רק היום ב- NewEgg רסיבר של אונקיו 5008 במחיר מטורף !!! - 1160$

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

אני חושב שזה המחיר הכי משתלם שראיתי אי פעם לרסיבר כלשהו!!!

מה אתם אומרים?

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

גם המחיר של ה- 3008 מטורף...רק 800$ !!!

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

מחיר מדהים למה לנו בישראל לא מגיע ככה יאלה מאהל מחאה

שליחה #3 

אם היה לנו מחירים כאלו כאן מזמן היה לי LX-90
של פיוניר (f) (f) (f) (f)

צרות של עשירים

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #4 

המחיר של 1160$ הוא למוצר שחזר לחנות פתוח ומשומש והם גם לא מתחייבים שכל האביזרים מגיעים עם הרסיבר. זה גם יכול לכלול שלט... למי שמוכן לקחת את הסיכון זה אחלה מחיר לרסיבר ברמה הזאת.
[left]
Newegg only guarantees your receipt of the Open Box product with the purchase of this item. Any accessories MAY OR MAY NOT be included. Newegg will NOT send you any missing accessories, even if it is required to use all of the item's functions.[/left]

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

LiorDrZ כתב:המחיר של 1160$ הוא למוצר שחזר לחנות פתוח ומשומש והם גם לא מתחייבים שכל האביזרים מגיעים עם הרסיבר. זה גם יכול לכלול שלט... למי שמוכן לקחת את הסיכון זה אחלה מחיר לרסיבר ברמה הזאת.
[left]
Newegg only guarantees your receipt of the Open Box product with the purchase of this item. Any accessories MAY OR MAY NOT be included. Newegg will NOT send you any missing accessories, even if it is required to use all of the item's functions.[/left]
...
אמת ויציב :)
טוב ששמת לב לזה...
הם לא בודקים אבל את תקינות המוצר ושמוצר נלווה חשוב כמו שלט נמצא?

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: מחיר מדהים למה לנו בישראל לא מגיע ככה יאלה מאהל מחאה

שליחה #6 

SONYES כתב:אם היה לנו מחירים כאלו כאן מזמן היה לי LX-90

צרות של עשירים
...
חחח כל היופי שאתה לא תלוי במחירים כאן...

למשל, אונקיו 809 עלה עד לא מזמן באמזון 700$ משמע: 2500 שקל בערך
משלוח עד לבית כולל הכל היה עולה לך בסביבות 4000 שקל. לעומת מחירו בארץ בסביבות ה- 10K

תעשה את החשבון :)
מוצר יוקרה של חברה אדירה - רחוק מלהיות צרות של עשירים :)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #7 

linyotam כתב:

צרות של עשירים
...

משלוח עד לבית כולל הכל היה עולה לך בסביבות 4000 שקל. לעומת מחירו בארץ בסביבות ה- 10K

...
גבר, מה עישנת!? 8O :roll:

ה-809 הוא לא מוצר יוקרה. הוא ברמה גבוהה, אבל הוא רחוק מאוד מה-3008 וה-5008.

חוצמזה, הוא ממש לא מתומחר קרוב ל-10K ש"ח - יותר קרוב ל-8K ש"ח, ולדעתי עם קצת מיקוח אתה מביא אותו אפילו בפחות.

באמאזון הוא עולה כרגע $860, לא $700, ובסה"כ להביא אותו לארץ יעלה משהו כמו $1,300 (בשמשלוח ימי שלוקח 6-8 שבועות - משלוח אווירי יעלה עוד איזה $150), ועל זה צריך להוסיף שנאי בעוד 500 ש"ח - סה"כ בערך 5,000 ש"ח. עדיין זול משמעותית מה-8,000 ש"ח שהוא יעלה לך בארץ, אבל בטח ובטח ובטח לא 2,500 ש"ח!!! 8O 8O 8O

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #8 

בשביל לקנות ב-NewEgg צריך כרטיס אשראי אמריקאי

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #9 

ntk כתב:בשביל לקנות ב-NewEgg צריך כרטיס אשראי אמריקאי
...
ממה שהבנתי ב-NEWEGG ניתן לשלם בכרטיס ישראלי (בדיוק אתמול בלילה התכתבתי בפרטי בנושא זה, עם אחד החברים באתר, שיש לו נסיון רב ברכישות מאתרים בחו"ל כולל B&H, NEWEGG ועוד).

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

Lee כתב:
...
ממה שהבנתי ב-NEWEGG ניתן לשלם בכרטיס ישראלי (בדיוק אתמול בלילה התכתבתי בפרטי בנושא זה, עם אחד החברים באתר, שיש לו נסיון רב ברכישות מאתרים בחו"ל כולל B&H, NEWEGG ועוד).
...
גם לי יש המון נסיון ברכישות מחו"ל, אבל אין קשר לניסיון , פעם רציתי לקנות משם, ולא נתנו לי אפילו להירשם, אולי המצב השתנה מאז... אבל צריך לבדוק

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #11 

Lee כתב:
...
...
תיקון, צריך IP אמריקאי. כל כרטיס בנלאומי מתקבל שם.

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

epony כתב:
linyotam כתב:

צרות של עשירים
...

...
גבר, מה עישנת!? 8O :roll:

ה-809 הוא לא מוצר יוקרה. הוא ברמה גבוהה, אבל הוא רחוק מאוד מה-3008 וה-5008.

חוצמזה, הוא ממש לא מתומחר קרוב ל-10K ש"ח - יותר קרוב ל-8K ש"ח, ולדעתי עם קצת מיקוח אתה מביא אותו אפילו בפחות.

באמאזון הוא עולה כרגע $860, לא $700, ובסה"כ להביא אותו לארץ יעלה משהו כמו $1,300 (בשמשלוח ימי שלוקח 6-8 שבועות - משלוח אווירי יעלה עוד איזה $150), ועל זה צריך להוסיף שנאי בעוד 500 ש"ח - סה"כ בערך 5,000 ש"ח. עדיין זול משמעותית מה-8,000 ש"ח שהוא יעלה לך בארץ, אבל בטח ובטח ובטח לא 2,500 ש"ח!!! 8O 8O 8O
...
חחח ירוק איכותי :)

אבל בלי שום קשר, כתבתי שעד לא מזמן (העלו את המחירים) מחירו של ה- 809 עלה 700$ באמזון. וכולל משלוח ימי (כן, צריך סבלנות...אבל לא נצח), מיסים מכס וכדומה... הנזק היה מסתכם בסביבות ה- 4000 שקל
לזה תוסיף ממיר מתח - יצאת עם נזק של 4500-5000 שקל כפי שאמרתי קודם - כשרשמתי 2500 התכוונתי אך ורק למוצר עצמו ללא משלוח ושאר הפתעות - הכל רשום :).
כאשר מחירו בארץ, (נזרום איתך :) )בסביבות ה- 8 ולכן, זו בהחלט עדיין עסקה משתלמת. (כמובן, אם האחראיות לא חשובה לך...)
ואחרי שהאזנתי ל- 809, לטעמי לפחות, ובהתאם למחירו בארץ... זהו מוצר מאד מאד מאד איכותי. אמנם לא בטווח מחירים של ה- 5008 אבל עדיין.... כבודו במקומו מונח :)

singera
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #13 

ניסיתי להקליד כרטיס אשראי אבל יש שם שדה שרוצה את הטלפון של חברת כרטיס האשראי מה לרשוםצ שם?

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

singera כתב:ניסיתי להקליד כרטיס אשראי אבל יש שם שדה שרוצה את הטלפון של חברת כרטיס האשראי מה לרשוםצ שם?
...
כמו שאמרתי לא חושב שאתה בכלל יכול להירשם, גם הכתובת של כרטיס האשראי שלך צריכה להיות תואמת את כתובת המשלוח, כמובן שזה אפשרי רק עם כרטיס אשראי אמריקאי, באתר EZBUY יש אפשרות שיקנו בשבילך עם כרטיס אשראי אמריקאי, אבל אז לא נראה לי תוכל לבקש מהם לשלוח את זה לUSHOPS בשביל משלוח ימי, אני גם לא יודע כמה הם לוקחים על כל קניה, תצטרך לשאול אותם

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
נתן תודות: 0

שליחה #15 

ntk כתב:
singera כתב:ניסיתי להקליד כרטיס אשראי אבל יש שם שדה שרוצה את הטלפון של חברת כרטיס האשראי מה לרשוםצ שם?
...
כמו שאמרתי לא חושב שאתה בכלל יכול להירשם, גם הכתובת של כרטיס האשראי שלך צריכה להיות תואמת את כתובת המשלוח, כמובן שזה אפשרי רק עם כרטיס אשראי אמריקאי, באתר EZBUY יש אפשרות שיקנו בשבילך עם כרטיס אשראי אמריקאי, אבל אז לא נראה לי תוכל לבקש מהם לשלוח את זה לUSHOPS בשביל משלוח ימי, אני גם לא יודע כמה הם לוקחים על כל קניה, תצטרך לשאול אותם
...
גם ב USHOPS יש אפשרות שהם יקנו עבורך...
מעבר לזה אני רכשתי בעבר מ NEWEGG ללא כרטיס אמריקאי...ראיתי גם שהם מקבלים PAYPAL.

ציון

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

zionc כתב:
ntk כתב:
...
...
גם ב USHOPS יש אפשרות שהם יקנו עבורך...
מעבר לזה אני רכשתי בעבר מ NEWEGG ללא כרטיס אמריקאי...ראיתי גם שהם מקבלים PAYPAL.

ציון
...
זה שהם מקבלים PAYPAL זה לא אומר כלום, תנסה לקנות בHP עם PAYPAL ( וכתובת אמריקאית ) ותוך שניה העסקה תתבטל, וככה בכל מקום שלא מקבל כרטיסי אשראי בינלאומיים, לא משנה אם דרך PAYPAL או לא

לא יודע איך בדיוק רכשת מNEWEGG אני לא הצלחתי להירשם בכלל כמו שאמרתי, אפילו שניסיתי בדרכים עקיפות

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”