לפעמים אני נרדם עם האזניות (לא רוצה להרעיש את כל הבית) אז אתמול בלילה אני שם את האזניות שלי (Etymotic HF3 עם התאמת אוזן אישית) וכמעט ולא שומעים באזניה השמאלית. איזה באסה, חשבתי שאני מתפוצץ, אין דבר מבואס כמו צעצוע מקולקל...
בקיצור, בבוקר אני מתחיל לפרק את העסק ורק בשביל הקטע החלטתי להוציא את הפילטרים של האזניה (הם יוצאים בהברגה עם כלי שמסופק עם האזניות). אני מתחיל לחפש באינטרנט מחירים טובים לאזניה חלופית ובמקביל פתאום אני שם לב שהווליום עלה משמעותית מאז שהוצאתי את הפילטרים. אני בודק שוב בלי הפילטרים, ולא רק שהאזניה השמאלית חזרה לתחיה, אלא שכל האזניות קיבלו חיים חדשים - איכות הסאונד קפצה פלאים. אני באמת שמתי לב שהפער בין ה-SHURE שלי לבין ה-ETYMOTIC שבעבר היה לטובת ה-ETYMOTIC (אם כי לא בהמון, ובעיקר בזכות ההתאמה האישית) לאט לאט פחתה עד שה-SHURE שלי עברו משמעותית את האיכות של ה-HF3.
החלפתי את הפילטרים, ויש לי בעצם אזניות חדשות לחלוטין... איזה כיף!
הקטע הוא שבכלל לא ראיתי שמשהו סתום או שריד של ווקס בפילטרים, כך שלא ממש ברור לי מה גרם לאחד מהם להפסיק להעביר צליל.
חשבתי שהלכו לי האזניות...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
אפשר תמונה להמחשה לפני ואחרי?
ניסיתי להחליף בין הפילטרים לראות אם הבעיה חוזרת על עצמה בערוץ השני?
לי אין לי מושג איך הSE530 שלי חיות ובועטות כבר יותר משנתיים בלי פילטרים נראים לעין ובלי הכלי ניקוי שמגיע עם האריזה הסטנדרטית. אילתרתי משהו עם מחט דנטלית אבל זה בטח לא עושה את העבודה כמו הדבר הייעודי.
ניסיתי להחליף בין הפילטרים לראות אם הבעיה חוזרת על עצמה בערוץ השני?
לי אין לי מושג איך הSE530 שלי חיות ובועטות כבר יותר משנתיים בלי פילטרים נראים לעין ובלי הכלי ניקוי שמגיע עם האריזה הסטנדרטית. אילתרתי משהו עם מחט דנטלית אבל זה בטח לא עושה את העבודה כמו הדבר הייעודי.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
GilSt
האמת שראיתי אותן כשקיבלתי אותם בהתחלה ומאז שכחתי מהסיפור הזה לגמרי. הן בעצם נמצאות בתוך הראש של הפיה שנכנסת לאטמים.
האזניות הגיעו עם סט נוסף של פילטרים (הם בגודל של מ"מ על מ"מ בערך) פשוט החלפתי אותן והכל סבבה...
האמת שראיתי אותן כשקיבלתי אותם בהתחלה ומאז שכחתי מהסיפור הזה לגמרי. הן בעצם נמצאות בתוך הראש של הפיה שנכנסת לאטמים.
האזניות הגיעו עם סט נוסף של פילטרים (הם בגודל של מ"מ על מ"מ בערך) פשוט החלפתי אותן והכל סבבה...