רק היום ב- NewEgg רסיבר של אונקיו 5008 במחיר מטורף !!! - 1160$
מחיר מדהים למה לנו בישראל לא מגיע ככה יאלה מאהל מחאה
אם היה לנו מחירים כאלו כאן מזמן היה לי LX-90
של פיוניר
צרות של עשירים
של פיוניר
צרות של עשירים
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
המחיר של 1160$ הוא למוצר שחזר לחנות פתוח ומשומש והם גם לא מתחייבים שכל האביזרים מגיעים עם הרסיבר. זה גם יכול לכלול שלט... למי שמוכן לקחת את הסיכון זה אחלה מחיר לרסיבר ברמה הזאת.
[left]
Newegg only guarantees your receipt of the Open Box product with the purchase of this item. Any accessories MAY OR MAY NOT be included. Newegg will NOT send you any missing accessories, even if it is required to use all of the item's functions.[/left]
[left]
Newegg only guarantees your receipt of the Open Box product with the purchase of this item. Any accessories MAY OR MAY NOT be included. Newegg will NOT send you any missing accessories, even if it is required to use all of the item's functions.[/left]
אמת ויציבLiorDrZ כתב:המחיר של 1160$ הוא למוצר שחזר לחנות פתוח ומשומש והם גם לא מתחייבים שכל האביזרים מגיעים עם הרסיבר. זה גם יכול לכלול שלט... למי שמוכן לקחת את הסיכון זה אחלה מחיר לרסיבר ברמה הזאת.
[left]
Newegg only guarantees your receipt of the Open Box product with the purchase of this item. Any accessories MAY OR MAY NOT be included. Newegg will NOT send you any missing accessories, even if it is required to use all of the item's functions.[/left]...
טוב ששמת לב לזה...
הם לא בודקים אבל את תקינות המוצר ושמוצר נלווה חשוב כמו שלט נמצא?
Re: מחיר מדהים למה לנו בישראל לא מגיע ככה יאלה מאהל מחאה
חחח כל היופי שאתה לא תלוי במחירים כאן...SONYES כתב:אם היה לנו מחירים כאלו כאן מזמן היה לי LX-90
של פיוניר![]()
![]()
![]()
![]()
צרות של עשירים...
למשל, אונקיו 809 עלה עד לא מזמן באמזון 700$ משמע: 2500 שקל בערך
משלוח עד לבית כולל הכל היה עולה לך בסביבות 4000 שקל. לעומת מחירו בארץ בסביבות ה- 10K
תעשה את החשבון
מוצר יוקרה של חברה אדירה - רחוק מלהיות צרות של עשירים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
גבר, מה עישנת!?linyotam כתב:חחח כל היופי שאתה לא תלוי במחירים כאן...SONYES כתב:אם היה לנו מחירים כאלו כאן מזמן היה לי LX-90
של פיוניר![]()
![]()
![]()
![]()
צרות של עשירים...
משלוח עד לבית כולל הכל היה עולה לך בסביבות 4000 שקל. לעומת מחירו בארץ בסביבות ה- 10K
תעשה את החשבון
מוצר יוקרה של חברה אדירה - רחוק מלהיות צרות של עשירים...
ה-809 הוא לא מוצר יוקרה. הוא ברמה גבוהה, אבל הוא רחוק מאוד מה-3008 וה-5008.
חוצמזה, הוא ממש לא מתומחר קרוב ל-10K ש"ח - יותר קרוב ל-8K ש"ח, ולדעתי עם קצת מיקוח אתה מביא אותו אפילו בפחות.
באמאזון הוא עולה כרגע $860, לא $700, ובסה"כ להביא אותו לארץ יעלה משהו כמו $1,300 (בשמשלוח ימי שלוקח 6-8 שבועות - משלוח אווירי יעלה עוד איזה $150), ועל זה צריך להוסיף שנאי בעוד 500 ש"ח - סה"כ בערך 5,000 ש"ח. עדיין זול משמעותית מה-8,000 ש"ח שהוא יעלה לך בארץ, אבל בטח ובטח ובטח לא 2,500 ש"ח!!!
ממה שהבנתי ב-NEWEGG ניתן לשלם בכרטיס ישראלי (בדיוק אתמול בלילה התכתבתי בפרטי בנושא זה, עם אחד החברים באתר, שיש לו נסיון רב ברכישות מאתרים בחו"ל כולל B&H, NEWEGG ועוד).ntk כתב:בשביל לקנות ב-NewEgg צריך כרטיס אשראי אמריקאי...
גם לי יש המון נסיון ברכישות מחו"ל, אבל אין קשר לניסיון , פעם רציתי לקנות משם, ולא נתנו לי אפילו להירשם, אולי המצב השתנה מאז... אבל צריך לבדוקLee כתב:ממה שהבנתי ב-NEWEGG ניתן לשלם בכרטיס ישראלי (בדיוק אתמול בלילה התכתבתי בפרטי בנושא זה, עם אחד החברים באתר, שיש לו נסיון רב ברכישות מאתרים בחו"ל כולל B&H, NEWEGG ועוד).ntk כתב:בשביל לקנות ב-NewEgg צריך כרטיס אשראי אמריקאי......
תיקון, צריך IP אמריקאי. כל כרטיס בנלאומי מתקבל שם.Lee כתב:ממה שהבנתי ב-NEWEGG ניתן לשלם בכרטיס ישראלי (בדיוק אתמול בלילה התכתבתי בפרטי בנושא זה, עם אחד החברים באתר, שיש לו נסיון רב ברכישות מאתרים בחו"ל כולל B&H, NEWEGG ועוד).ntk כתב:בשביל לקנות ב-NewEgg צריך כרטיס אשראי אמריקאי......
חחח ירוק איכותיepony כתב:גבר, מה עישנת!?linyotam כתב:חחח כל היופי שאתה לא תלוי במחירים כאן...SONYES כתב:אם היה לנו מחירים כאלו כאן מזמן היה לי LX-90
של פיוניר![]()
![]()
![]()
![]()
צרות של עשירים...
תעשה את החשבון
מוצר יוקרה של חברה אדירה - רחוק מלהיות צרות של עשירים...![]()
ה-809 הוא לא מוצר יוקרה. הוא ברמה גבוהה, אבל הוא רחוק מאוד מה-3008 וה-5008.
חוצמזה, הוא ממש לא מתומחר קרוב ל-10K ש"ח - יותר קרוב ל-8K ש"ח, ולדעתי עם קצת מיקוח אתה מביא אותו אפילו בפחות.
באמאזון הוא עולה כרגע $860, לא $700, ובסה"כ להביא אותו לארץ יעלה משהו כמו $1,300 (בשמשלוח ימי שלוקח 6-8 שבועות - משלוח אווירי יעלה עוד איזה $150), ועל זה צריך להוסיף שנאי בעוד 500 ש"ח - סה"כ בערך 5,000 ש"ח. עדיין זול משמעותית מה-8,000 ש"ח שהוא יעלה לך בארץ, אבל בטח ובטח ובטח לא 2,500 ש"ח!!!![]()
...
אבל בלי שום קשר, כתבתי שעד לא מזמן (העלו את המחירים) מחירו של ה- 809 עלה 700$ באמזון. וכולל משלוח ימי (כן, צריך סבלנות...אבל לא נצח), מיסים מכס וכדומה... הנזק היה מסתכם בסביבות ה- 4000 שקל
לזה תוסיף ממיר מתח - יצאת עם נזק של 4500-5000 שקל כפי שאמרתי קודם - כשרשמתי 2500 התכוונתי אך ורק למוצר עצמו ללא משלוח ושאר הפתעות - הכל רשום
כאשר מחירו בארץ, (נזרום איתך
ואחרי שהאזנתי ל- 809, לטעמי לפחות, ובהתאם למחירו בארץ... זהו מוצר מאד מאד מאד איכותי. אמנם לא בטווח מחירים של ה- 5008 אבל עדיין.... כבודו במקומו מונח
כמו שאמרתי לא חושב שאתה בכלל יכול להירשם, גם הכתובת של כרטיס האשראי שלך צריכה להיות תואמת את כתובת המשלוח, כמובן שזה אפשרי רק עם כרטיס אשראי אמריקאי, באתר EZBUY יש אפשרות שיקנו בשבילך עם כרטיס אשראי אמריקאי, אבל אז לא נראה לי תוכל לבקש מהם לשלוח את זה לUSHOPS בשביל משלוח ימי, אני גם לא יודע כמה הם לוקחים על כל קניה, תצטרך לשאול אותםsingera כתב:ניסיתי להקליד כרטיס אשראי אבל יש שם שדה שרוצה את הטלפון של חברת כרטיס האשראי מה לרשוםצ שם?...
גם ב USHOPS יש אפשרות שהם יקנו עבורך...ntk כתב:כמו שאמרתי לא חושב שאתה בכלל יכול להירשם, גם הכתובת של כרטיס האשראי שלך צריכה להיות תואמת את כתובת המשלוח, כמובן שזה אפשרי רק עם כרטיס אשראי אמריקאי, באתר EZBUY יש אפשרות שיקנו בשבילך עם כרטיס אשראי אמריקאי, אבל אז לא נראה לי תוכל לבקש מהם לשלוח את זה לUSHOPS בשביל משלוח ימי, אני גם לא יודע כמה הם לוקחים על כל קניה, תצטרך לשאול אותםsingera כתב:ניסיתי להקליד כרטיס אשראי אבל יש שם שדה שרוצה את הטלפון של חברת כרטיס האשראי מה לרשוםצ שם?......
מעבר לזה אני רכשתי בעבר מ NEWEGG ללא כרטיס אמריקאי...ראיתי גם שהם מקבלים PAYPAL.
ציון
זה שהם מקבלים PAYPAL זה לא אומר כלום, תנסה לקנות בHP עם PAYPAL ( וכתובת אמריקאית ) ותוך שניה העסקה תתבטל, וככה בכל מקום שלא מקבל כרטיסי אשראי בינלאומיים, לא משנה אם דרך PAYPAL או לאzionc כתב:גם ב USHOPS יש אפשרות שהם יקנו עבורך...ntk כתב:כמו שאמרתי לא חושב שאתה בכלל יכול להירשם, גם הכתובת של כרטיס האשראי שלך צריכה להיות תואמת את כתובת המשלוח, כמובן שזה אפשרי רק עם כרטיס אשראי אמריקאי, באתר EZBUY יש אפשרות שיקנו בשבילך עם כרטיס אשראי אמריקאי, אבל אז לא נראה לי תוכל לבקש מהם לשלוח את זה לUSHOPS בשביל משלוח ימי, אני גם לא יודע כמה הם לוקחים על כל קניה, תצטרך לשאול אותםsingera כתב:ניסיתי להקליד כרטיס אשראי אבל יש שם שדה שרוצה את הטלפון של חברת כרטיס האשראי מה לרשוםצ שם?......
מעבר לזה אני רכשתי בעבר מ NEWEGG ללא כרטיס אמריקאי...ראיתי גם שהם מקבלים PAYPAL.
ציון...
לא יודע איך בדיוק רכשת מNEWEGG אני לא הצלחתי להירשם בכלל כמו שאמרתי, אפילו שניסיתי בדרכים עקיפות