יש לי מחשב HTPC שזה המפרט שלו:
מעבד- Intel Core 2 Quad QX9770
לוח אם- GIGABYTE GA-X48-DS5
זיכרון- 2GB RAM
כרטיס מסך- NVIDIA GTX470
כרטיס טלוויזיה- Hauppauge PVR150
מערכת הפעלה- ווינדוז 7 אולטימייט 64 ביט
לא הצלחתי לפתור את הבעיה של ניגון סרטים דרך המדיה סנטר אז עזבתי את זה ואני מנגן סרטים רגיל דרך המחשב עם מדיה פלייר קלאסיק. יש לי מגבר של חברת yamaha מדגם RX-V730 עם 5 חמישה רמקולים וללא סאב וופר. עד לפני כמה שבועות הרמקולים עבדו מעולה ושמעו DD מצויין והכל אבל אז אמא שלי עשתה ניקיון ושיחה עם הכבלים של המגבר ומאז רק אם אני שם את המגבר על יציאת DVD שומעים ועל הצג במגבר רשום Normal ומצד ימים רשום DD/ pro logic ומתחת לזה רשום PCM. הבנתי שאם רשום PCM זה לא באמת מעביר DD ואני לא יודע איך לפתור את זה. אני לא יודע מה לא מחובר. כאשר אני לוחץ במגבר על הכפתור של DD מתחת לDD/pro logic במגבר רשום DSP ומתחת לזה רשום PCM. זה בסדר? בהגדרות של הכרטיס קול Digital Input וDigital Output מוגדרים כהתקני ברירת מחדל. האם זה בסדר? מה צריך לשנות?
בעיה במערכת קולנוע ביתית
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה בטוח שהתוכן שאתה מנסה לנגן הוא בעל פסקול DD/DTS?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם הגדרת את ה-MPC HC כמו ב"מדריך המהיר לצפייה בתכני HD"? האם הגדרת את הפילטרים של ה-DD וה-DTS שיעשו לך passthrough כפי שמוסבר שם בסעיף 13?
כמו כן, מומלץ לעשות את נספח מספר 1 במדריך כדי לוודא שרק המקודדים הפנימיים של MPC HC עובדים.
כמו כן, מומלץ לעשות את נספח מספר 1 במדריך כדי לוודא שרק המקודדים הפנימיים של MPC HC עובדים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"