מרקטפלייס הגיעה גם לאנדרויד
גרסת הבטא המלאה של מרקטפלייס יצאה למכשירי אנדרואיד. גרסה זו כוללת את כל היכולות הקיימות בגרסת האייפון - מעבר לסריקת מוצרים וצפייה במחירי הרשתות באינטרנט, אפשר כעת גם להזין מחירים ב-16 רשתות השיוק הגדולות, ולצפות במחירים שהזינו משתמשים אחרים.
שלום לכולם,
אני ברק, אחד השותפים במרקטפלייס ואני שמח לבשר שיצאה גרסת האנדרואיד!
/https://market.android.com/details?id=m ... ce.android
נשמח אם תשלחו פידבקים ל [email protected] ותעבירו לחברים, בעיקר כאלה עם אנדרואיד
אני ברק, אחד השותפים במרקטפלייס ואני שמח לבשר שיצאה גרסת האנדרואיד!
/https://market.android.com/details?id=m ... ce.android
נשמח אם תשלחו פידבקים ל [email protected] ותעבירו לחברים, בעיקר כאלה עם אנדרואיד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אצלי על X10 Mini (אנדרויד 2.1 סטוק של סוני אריקסון) עובד מצויין, וסריקת הברקוד עובדת מהר יותר מאשר באפליקצייה המתחרה, ברקודר.
מה שכן, גם בברקודר וגם במרקטפלייס יש עדיין הרבה מוצרים שאין להם מחיר מעודכן בהרבה מקומות ולפעמים ללא מחיר בכלל, אבל אני מניח שזו רק ההתחלה ועם הזמן זה ישתפר ככל שיהיו יותר משתמשים שתורמים ומעדכנים.
מה שכן, גם בברקודר וגם במרקטפלייס יש עדיין הרבה מוצרים שאין להם מחיר מעודכן בהרבה מקומות ולפעמים ללא מחיר בכלל, אבל אני מניח שזו רק ההתחלה ועם הזמן זה ישתפר ככל שיהיו יותר משתמשים שתורמים ומעדכנים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
דורון, האמת הייתי מצפה שלאחר שהאפליקציה רצה כבר כמה זמן באייפון יהיה לה DB מספיק גדול.
אבל אולי באמת זה ישתפר עם הזמן.
בכל מקרה התקנתי.

אבל אולי באמת זה ישתפר עם הזמן.
בכל מקרה התקנתי.
mp3lll כתב:nokobik אני בכללי אדם שלילי, וזכותי להביע משהו על האפלקציה.
ואם יש לך בעיה עם זה, אז לצערי אני לא יכול לעזור לך....
קובי
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אם יש תובנות בקשר לתוכנה אז נשמח לשמוע. זו המטרה של הפורום, גם אם יש טיעונים שליליים כלפי תוכנה או מוצר.mp3lll כתב:משעממת......
מה שכן, לזרוק "משעממת" לחלל לא תורם לגולשים אחרים. אפשר להרחיב בפעם הבאה.