היי,
נראה שאני אוותר על ללכת על מחשב ממותג כמו שרציתי, ואבנה מחשב בעצמי.
כאמור, הדרישות הן לא גבוהות - סרטים ב HD ו תוכן אינטרנטי.
יש למישהו ניסיון עם שליטה על ה HTPC באמצעות Harmony?
כשניסיתי לחבר את ההרמוני למחשב השולחני שלי, קניתי מקלט IR עם דרייברים ל WIN7 ופשוט לא הצלחתי להגדיר את ההרמוני לשליטה על המחשב...
הנושא של שליטה על המחשב מהשלט הוא קריטי לי.
אם יש למישהי מידע שישפוך קצת אור על תעלומה, ואולי המלצה למארז שכולל IR מובנה, אני אודה מאד.
בנוסף, יש למישהו מידע איך עובד הנושא של התצוגה המובנת במארז במארזים שתומכים? לאן המסך הנ"ל מחווט?
תודה.
HTPC ו Harmony
יש את ANTEC FUSION REMOTE שמגיע עם שלט ומקלט IR, וגם VFD.
אני מניח שהוא מגיע גם עם תוכנה מובנת ככה שכל הסיפור הזה מאוד פשוט, מה שישאר זה רק להגדיר את השלט בהרמוני וזהו.
אם כבר יש לך ערכת IR BLASTER יש כמה בחירות, MEDIA CENTER יעבוד איתו (יש שלט בתוכנה של הרמוני).
יש תוכנות כמו WINLIRC שתוכנות מדיה אחרות (לדומה VLC או KMPLAYER) מתממשקות אליהן, אבל אישית לא הצלחתי לגרום להן לעבוד.
התוכנה הכי נוחה לשליטה שיצא לי לעבוד איתה (ואני עובד איתה כבר שנתיים+) היא INTELLIREMOTE שפשוט מגדירים לחצן, ומה הוא יעשה, החל מלחיצת מקלדת דרך הפעלת תוכנות ועד לפשוט הרצת סקריפט.
אני מניח שהוא מגיע גם עם תוכנה מובנת ככה שכל הסיפור הזה מאוד פשוט, מה שישאר זה רק להגדיר את השלט בהרמוני וזהו.
אם כבר יש לך ערכת IR BLASTER יש כמה בחירות, MEDIA CENTER יעבוד איתו (יש שלט בתוכנה של הרמוני).
יש תוכנות כמו WINLIRC שתוכנות מדיה אחרות (לדומה VLC או KMPLAYER) מתממשקות אליהן, אבל אישית לא הצלחתי לגרום להן לעבוד.
התוכנה הכי נוחה לשליטה שיצא לי לעבוד איתה (ואני עובד איתה כבר שנתיים+) היא INTELLIREMOTE שפשוט מגדירים לחצן, ומה הוא יעשה, החל מלחיצת מקלדת דרך הפעלת תוכנות ועד לפשוט הרצת סקריפט.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ובקיצור - כל ערכת אינפרה אדום תואמת MCE IR תעבוד בלי בעייה מול הרמוני.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"