נמאס לי כבר מחברת אורנג' !
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000668049
ב 16.6 רכשתי גלקסי אס 2 בחנות פרטית ומקביל באותו יום ביצעתי ניתוק זיקה באורנג'. נאמר לי שבכדי לקבל החזר מקסימלי בסך 98 על המכשיר צריך להגיע לחשבונית מעל 149 שקל .
לקחתי חבילת דקות של 500 דקות ליעדי אורנג'+300 דקות לכל היעדים+200 SMSים , כל זה ב 139 שקל.בנוסף קיבלתי חבילת גלישה בנפח של 2.5 גיג'ה בתוספת תשלום של 25 שקל . סה''כ תוכנית דקות+גלישה= 164 שקל .
סוכם (יש לי הכל בכתב) שלמשך 36 חודשים אני אמור לקבל החזר של 98 שקל,כלומר, 164 - 98 = 66 שקל כל חודש.
הבוקר קיבלתי את החשבונית במייל ו....כמובן שלא זיכו אותי ב 98 שקל! קיבלתי חשבונית בסך 164 שקל,ללא שקל החזר על ניתוק זיקה.
מחכה לשעה 8:30 שיפתחו את מוקד שירות הלקוחות. עידכונים בהמשך .
ב 16.6 רכשתי גלקסי אס 2 בחנות פרטית ומקביל באותו יום ביצעתי ניתוק זיקה באורנג'. נאמר לי שבכדי לקבל החזר מקסימלי בסך 98 על המכשיר צריך להגיע לחשבונית מעל 149 שקל .
לקחתי חבילת דקות של 500 דקות ליעדי אורנג'+300 דקות לכל היעדים+200 SMSים , כל זה ב 139 שקל.בנוסף קיבלתי חבילת גלישה בנפח של 2.5 גיג'ה בתוספת תשלום של 25 שקל . סה''כ תוכנית דקות+גלישה= 164 שקל .
סוכם (יש לי הכל בכתב) שלמשך 36 חודשים אני אמור לקבל החזר של 98 שקל,כלומר, 164 - 98 = 66 שקל כל חודש.
הבוקר קיבלתי את החשבונית במייל ו....כמובן שלא זיכו אותי ב 98 שקל! קיבלתי חשבונית בסך 164 שקל,ללא שקל החזר על ניתוק זיקה.
מחכה לשעה 8:30 שיפתחו את מוקד שירות הלקוחות. עידכונים בהמשך .
עידכון לאחר שיחה עם שירות לקוחות אורנג' :
הנציגה טוענת שהלקוח (אני) צודק והייתה תקלה במערכת... לטענתה במהלך השיחה היא עידכנה במערכת זיכוי בסך 98 שקל כבר בחשבונית הנוכחית ובאופן אוטומטי לגבי החשבוניות הבאות.
כמובן שאצטרך לבדוק שוב אם באמת בוצע זיכוי...
מוסר השכל לכל הלקוחות של חברות הסלולאר (אורנג'-סלקום-פלאפון) בסוגיית ניתוק זיקה והחזרים - תהיו עם היד על הדופק,החברות הללו לא מפסיקות לנסות על הלקוחות את שיטת ה"מצליח" .
הנציגה טוענת שהלקוח (אני) צודק והייתה תקלה במערכת... לטענתה במהלך השיחה היא עידכנה במערכת זיכוי בסך 98 שקל כבר בחשבונית הנוכחית ובאופן אוטומטי לגבי החשבוניות הבאות.
כמובן שאצטרך לבדוק שוב אם באמת בוצע זיכוי...
מוסר השכל לכל הלקוחות של חברות הסלולאר (אורנג'-סלקום-פלאפון) בסוגיית ניתוק זיקה והחזרים - תהיו עם היד על הדופק,החברות הללו לא מפסיקות לנסות על הלקוחות את שיטת ה"מצליח" .
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אין מה לעשות, צריך לעקוב אחרי החלאות (הכוונה לכל חברות התקשורת) האלה..
בחשבון של אבא שלי, עליתי על זה ש- 16 חודשים הוא לא קיבל החזר עבור המכשיר מחברת אורנג'.
16 חודשים!!!!
אתם יודעים כמה כאלה יש שלא שמים לב..?
נתקלתם פעם במישהו שחברת תקשורת כזו או אחרת שכחה לחייב אותו..?
אני לא, אבל הפוך זה קורה כל יום מתחת לאף שלנו.
אני מעריך כי סך ההונאות של בחשבונות התקשורת בארץ נאמדים במליונים, מדי שנה.
מי שאשם זה משרד התקשורת. כל טעות כזו מול לקוח חייבת לעלות בקנס של 100,000 ש"ח למפעיל,
ואז אני מבטיח לכם מינימום טעויות.
בחשבון של אבא שלי, עליתי על זה ש- 16 חודשים הוא לא קיבל החזר עבור המכשיר מחברת אורנג'.
16 חודשים!!!!
אתם יודעים כמה כאלה יש שלא שמים לב..?
נתקלתם פעם במישהו שחברת תקשורת כזו או אחרת שכחה לחייב אותו..?
אני לא, אבל הפוך זה קורה כל יום מתחת לאף שלנו.
אני מעריך כי סך ההונאות של בחשבונות התקשורת בארץ נאמדים במליונים, מדי שנה.
מי שאשם זה משרד התקשורת. כל טעות כזו מול לקוח חייבת לעלות בקנס של 100,000 ש"ח למפעיל,
ואז אני מבטיח לכם מינימום טעויות.
...
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
אם פעם אחת רק אחת הם יפסידו כסף על טעות שלהם
תאמין לי לא יהיו יותר טעויות
צודק 100 אחוז.
אם פעם אחת רק אחת הם יפסידו כסף על טעות שלהם
תאמין לי לא יהיו יותר טעויות
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
יכול להוסיף ולספר שב-4 החודשים האחרונים לאחר ששידרגתי חבילת גלישה באורנג' יש לי בכל חודש סכום אחר בחשבון. ובכל חודש אני צריך להתקשר ולדבר עם החכמולוג/ית התורן ולשכנע אותו שאין לי אחות, ובכל פעם זה מסתיים בזיכוי והבטחה שיותר זה לא יקרה.
אין לי צל של ספק שאין כאן טעות אלא כוונת מכוון - החברות מפרות הסכמים ומחייבות בסכום גבוה יותר כמדיניות. אם אתה מגלה- בסה"כ הכסף שלך שכב בחשבונם במשך זמן קצר (גם בזמן הזה זה הוסיף להם לתזרים המזומנים ולנזילות). ואם אתה לא מגלה- אז תרמת עוד כמה גרושים לאיכות חייו של הטייקון התורן.
איך זה שבקניות באתרי אינטרנט מעולם לא חייבו אותי בסכום אחר מזה שהתחייבתי? ואיך זה שבסופר החיוב הוא בדיוק ע"פ מה שקניתי?
מה שמעניין אותי לדעת זה האם השיטה הזאת היא גלובלית ונפוצה בכל חברות התקשורת בעולם, או שמא זה פטנט כחול לבן.
אין לי צל של ספק שאין כאן טעות אלא כוונת מכוון - החברות מפרות הסכמים ומחייבות בסכום גבוה יותר כמדיניות. אם אתה מגלה- בסה"כ הכסף שלך שכב בחשבונם במשך זמן קצר (גם בזמן הזה זה הוסיף להם לתזרים המזומנים ולנזילות). ואם אתה לא מגלה- אז תרמת עוד כמה גרושים לאיכות חייו של הטייקון התורן.
איך זה שבקניות באתרי אינטרנט מעולם לא חייבו אותי בסכום אחר מזה שהתחייבתי? ואיך זה שבסופר החיוב הוא בדיוק ע"פ מה שקניתי?
מה שמעניין אותי לדעת זה האם השיטה הזאת היא גלובלית ונפוצה בכל חברות התקשורת בעולם, או שמא זה פטנט כחול לבן.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
את המאמר הזה קראתם?
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000656406
התופעה הזו של "טעויות" בחשבון היא כל כך נפוצה עד שנראה כי זה חלק משיטה.
התופעה הזו של "טעויות" בחשבון היא כל כך נפוצה עד שנראה כי זה חלק משיטה.
בטח שזו שיטה, שיטה שמכניסה מיליונים. אם הלקוח רואה את הטעות ופונה לחברות, הן אומרות "אופס, טעינו. הנה זיכוי"Itsik_G כתב:את המאמר הזה קראתם?
התופעה הזו של "טעויות" בחשבון היא כל כך נפוצה עד שנראה כי זה חלק משיטה....
מי שלא שם לב ל"טעויות" פשוט משלם, החברות כמובן לא יגידו מילה.
אלעד
אני לא מבין מדוע הרגולטור לא קונס את החברות בצורה כזאת שלא יהיה להן כדאי "לטעות".
או שאולי אני כן מבין:
1. אולי זה בגלל שאין רגולטור?
2. או שמא הוא גם מצפה לקבל איזה ג'וב ברגע שיסיים את תפקידו הציבורי באחת החברות הללו...
או שאולי אני כן מבין:
1. אולי זה בגלל שאין רגולטור?
2. או שמא הוא גם מצפה לקבל איזה ג'וב ברגע שיסיים את תפקידו הציבורי באחת החברות הללו...
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
היה לי משהו דומה באורנג', התנתקתי.
עכשיו בסלקום מסרבים לזכות אותי על המכשיר על סמך סעיף שזה עתה המציאו,
מסרבים לשלוח לי בעתק חוזה או לטפל בי בטלפון - תגיע למרכז שרות, חכה שלוש שעות בתור, ואז נראה.
אני כבר אובד עצות.
עכשיו בסלקום מסרבים לזכות אותי על המכשיר על סמך סעיף שזה עתה המציאו,
מסרבים לשלוח לי בעתק חוזה או לטפל בי בטלפון - תגיע למרכז שרות, חכה שלוש שעות בתור, ואז נראה.
אני כבר אובד עצות.