RXV 863 מול ONKYO 805 התלבטות אחרונה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
SOUNDMAN_K פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

ולכן אני מתלבט לשדרג אותו לדגם מתקדם יותר.
אני מעדיף לשדרג לדגם יחסית מתקדם. שיתן לי פתרון לטווח הרחוק יותר.
אין צורך ב3D

הדרישות מהמגברים הן.
5.1 לפחות.
יציאות של לפחות 100W ב 8אום.
HDMI.
אפסקיילינג. פחות חובה. (שיפור תמונה נחותה)
אפ קונוורטינג (המרת אות מS VIDEO / RCA וכו לHDMI.) חובה !!
פרה אוט מלא. עם שליטה עליו.. וכיוונים מלאים לשליטה על סאב אקטיבי. (עם מגבר ללא כיוונים וחיתוכים בכלל)

ולכן אשמח לדעת יתרונות של המגברים אחד על השני. ואיזה דגם מהרשימה הוא המומלץ.

אחרי חפירה ובדיקה באינטרנט. של דגמים שאמורים להיות רלוונטים. ונכנסים בתקציב.
וזו הרשימה. למי שיש אופציות אחרות מוזמן להציע.

1) YAMAHA RXV 863
2) YAMAHA RXV 2700

3) ONKYO TX SR804

4) DENON 4306 (אבל האופציה לא בטוחה. )

כל הקישורים זה לPDF של המוצר
נערך לאחרונה על ידי SOUNDMAN_K ב 07/08/2011 1:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

איזה גרסה ה-HDMI בכל אחד מהמגברים האלה? כל דבר מתחת ל-1.3 משמעותו שה-HDMI מעביר רק וידאו ולא אודיו.

אני מאמין שזה לא סוף העולם מבחינתך, כי היום כל מקור בטח מחובר אצלך עם כבל וידאו וכבל אודיו נפרדים, אבל אם כבר משתדרגים, הייתי בהחלט שוקל לטפס עוד דור או שניים למעלה וללכת על מגברים קצת יותר חדשים מאלה שהבאת פה, ולו מהסיבה שבלי HDMI 1.3 לפחות אתה גם לא תהנה מפורמטי אודיו HD כמו DTS Master Audio HD ו-Dolby TrueHD...

SOUNDMAN_K פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

האונקיו 804 הוא 1.1
הימהה 2700 הוא 1.2
הימהה 863 הוא 1.3A

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #4 

לידיעתך אתה יכול לרכוש אונקיו 609 חדש בארה"ב ולשלוח אותו עד הבית במחיר כולל (עלות קניה+מיסים+עלות שילוח) של 2250 ש"ח !!!

אונקיו 609 הוא רסיבר חדש מודל 2011 שתומך בכול הפורמטים החדשים כולל HDMI V1.4 שנותן גם תמיכה ב 3D שיכול לשמש אותך בשנים הקרובות לל שום בעיה.

לזה אתה צריך להוסיף ממיר מתח 220V ל110 בעלות של עוד 350 ש"ח (גם כן ביבוא אישי עד הבית).

סה"כ עלות 2600 ש"ח.... לכן לדעתי ממש לא שווה להשקיע 2200 ש"ח על רסיברים מיושנים שבעד 400 ש"ח בלבד אתה יכול לקבל רסיבר חדיש וחדש !

אם תיהיה מעוניין אני יכול לפרט לך את החישוב המדוייק של כל הפריטים, איכן לקנות ואיך לשלוח לארץ.

ציון

putin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

epony כתב:איזה גרסה ה-HDMI בכל אחד מהמגברים האלה? כל דבר מתחת ל-1.3 משמעותו שה-HDMI מעביר רק וידאו ולא אודיו.

אני מאמין שזה לא סוף העולם מבחינתך, כי היום כל מקור בטח מחובר אצלך עם כבל וידאו וכבל אודיו נפרדים, אבל אם כבר משתדרגים, הייתי בהחלט שוקל לטפס עוד דור או שניים למעלה וללכת על מגברים קצת יותר חדשים מאלה שהבאת פה, ולו מהסיבה שבלי HDMI 1.3 לפחות אתה גם לא תהנה מפורמטי אודיו HD כמו DTS Master Audio HD ו-Dolby TrueHD...
...
איזה מאיזה גירסא של כבל HDMI הוא מעביר גם אודיו?

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #6 

putin כתב:
epony כתב:איזה גרסה ה-HDMI בכל אחד מהמגברים האלה? כל דבר מתחת ל-1.3 משמעותו שה-HDMI מעביר רק וידאו ולא אודיו.

...
...
V1.3 ומעלה

putin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

zionc כתב:
putin כתב:

...
...
V1.3 ומעלה
...
(Y) (Y)

SOUNDMAN_K פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

מצאתי 609 חדש .אני יכול לקנות בארץ ב 2900 שקל.
אבל הוא מגבר יחסית בסיסי.
ואין לו פרה אוט מלא !! שאני צריך לרמקולים הקדמיים.

אני צריך לחבר מגבר כוח לרמקולים הקדמיים.
כי במצב סטריאו הם עובדים על מגבר מקצועי חיצוני. קראון. ..

ההבדל בין HDMI 1.1 / 1.2 / 1.3 / 1.4
הוא .........

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

מי אמר לך את זה ????

שליחה #9 

...
"כל דבר מתחת ל-1.3 משמעותו שה-HDMI מעביר רק וידאו ולא אודיו." ?????
ברשותי האונקיו 804 והוא מעביר כמו גדול כבר 4 שנים תמונה וקול על גבי HDMI.
קרא כאן :
HDMI 1.0 - HDMI 1.0 combines a digital video signal (standard or high-definition) with a two-channel audio signal over a single cable, such as between an HDMI-equipped DVD player and Television.

HDMI 1.1 - This version adds the ability to transfer not only video and two-channel audio over a single cable, but also added the ability to transfer Dolby Digital, DTS, and DVD-Audio surround signals, as well up to 7.1 channels of PCM audio.

HDMI 1.2 - This version of HDMI adds the ability to transfer SACD signals in digital form from a player to a receiver.

HDMI 1.3 - This version includes improvements in both audio and video capability. With the advent of Blu-ray Disc and HD-DVD, version 1.3 adds the ability to transfer the digital bitstreams for the new high resolution audio formats: Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, and DTS-HD.

HDMI 1.3a - In addition to the above audio improvements, HDMI 1.3 and 1.3a increase the amount of video bandwidth that can be transferred from a source to a display. This means, that in addition to the standard 24-bit color depth we are used to, HDMI 1.3 and 1.3a have the ability to transfer color depths up to 48-bits, and can accommodate resolutions much higher than the 1080p resolution standard that is in use today.

HDMI 1.4 - HDMI version 1.4 adds practical enhancements for HDMI connectivity. If home theater components, such as HDTVs, Blu-ray Disc players, and Home Theater Receivers, are HDMI 1.4 enabled, one or more of the following features can be implemented:

1. HDMI Ethernet Channel: This adds internet and home network connectivity to HDMI. In other words, both Ethernet and HDMI functions are available within a single cable connection.

2. Audio Return Channel: This may be the most practical application of HDMI 1.4. What this feature provides is a single HDMI connection between a TV and a home theater receiver that can not only pass audio/video signals from the receiver to the TV, but also pass audio originating from the TV's tuner to the receiver. In other words, when listening to audio accessed by the TV's tuner, you don't need a separate audio connection going from the TV to the home theater receiver.

3. 3D Over HDMI: HDMI 1.4 is designed to accommodate 3D Blu-ray Disc standards, with the capacity of passing two simultaneous 1080p signals using one connection. NOTE: An update (HDMI 1.4a) also incorporates additional 3D TV Broadcast, Cable, and Satellite formats.

4. 4Kx2K Resolution Support: Although the current high definition standard for consumer equipment tops out at 1920x1080 (1080p), HDMI 1.4 can accommodate future 3840x2160 and 4096x2160 high definition pixel resolutions now in the planning stages.

5. Expanded Support For Color Spaces: This allows better color reproduction when displaying digital still photos from HDMI-connected Digital Still Cameras.

6. Micro HDMI Connector: Just as mini-USB is employed with portable digital devices, a new "Micro HDMI" Connector is much smaller connector that can still supports up to 1080p resolutions for portable devices. This is very practical for video camcorders, digital still cameras, and portable digital video playback devices.

7. Automotive Connection System: With the increase of in-car digital audio/video devices, HDMI 1.4 can handle the more demanding vibration, heat, and noise that may affect the quality of audio and video reproduction.

For consumers that have components that only feature HDMI versions 1.0 through 1.3, you won't be able to access these added version 1.4 or 1.4a features, but you will still be able to use future 1.4 enabled components with your current HDMI 1.0 to 1.3 components, you just wont have access to the newly added features. In other words, don't raise your arms in the air in frustration, fall into the depths of despair, or start planning a garage sale in order to get rid of your old HDMI equipment.

SOUNDMAN_K פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

OK. אז לפי מה שקובי כתב.
1.0 = זה וידאו + סטריאו
1.1 = DTS + DVD VIDEO + 7.1
1.2 = SACD
1.3 = DOLBY DIGITAL PLUS+ TRUE
1.3A = בנוסף יותר צבעים 48K. + ורזולוציה של 1080P
1.4 = לבלו ריי. ו 3D
1.4A מתקדם יותר. בעל רזולוציה גבוהה יותר של 4096X2160

לי מספיק אני חושב 1.1 או 1.3A וזה בגלל הטלוויזיה שלי שהיא FULL HD 52 אינטש.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #11 

סליחה :oops:

SOUNDMAN_K פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

ניסיתי לעבור על הPDF שלהם. ולהשוות.
אבל קיבינימט כל אחד זה 100+++ ומשו דף !!!

מי שמכיר את המגברים. ויוכל להצביע על ההבדלים ביניהם.
חוץ מההבדל של הHDMI שהוא 1.3A ה863.
והאחרים נחותים יותר. יש הבדלים אחרים???
אני ישמח.

כרגע קורץ לי יותר ה863

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #13 

תתחיל בללכת לעמודים האחרונים של כל PDF ולמצוא את דף ה-Specifications... לא צריך לקרוא 100+ עמודים כדי להבין מה השוני ביניהם.

כמו-כן, נסה למצוא ביקורות על הדגמים הנ"ל באתר http://www.ecoustics.com

SOUNDMAN_K פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

עדכון.
ירדתי מהימהה 2700.
ומהאונקיו 804.

עכשיו יש מתחרה חדש.
אונקיו 805
מול הימהה 863

מי עדיף?

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

לא זוכר שבעבודה הסמינריונית השקעתי כל כך הרבה מאמץ.......

שליחה #15 

:lol: :lol:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”