איך הגלקסי טאב 7 ?
שלום.
אני מתכוון לרכוש באורנג' את הסמסונג גלקסי טאב 7 אינצ' במחיר של 160 ש"ח לחודש כולל חבילת גלישה ללא הגבלה במהירות עד 7.2 מגה .
כעקרון אני גר בבאר שבע ואין למצוא באף סניף את הטאבלט כרגע , אולי שבוע הבא יגיעו עוד.
הייתי שמח לשמוע מאנשים שרכשו את המכשיר ,מה דעתם עליו ? האם הם מרוצים ?
ניראה לי שהחבילה עצמה ממש משתלמת, למעשה אתה רק משלם על הגלישה,המכשיר בהחזר מלא.
תודה לכולם.
אני מתכוון לרכוש באורנג' את הסמסונג גלקסי טאב 7 אינצ' במחיר של 160 ש"ח לחודש כולל חבילת גלישה ללא הגבלה במהירות עד 7.2 מגה .
כעקרון אני גר בבאר שבע ואין למצוא באף סניף את הטאבלט כרגע , אולי שבוע הבא יגיעו עוד.
הייתי שמח לשמוע מאנשים שרכשו את המכשיר ,מה דעתם עליו ? האם הם מרוצים ?
ניראה לי שהחבילה עצמה ממש משתלמת, למעשה אתה רק משלם על הגלישה,המכשיר בהחזר מלא.
תודה לכולם.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אני אתייחס למכשיר.
חייב לקחת בחשבון שהמכשיר גדול עבור לשמש מכשיר סלולרי. האם הוא ישמש כמכשיר הסלולרי הראשי שלך?
בסך הכל מכשיר מהנה מאוד וקטן יותר מטאבלטים אחרים כך שהוא נייד יותר ובעל יכולות סלולר ודאטה.
מערכת של 2.2 ולא נראה שישדרגו אותו בצורה רשמית בארץ בקרוב, אם בכלל.
מה בדיוק הצרכים שלך ולמה ישמש?
חייב לקחת בחשבון שהמכשיר גדול עבור לשמש מכשיר סלולרי. האם הוא ישמש כמכשיר הסלולרי הראשי שלך?
בסך הכל מכשיר מהנה מאוד וקטן יותר מטאבלטים אחרים כך שהוא נייד יותר ובעל יכולות סלולר ודאטה.
מערכת של 2.2 ולא נראה שישדרגו אותו בצורה רשמית בארץ בקרוב, אם בכלל.
מה בדיוק הצרכים שלך ולמה ישמש?
אלי חבוש
תודה, יש לי מכשיר סלולרי הטאבלט ישמש רק לגלישה באינטרנט מאחר והוא גם ללא הגבלה הוא ישמש לי גם כנקודה חמה למחשב נייד וכד' .
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

הוא מכשיר נחמד מאוד וכייפי, אבל אם רק לאינטרנט ואם ישאר "נייח" בבית אז מדוע לא את הטאב הגדול יותר, או הגלקסי 10 ודומיו למשל או אפילו אייפד.eyk77 כתב:תודה, יש לי מכשיר סלולרי הטאבלט ישמש רק לגלישה באינטרנט מאחר והוא גם ללא הגבלה הוא ישמש לי גם כנקודה חמה למחשב נייד וכד' ....
מערכת ההפעלה יותר חדשה, מסך יותר גדול וחומרה יותר חזקה.
יש לי אחד כזה בשימוש כמעט שנה. משמש כסלולרי הראשי שלי. לא סוחב מכשיר אחר.
יש רומים רשמיים עם 2.3.3 ברוב אירופה למכשיר, והמון רומים מקוסטמים עם 2.3.3.
עם השדרוג ל-2.3.3 המכשיר זריז בטירוף.
אם אתה מתעתד להשאיר אותו קבור בבית, אני ממליץ בחום על אחד הטאבים הגדולים יותר. היתרון הגדול של הטאב הזה שניתן לקחת אותו לכל מקום, הוא לא מסורבל מדי.
יש רומים רשמיים עם 2.3.3 ברוב אירופה למכשיר, והמון רומים מקוסטמים עם 2.3.3.
עם השדרוג ל-2.3.3 המכשיר זריז בטירוף.
אם אתה מתעתד להשאיר אותו קבור בבית, אני ממליץ בחום על אחד הטאבים הגדולים יותר. היתרון הגדול של הטאב הזה שניתן לקחת אותו לכל מקום, הוא לא מסורבל מדי.
תודה. דווקא הכוונה שלי היא יותר מחוץ לבית, בכלל אין ספק ש 10 אינצ' יותר עדיף ואיפד בכלל,אך גם המבצע של אורנג' על המכשיר די קורץ לי, אתה רק משלם למעשה על חבילת הגלישה ללא הגבלה ואתה מקבל את המכשיר. אגב בנושא רומים אני לא מבין כלום ..
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

תודה ל nemesis על העזרה והלינקים.
הלינק למדריך צריבת רום של overcome כאן - http://www.teamovercome.net/?page_id=64
ביצעתי על הטאב שלי (של פלאפון) שינוי גרסה ל 2.3.3 של overcome. פלאפון צריכה גרסת מודם של JK3 כדי שיעבוד הסלולר.
איך עובד?
האמת? מבחינת המהירות לא התלהבתי. לכל הפחות אין שינוי. עדיין יש תופעה של כתיבה במקלדת כשמידי פעם המכשיר נתקע לשניה ואז ממשיך לכתוב. אולי אבחין בשינוי כשהמכשיר יהיה קצת יותר עמוס או כשאנסה להריץ משהו חזק יותר. בינתיים לא שם לב להבדל במהירות, במיוחד במקלדת שמעצבן שאי אפשר עדיין לכתוב בצורה מהירה בלי תקיעות וגם בתוכנות כמו ה gallery למשל.
אולי הרום של פלאפון היה פשוט מהיר יותר מלכתחילה? תמהני.
חוץ מזה יש לי באג קריטי ומעצבן בשמע של הסלולר. במצב של ספיקר השמע ממש חלש. שינוי השמע באמצעות הסליידר של הווליום אינו לינארי מה שיוצר מצב שהשמע חזק יותר כשהסליידר נמצא ב 70%.
הדיילר איבד כמובן את העברית שלו ככה שאי אפשר לחייג ב T9 דרכו...מבאס. יש דיילרים אחרים ומחפש כעת את הטוב ביותר שעובד כמו שצריך (יש המלצות?)
הלינק למדריך צריבת רום של overcome כאן - http://www.teamovercome.net/?page_id=64
ביצעתי על הטאב שלי (של פלאפון) שינוי גרסה ל 2.3.3 של overcome. פלאפון צריכה גרסת מודם של JK3 כדי שיעבוד הסלולר.
איך עובד?
האמת? מבחינת המהירות לא התלהבתי. לכל הפחות אין שינוי. עדיין יש תופעה של כתיבה במקלדת כשמידי פעם המכשיר נתקע לשניה ואז ממשיך לכתוב. אולי אבחין בשינוי כשהמכשיר יהיה קצת יותר עמוס או כשאנסה להריץ משהו חזק יותר. בינתיים לא שם לב להבדל במהירות, במיוחד במקלדת שמעצבן שאי אפשר עדיין לכתוב בצורה מהירה בלי תקיעות וגם בתוכנות כמו ה gallery למשל.
אולי הרום של פלאפון היה פשוט מהיר יותר מלכתחילה? תמהני.
חוץ מזה יש לי באג קריטי ומעצבן בשמע של הסלולר. במצב של ספיקר השמע ממש חלש. שינוי השמע באמצעות הסליידר של הווליום אינו לינארי מה שיוצר מצב שהשמע חזק יותר כשהסליידר נמצא ב 70%.
הדיילר איבד כמובן את העברית שלו ככה שאי אפשר לחייג ב T9 דרכו...מבאס. יש דיילרים אחרים ומחפש כעת את הטוב ביותר שעובד כמו שצריך (יש המלצות?)
נערך לאחרונה על ידי EliHaboosh ב 03/08/2011 11:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלי חבוש
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

המשך:
העדכון דופק קצת את העברית בכותרות של הדואר האלקטרוני (הפוך בכותרות וישר בתוכן).
ישנו עדכון (שוב תודה ל nemesis) של ערבית שבעיקרון מסדר את בעיית העברית גם.
בוצע בתוך דקה וכפי הנראה עובד יפה כרגע.
העדכון דופק קצת את העברית בכותרות של הדואר האלקטרוני (הפוך בכותרות וישר בתוכן).
ישנו עדכון (שוב תודה ל nemesis) של ערבית שבעיקרון מסדר את בעיית העברית גם.
בוצע בתוך דקה וכפי הנראה עובד יפה כרגע.
אלי חבוש
איזו גרסת רום של פלאפון היתה לך?
לעומת גרסאות ה-2.2 של סמסונג, השינוי המורגש אצלי היה בעיקר במהירות הדפדפן המקורי שלהם שהפך להיות מהיר יותר מכל דפדפן צד ג'.
בנוסף, סריקה למשל של ה-SD הרבה יותר זריזה, והמולטי טאסקינג מרגיש טוב יותר. למשל ברום של סמסונג אחרי אתחול המכשיר הייתי מחכה עידנים עד שהוא מסיים את הפעולות אחרי האתחול (סריקת כוננים, אתחול סקייפ וכו') עד שהמכשיר שמיש ומגיב.
עם הרום הזה זה הפך לעניין של כמה שניות.
לגבי הדיילר, אני לא משתמש ב-T9, אז אין לי מושג. צטערת
לעומת גרסאות ה-2.2 של סמסונג, השינוי המורגש אצלי היה בעיקר במהירות הדפדפן המקורי שלהם שהפך להיות מהיר יותר מכל דפדפן צד ג'.
בנוסף, סריקה למשל של ה-SD הרבה יותר זריזה, והמולטי טאסקינג מרגיש טוב יותר. למשל ברום של סמסונג אחרי אתחול המכשיר הייתי מחכה עידנים עד שהוא מסיים את הפעולות אחרי האתחול (סריקת כוננים, אתחול סקייפ וכו') עד שהמכשיר שמיש ומגיב.
עם הרום הזה זה הפך לעניין של כמה שניות.
לגבי הדיילר, אני לא משתמש ב-T9, אז אין לי מושג. צטערת
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

המלצה לדיילר - dialer one
אלי חבוש
הרום בו אני משתמש נמצא כאן:
http://www.teamovercome.net/
יש שם לינק להורדה והוראות התקנה מפורטות מאוד. מומלץ לקרוא היטב את הוראות ההתקנה ולעקוב אחריהן To the letter.
תיקון העברית נמצא גם תחת מדור ההורדה שלהם, אבל לנוחיותך כאן:
http://www.teamovercome.net/wp-content/ ... .php?id=11
בהצלחה
יש שם לינק להורדה והוראות התקנה מפורטות מאוד. מומלץ לקרוא היטב את הוראות ההתקנה ולעקוב אחריהן To the letter.
בהצלחה
תודה!Nemesis כתב:הרום בו אני משתמש נמצא כאן:
בהצלחה...
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

באג מסויים ששדרוג הרום יצר לי הוא שכעת השמע חלש יותר מהרום הרשמי שהיה.
דבר נוסף הוא שכעת הווליום המקסימלי נמצא 2 דרגות מתחת למקסימום. ועדיין השמע חלש למדי.
באג מעצבן ומוכר אצל אנשים רבים (לא אצל כולם) וכעת אין לו פתרון
דבר נוסף הוא שכעת הווליום המקסימלי נמצא 2 דרגות מתחת למקסימום. ועדיין השמע חלש למדי.
באג מעצבן ומוכר אצל אנשים רבים (לא אצל כולם) וכעת אין לו פתרון
אלי חבוש
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

ראה, מי שהמכשיר שלו הוא מכשיר מחו"ל, אז ממליץ כמעט בהחלטיות לשדרג.gorelshv כתב:אלי, היית ממליץ לשדרג?
כשאני מסתכל על רשימת השדרוגים שהרום הזה מוסיף זה כמו לקבל מכשיר חדש. מנסיון שיש לי עם ה- hd2, רום טוב יכול לעשות הבדל של שמיים וארץ....
מי שיש לו מכשיר עם רום של סאני - כאן כבר אני מתלבט. המכשיר שלי היה עם רום של סאני שלמען האמת עבד די טוב ודי מהיר לטעמי, מה גם שהדיילר היה בעברית, דבר שמאוד חשוב עבורי לשימוש כמכשיר סלולרי.
שדרוג הרום נתן לי כמה שדרוגים נחמדים אבל לא הכרחיים לדעתי.
הדברים שמפריעים לי הם עניין הדיילר (שיכול להיפתר עם dialer one אבל עדיין לא פתרון טוב כמו של סאני) והקריטי ביותר זה הבאג של השמע החלש מאוד בשיחה (שהבנתי שלא קורה אצל כולם, אבל זה באג מוכר שקורה אצל הרבה).
אם הייתי חוזר אחורה בזמן - לא הייתי משדרג. תכלס? זה לא היה קורה משום שאני, כמו רבים כאן פשוט אוהב לשדרג.
לדעתי אם יש לך רום של סאני, אתה משתמש במכשיר הזה כסלולרי הראשי שלך ואתה לא ממש סובל מאיטיות או חסרים לך דברים שיש ברום 2.3 - אל תשדרג.
אם המכשיר מחו"ל/לא משתמש בו כסלולר - שדרג.
אגב, אלי, ניסית להתקין את העדכון הזה על הטאב:
www.iandroid.co.il/forum/topic39042-200.html
הבנתי שאפשר להוציא משם את ה apk של החייגן. אני יודע שזה עבד לחבר שלי על הגלקסי 2, אולי יעבוד גם על הטאב. אתה תמיד יכול לגבות ומקסימום לשחזר אם משהו מתפקשש.
הבנתי שאפשר להוציא משם את ה apk של החייגן. אני יודע שזה עבד לחבר שלי על הגלקסי 2, אולי יעבוד גם על הטאב. אתה תמיד יכול לגבות ומקסימום לשחזר אם משהו מתפקשש.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

זה לא עובד קרוס devices. זה שונה.gorelshv כתב:אגב, אלי, ניסית להתקין את העדכון הזה על הטאב:
הבנתי שאפשר להוציא משם את ה apk של החייגן. אני יודע שזה עבד לחבר שלי על הגלקסי 2, אולי יעבוד גם על הטאב. אתה תמיד יכול לגבות ומקסימום לשחזר אם משהו מתפקשש....
Ok, here's a rundown on what I've been doing so far.
I finally decided to update my tab to android 2.3. The reason which kept me from doing the upgrade so far was my overall satisfaction with the way I got my tab running custom 2.2 orange Rom and the initial fear of messing with a new device which could lead to having a large brick.
But, as I am known to suffer from ORD - Obsessive Rom flashing Disorder, I went ahead and flashed a new Rom, not before I backed up my original one for warranty reasons and well... you can never be to carefull
My intention was flashing the overcome Rom that was recommended to me by users of this forum. As part of the upgrading process the overcome team recommends flashing a stock Rom before flashing their own, and that's what I did.
As the device booted I was presented with a clean, fresh and brand new Samsung original Rom without any of the orange bloatware that came with my device.
Let me tell you this: it is like having a completely different device! Everything, and I mean, EVERYTHING is running 10 times faster and smoother. UI is as smooth as butter and reacts instantaneously to every touch of my finger. The built in Samsung apps are upgraded and boasts a set of new features that didn't came with the orange rom. The stock browser is blazing fast and smooth and is actually my preferred browser now instead of Opera which was my browser of choice instead of the terrible stock browser earlier. I think this time the stock browser is using hardware acceleration, but I can't be sure.
I think battery life has improved also, but it still needs more testing. Also, while flashing a new rom I also upgraded to a new modem (radio) driver and there is much improvement in 3g speeds and also in reception. Great!
Again, we are talking about the OFFICIAL Samsung rom for the tab which doesn't have all the tweak and features that custom roms have. I still haven't get around to flashing the overcome rom as I still want to play with this rom for a bit longer. That's the reason also for typing this in English and not Hebrew as I don't have the RTL support installed (sorry about that BTW...).
If there's anyone like me who thinks about wethere to upgrade or not I say DO IT! YESTERDAY!
Cheers and have a nice weekend.
I finally decided to update my tab to android 2.3. The reason which kept me from doing the upgrade so far was my overall satisfaction with the way I got my tab running custom 2.2 orange Rom and the initial fear of messing with a new device which could lead to having a large brick.
But, as I am known to suffer from ORD - Obsessive Rom flashing Disorder, I went ahead and flashed a new Rom, not before I backed up my original one for warranty reasons and well... you can never be to carefull
My intention was flashing the overcome Rom that was recommended to me by users of this forum. As part of the upgrading process the overcome team recommends flashing a stock Rom before flashing their own, and that's what I did.
As the device booted I was presented with a clean, fresh and brand new Samsung original Rom without any of the orange bloatware that came with my device.
Let me tell you this: it is like having a completely different device! Everything, and I mean, EVERYTHING is running 10 times faster and smoother. UI is as smooth as butter and reacts instantaneously to every touch of my finger. The built in Samsung apps are upgraded and boasts a set of new features that didn't came with the orange rom. The stock browser is blazing fast and smooth and is actually my preferred browser now instead of Opera which was my browser of choice instead of the terrible stock browser earlier. I think this time the stock browser is using hardware acceleration, but I can't be sure.
I think battery life has improved also, but it still needs more testing. Also, while flashing a new rom I also upgraded to a new modem (radio) driver and there is much improvement in 3g speeds and also in reception. Great!
Again, we are talking about the OFFICIAL Samsung rom for the tab which doesn't have all the tweak and features that custom roms have. I still haven't get around to flashing the overcome rom as I still want to play with this rom for a bit longer. That's the reason also for typing this in English and not Hebrew as I don't have the RTL support installed (sorry about that BTW...).
If there's anyone like me who thinks about wethere to upgrade or not I say DO IT! YESTERDAY!
Cheers and have a nice weekend.