נינטנדו מורידה את מחיר ה 3DS

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73349
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.joystiq.com/2011/07/28/3ds-p ... august-12/

רק כחצי שנה אחרי השקה חותכת נינטנדו את מחיר הקונסולה הניידת החדשה בצורה משמעותית. המחיר צונח מ 250 דולר ל 170 דולר מה 12/8. למי שלא יודע, נינטנדו הכריזה על ירידה של 50 אחוז ברווחים ברבעון הנוכחי לעומת הרבעון המקביל בשנה שעברה (הפסדים של כ-485 מיליון דולר לעומת רווח של כ-300 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד).

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73349
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #2 

פה יש עוד מידע על רווחי החברה, מספרים מדוייקם למי שמעוניין:

http://www.joystiq.com/2011/07/28/ninte ... ast-by-82/

צפי לרווח של כ 257 מיליון דולר "בלבד" לעומת 1.41 מיליארד דולר בשנה שעברה. כנראה שהאווזה שנקראת WII/DS כבר לא מטילות ביצי זהב כ"כ נוצצות כבר.

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #3 

ועם ההשקעה ב WII U וכמו שהוא נראה, העתיד נראה אפור מתמיד...

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

אני דווקא יותר אופטימי לעתיד של נינטנדו.
החברה הזו כל פעם מצליחה להפתיע אותי (ואת העולם) עם רעיון מגניב וחדשני שתופס את הגל.
קורה, הפעם לא חזו את הדברים כמו שצריך ויצא שהם לא מתקרבים לנפח המכירות שהם צפו.
השאלה היא, איך הם יפיקו לקחים, יעשו שיעורי בית, וימשיכו מפה לשלב הבא. אני דווקא סומך עליהם..
מקווה בשבילם שה Wii-U תהיה יותר מסתם גימיק מגניב ותצליח להציג ביצועים מרשימים ומודרנים עם תמיכה
של חברות ההפקה/פיתוח המשחקים בשלב ההשקה.
רק שלא יקרה להם מה שקרה לענקית SEGA עם ה DREAMCAST בהשקה שלו איפשהו בסוף שנת 99..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

הפעם אני לא מאמין שנינטנדו יצליחו עם ה-WII U, ה-WII הראשון היה מויועד יותר לילדים וקזואל, הוא היה הרבה יותר זול מהפלייסטיישן והבוקס שהוא יצא ולכן היה אלטרנטיבה טובה, ה-WII U לא ברור לי עדיין למי הוא אמור לפנות, אני לא רואה ילדים משחקים עם השלט המטומטם הזה, וגיימרים עדיין יגידו שהחומרה שלא פשוט זוועתית ( 6 שנים אחרי הפלייסטיישן והבוקס הם מוציאים חומרה שמשתווה אליהם ? כבר אנחנו עוד רגע בדור הבא ) הפעם נינטנדו לא הביאה שום דבר חדש שימשוך את שחקני הקזואל, אותם שחקנים שקנו את ה-WII בגלל שזה היה מגניב וחדש עם כל שלטי התנועה, לפי דעתי ה-WII U תהיה אחד הכישלונות הכי גרועים של נינטנדו, ונראה לי שבקרוב נראה אותו עושה בדיוק מה שסגה עשתה אחרי הדירמקסט, וזה להתחיל להיות מפתחת משחקים בלבד, וזה מעולה, ככה נוכל לשחק את המשחקים הטובים שלהם גם על הקונסולות האחרות

לנינטנדו אין את הכסף שיש לסוני ומיקרוסופט, אלה חברות שהקונסולה היא קר חלק קטן בהם, ולכן היא לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד מיליונים על מכירת חומרה יקרה, בגלל זה הם מנסים להמציא את עצמם מחדש כל פעם ולהתחרות על שוק אחר, נראה שהפעם זה ממש לא יצליח, שלט עם מסך 7" ? נו באמת... גם ה-3DS הולכת להיות כישלון, היא לא מחדשת הרבה

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #6 

ובדיוק על זה אומרים לא כל יום פורים. נדמה שהדור החדש של נינטנדו (3DS ו-WiiU) הוא העתק מדוייק של הקודם (DS ו-Wii). זו חדשנות בשקל, ונינטנדו לא מתאימה את עצמה לטכנולוגיות הנוכחיות ולתקופה שונה. בתקופה שבה האיום הכי גדול לתעשיית הקונסולות בא דווקא מכיוון הפייסבוק והאייפון, נינטנדו "טומנת את ראשה בחול" (אני יודע שכולם אוהבים את המשפט את הזה כאן) וממשיכה באותה פילוסופיית משחקים מעצבנת ועל גבול המתנשאת.

עם כל הכבוד, הקונסולות צריכות היום להצדיק את כיומן על פני המתחרים. ומצטער, שלט דמוי אייפד עושה בדיוק ההפך. או מסך תלת ממד מסכן שבטח יחוויר לעומת אלה שיצאו בזמן הקרוב במחיר 250$ גם כן לא עושה את זה. הילדים עברו לאייפון ולאייפד (כל בוקר אני נוסע מתל אביב לחיפה ברכבת וכבר מזמן לא ראיתי ילדים מחזיקים דיאס או פיאספי, אלה משחקים באייפון שלהם או של ההורים שלהם), וזה היה השוק העיקרי של ה-DS.

וגם בזירת ה-WiiU המצב לא בדיוק וורוד. הגבלה לשלט אחד ויכולות גרפיות מוטלות בספק גם כן מנבאות שחורות לענקית מטוקיו. ובטח התענוג הזה יעלה 300$. באמת שעדיף כבר פארמוויל בפייסבוק.

זאת החברה האהובה עליי שגדלתי עליה, ועצוב לראות אותה נופלת. פעם אחת התמזל מזלה. פעם שניה נדמה שהם כל כך פוחדים לסוט מדרך המלך, שבסופו של דבר זה מה שפוגע בהם. הם עוד לא למדו שתעשיית הקונסולות משנה את פניה בכל דור? סוני חווה את זה על בשרה בדור הנוכחי, שהיא מזדנבת מאחור במקום השלישי רק כי היא חשבה שהאסטרטגיה של הפס2 תצליח לה גם עם הפס3. כדאי שהחבר'ה בנינטנדו יתעוררו ויחליטו על מייקאובר מהותי ל-WiiU, אחרת היא תלך בדרכה של סגה.

אוזס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אני חושב כמוכם אבל עדיין אל תספידו את החברה...

שליחה #7 

אל תשכחו שהיא אולי לא גדולה כמו סוני ומייקרוסופט אבל היא בטח לא סגה-היא עדיין מכרה הכי הרבה קונסולות בדור הנוכחי גם עם הווי וגם הds -אני גם חושב שהווי u לא יצליח לעשות את מה שהווי המקורי עשה(לא מחדש הרבה מה לעשות)-אבל עדיין הדרך לכישלון של זה ושל הנייד החדש שלה רחוקים מאוד לדעתי.יש לה מותגים חזקים ואיכותיים מאוד שהיט טיפחה במשך השנים שמיליוני קונים ימשיכו איתם..

אבל באמת מעניין לראות מה יקרה הלאה,ומתי נינטנדו ישחררו את החומרה הסופית כבר-למה מתעכבים עד עכשיו?האם באמת מפחדים לחשוף נתונים חלשים??

אוזס

vanhelsing
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

נינטנדו מעולם לא שיחקה תפקיד מרכזי ועובדה ש

שליחה #8 

היא הוציאה את הנינטנדו 64 הידוע לשמצה עם קלטות שעושים פו כדי להעיף את האבק בזמן שסוני וסגה יצאה עם קונסולות מבוססות CD ...זה נקרא חטא היוהרה ועכשיו היא קוטפת את הפירות הבאושים שהיא עצמה יצרה...אגב סגה היתה ותמיד תהיה יותר טובה מנינטנדו...הם לא ניסו לחזור אחרי החוסר הצלחה של הדרימקאסט אלא פרשו לעשות מה הם עשו הכי טוב...משחקים...עדיין החלום הרטוב שלי שהם יוציאו קונסולה מתי שהוא בעתיד...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”