה לפני עשו את זה ויש אישור שאכן לא צריך שנאי, כמו גם הפלייסטיישן 3 שהזמנתי עכשיו מארצות הברית, הם רושמים מאחורה רק 110V כי זה מיועד רק לארצות הברית, ולאירופה מיצרים דגם אחר, לכן הם לא רושמים 110-240
וגם אם תחבר מכשיר שאסור לחבר, רק השנאי ישרף, ככה שהמכשיר לא הלך
יש המון מוצרים שלא רשום עלהם עד 240V כי הם לא מיועדים להימכר במדינות אחרות, לכן אין חובה על היצרן לרשום זאתhm32hm כתב:כתוב 110V ועובד 220V !? זה אפשרי רק כשבודקים טוב טוב לפני "SMOKE TEST"
אם כתוב 110-120V יש סיכוי משמעותי לפיצוץ... לא כדאי....
האמת קצל מפחיד אותי הדבר הזה שרשום 110 וניתן לחבר 220, למראת שמבחינת הגיון ברור לי של SAMSUNG יותר פשוט ליצר ספק 110-220 אחיד ולשים אותו בכל הדגמים
בעיה נוספת זה שוני אות וידיאו , אין איזה דרך לראות YES בלי להשקיע 500$ נוספים ?
בעיה נוספת זה שוני אות וידיאו , אין איזה דרך לראות YES בלי להשקיע 500$ נוספים ?
אתה לא חייב מעבד תמונה ב500 ש"ח, מעבד תמונה נועד גם לאנשים שקנו טלוויזיה בארץ ורק רוצים לשפר את התמונה, אתה יכול לקנות ממיר PAL TO NTSC בפחות מ100$ חפש באיבייis99 כתב:האמת קצל מפחיד אותי הדבר הזה שרשום 110 וניתן לחבר 220, למראת שמבחינת הגיון ברור לי של SAMSUNG יותר פשוט ליצר ספק 110-220 אחיד ולשים אותו בכל הדגמים
בעיה נוספת זה שוני אות וידיאו , אין איזה דרך לראות YES בלי להשקיע 500$ נוספים ?...
זה בדיוק למה, אחרי הובלה ומיסים זה יהיה 8000 ולא 12K
יש גבול כמה אפשר לשלם עבור אחריות
ב 9000 הייתי רוכש מחר בארץ אבל ב 12 זה כבר יותר מידי מה גם שזה גם לא מיבוא רשמי (אני דרך אגב לא מבין למה מביאים ביבוא רשמי פלסמות רק 65 ויותר)
יש גבול כמה אפשר לשלם עבור אחריות
ב 9000 הייתי רוכש מחר בארץ אבל ב 12 זה כבר יותר מידי מה גם שזה גם לא מיבוא רשמי (אני דרך אגב לא מבין למה מביאים ביבוא רשמי פלסמות רק 65 ויותר)
זה כל כך מפתה...ntk כתב:לי יש את ה UN55D8000 שהבאתי מארצות הברית, שגם עליה רשום 110 ועובדת ללא שנאי, גם פלייסטיישן 3 מארצות הברית לא צריך שנאי, יש הרבה מוצרים שרשום עליהם רק 110 ופועלים בארץ ללא שנאי...
חבר קנה לפני יומיים את הטלויזיה הזו עם 2 זוגות משקפיים ב 2100$ !
ב EZBUYUS יש מבצע של משלוח טלויזיות במשהוא כמו 150$
עם המיסים והכל עדיין מחיר סופר אטרקטיבי !!!