A210 - בעיות בהתקנה ראשונית - הגדרת שיתוף
הצטיידתי ב- A210 דנדש,
חיבור ברשת קווית ללא HD פנימי כרגע
המכשיר זוהה ברשת, אפשרתי שיתוף שלו ב- WMP , ובדקתי שאפשר לראות סרט מה USB.
עדכנתי קושחה - דרך התפריט הראשי - עודכן בהצלחה.
הבעיה: המכשיר לא מזהה את הרשת שלי וכך אני לא יכול להגדיר לו תיקיות משותפות.
בדיקת ping מהמחשב תקינה, וכאמור הוא מחובר תקין ברשת כיוון שעדכון הקושחה מהאינטרנט הצליח.
איך ממשיכים? האם עליי להתקין תוכנה נוספת לפני שממשיכים? (WMP לא מספיק?)
מע' הפעלה XP, כאמור רשת קווית.
חיפשתי במדריכים, אך קצת הלכתי לאיבוד ובכל אופן מתחילים כשהמכשיר מזהה את הרשת הביתית.
תודה...
חיבור ברשת קווית ללא HD פנימי כרגע
המכשיר זוהה ברשת, אפשרתי שיתוף שלו ב- WMP , ובדקתי שאפשר לראות סרט מה USB.
עדכנתי קושחה - דרך התפריט הראשי - עודכן בהצלחה.
הבעיה: המכשיר לא מזהה את הרשת שלי וכך אני לא יכול להגדיר לו תיקיות משותפות.
בדיקת ping מהמחשב תקינה, וכאמור הוא מחובר תקין ברשת כיוון שעדכון הקושחה מהאינטרנט הצליח.
איך ממשיכים? האם עליי להתקין תוכנה נוספת לפני שממשיכים? (WMP לא מספיק?)
מע' הפעלה XP, כאמור רשת קווית.
חיפשתי במדריכים, אך קצת הלכתי לאיבוד ובכל אופן מתחילים כשהמכשיר מזהה את הרשת הביתית.
תודה...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
השרת הזה לא מתאים לו הוא משתמש ב xp וזה עבור win7nadav_83 כתב:אוקיי אז תתחיל בלהתקין שרת NFS לפי הוידאו הזה:
אח"כ תצטרך להגדיר שיתוף גם בפופקורן אבל זה ממש כבר לא סיפור......
הוא צריך להתקין את זה
http://www.mediasmartserver.net/2009/12 ... fs-in-whs/
לא ידעתי שזה רק לווינדוס 7... החכמתיistarmini כתב:השרת הזה לא מתאים לו הוא משתמש ב xp וזה עבור win7nadav_83 כתב:אוקיי אז תתחיל בלהתקין שרת NFS לפי הוידאו הזה:
אח"כ תצטרך להגדיר שיתוף גם בפופקורן אבל זה ממש כבר לא סיפור......![]()
הוא צריך להתקין את זה
http://www.mediasmartserver.net/2009/12 ... fs-in-whs/...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במחשבה שניה אולי יש מצב שהוא מתאים גם ל xp אבל המדריך הוא עבור win7 . שווה לבדוק האם השרת מתאים ל xp והאם יש מדריך מתאים במידה ולא הפתרון שנתתי הוא מעולה . אצלי עובד פיקס.nadav_83 כתב:לא ידעתי שזה רק לווינדוס 7... החכמתיistarmini כתב:השרת הזה לא מתאים לו הוא משתמש ב xp וזה עבור win7nadav_83 כתב:אוקיי אז תתחיל בלהתקין שרת NFS לפי הוידאו הזה:
אח"כ תצטרך להגדיר שיתוף גם בפופקורן אבל זה ממש כבר לא סיפור......![]()
הוא צריך להתקין את זה
http://www.mediasmartserver.net/2009/12 ... fs-in-whs/......
תודה לכל המשיבים,
הנה התוצאות עד כה.
ניסיתי להתקין את השרת NFS וקיבלתי מסכים כחולים וסימנים של קריסה במחשב!. ניסיתי למצוא איך להסיר את השרת ולא ממש מצאתי (לא הופיע בתוכנות שהותקנו, אין uninstall, פקודה ידנית ב cmd - לא עבדה)
בקיצור - ייאוש כמעט טוטאלי - בן אדם רוצה לראות סרטים בקופסה פשוטה יחסית ואללה יוסטור - plug and pray
בצעתי restore לתאריך קודם, לפחות החזרתי את המחשב לחיים.
ניתקתי את הפופקורן מהחשמל ו- הדלקתי מחדש והופ - זהה את הרשת שלי! (למעשה חזרתי למצב שהופיע לרגע).
הגדרתי תיקייה משותפת ב smb - ואני רואה את כל קבצי הסרטים!
בשלב זה לא מצליח לראות כתוביות ב mkv (קובץ התרגום זהה קובץ הסרט... אחפש קצת בפורום).
לגבי שאר ההתקנות - בהמשך..
הנה התוצאות עד כה.
ניסיתי להתקין את השרת NFS וקיבלתי מסכים כחולים וסימנים של קריסה במחשב!. ניסיתי למצוא איך להסיר את השרת ולא ממש מצאתי (לא הופיע בתוכנות שהותקנו, אין uninstall, פקודה ידנית ב cmd - לא עבדה)
בקיצור - ייאוש כמעט טוטאלי - בן אדם רוצה לראות סרטים בקופסה פשוטה יחסית ואללה יוסטור - plug and pray
בצעתי restore לתאריך קודם, לפחות החזרתי את המחשב לחיים.
ניתקתי את הפופקורן מהחשמל ו- הדלקתי מחדש והופ - זהה את הרשת שלי! (למעשה חזרתי למצב שהופיע לרגע).
הגדרתי תיקייה משותפת ב smb - ואני רואה את כל קבצי הסרטים!
בשלב זה לא מצליח לראות כתוביות ב mkv (קובץ התרגום זהה קובץ הסרט... אחפש קצת בפורום).
לגבי שאר ההתקנות - בהמשך..