אין יותר ויכוחים, כבלים משפרים איכות תמונה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
אין יותר ויכוחים, תשמרו את השרשור זה במועדפים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה נורא משונה כי תמיד טענו בדיוק את ההיפך, כלומר שתמונה איכותית משפרת את איכות הכבלים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

השאלה היא האם צריך לחבר אותם למערכת או שמספיק לקנות אותם כדי שהתמונה תשתפר.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
איפה מצאת את זה? 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה שבטוח שקבלים משפרים את איכות הצליל ...
"איכות צפיה אמינה" מישהו בכלל טרח לקרוא את אגדות הנסיכה הקסומה אחרי שכתב אותם? הרי גם אם נקרא את הגיבוב הזה מהסוף להתחלה, נקבל את אותו חוסר משמעות:
קופירייטינג בשקל." ניו-פאן: המוצר אחראי ל 3 שנות הענקת שירות ועמידה באמינות צפיה איכותית הנדרשת לעמידה בסטנדרטי PureCable, סדרת הכבלים שכל תמונה איכותית תשתפר, בזכות איכותיות הכבלים המשומשים"...
..
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תשמעו זה רציני הדבר הזה. אתמול בערב שמתי לב שהתמונה אצלי שופרה בלפחות סדר גודל אחד שלם וכל מה שעשיתי הייה להתבונן בתמונה של המוצר כאן באתר. אתם יכולים לצחוק כמה שאתם רוצים אבל אני יודע מה ראיתי והעיניים שלי לא יודעות לשקר.
אפילו אישתו של זיו יצאה מהמטבח שלה והעירה שמרגישים בהבדל והיא בכלל לא גרה אצלי בבית!
אני המום לחלוטין ומתקשה לדמיין לעצמי מה יקרה אם ארכוש את הכבלים ואנופף בהם מול המסך.
אפילו אישתו של זיו יצאה מהמטבח שלה והעירה שמרגישים בהבדל והיא בכלל לא גרה אצלי בבית!
אני המום לחלוטין ומתקשה לדמיין לעצמי מה יקרה אם ארכוש את הכבלים ואנופף בהם מול המסך.
איש באמונתו יחיה, אני לא מתחיל ויכוח.
אני גם לא בענייני תמונה אלא סאונד. יכול להיות שבכבלי תמונה יש אלמנטים אחרים שכן ניתנים לשיפור ואני לא מודע להם.
אבל בכל מקרה, עם טענה כזאת החלטית צריך גם הוכחות חותכות. שם של חברה ? זה ישפר רק דבר אחד... דיון מהסוג הזה צריך להיות טכני, לדון באלמנטים טכניים, ולא להתחיל עם שמות של חברות שיוצאות בכל מיני הצהרות שיווקיות.
אני בעד שיש כמה אלמנטים שצריך לשים אליהם לב בכבל והם אלה שיקבעו את האיכות שלו. מעבר לזה, העובדה שטוענים שיש בו עשירית אחוז פחות חמצן, או שבכלל טוענים שזאת נחושת נטולת חמצן (כלומר 0.01 אחוז ומתחת לזה) אלה דברים שלדעתי לא משנים משהו שאפשר לראות או לשמוע. אפשר אולי למדוד את זה, אבל אני חושב שההבדל המורגש הוא פסיכולוגי בלבד. בסאונד יש הבדלים באיכות הצליל עד לרמה מסויימת (די בסיסית), שכשעוברים אותה רק המחיר עולה. שוב, לדעתי.
וגם אם אותן חברות יהנו מחמת הספק ואכן יש הבדל מסויים... אני מאמין שהוא כל כך מינורי שא' כל הוא לא יהיה מורגש, ב' כל הוא כנראה לא יהיה מה שיהיה שווה את ההשקעה הגדולה באותם כבלים יקרים. עדיף להשקיע בכיוונים אחרים.
אני גם לא בענייני תמונה אלא סאונד. יכול להיות שבכבלי תמונה יש אלמנטים אחרים שכן ניתנים לשיפור ואני לא מודע להם.
אבל בכל מקרה, עם טענה כזאת החלטית צריך גם הוכחות חותכות. שם של חברה ? זה ישפר רק דבר אחד... דיון מהסוג הזה צריך להיות טכני, לדון באלמנטים טכניים, ולא להתחיל עם שמות של חברות שיוצאות בכל מיני הצהרות שיווקיות.
אני בעד שיש כמה אלמנטים שצריך לשים אליהם לב בכבל והם אלה שיקבעו את האיכות שלו. מעבר לזה, העובדה שטוענים שיש בו עשירית אחוז פחות חמצן, או שבכלל טוענים שזאת נחושת נטולת חמצן (כלומר 0.01 אחוז ומתחת לזה) אלה דברים שלדעתי לא משנים משהו שאפשר לראות או לשמוע. אפשר אולי למדוד את זה, אבל אני חושב שההבדל המורגש הוא פסיכולוגי בלבד. בסאונד יש הבדלים באיכות הצליל עד לרמה מסויימת (די בסיסית), שכשעוברים אותה רק המחיר עולה. שוב, לדעתי.
וגם אם אותן חברות יהנו מחמת הספק ואכן יש הבדל מסויים... אני מאמין שהוא כל כך מינורי שא' כל הוא לא יהיה מורגש, ב' כל הוא כנראה לא יהיה מה שיהיה שווה את ההשקעה הגדולה באותם כבלים יקרים. עדיף להשקיע בכיוונים אחרים.
הדיון הזה רלוונטי לכבלים המעבירים אות אנלוגי, במקרה של אות דיגיטלי לעומת זאת, כל עוד הכבל מסוגל להעביר את האות התוצאה תהיה זהה מבחינת האיכות.sivan77 כתב:איש באמונתו יחיה, אני לא מתחיל ויכוח.
וגם אם אותן חברות יהנו מחמת הספק ואכן יש הבדל מסויים... אני מאמין שהוא כל כך מינורי שא' כל הוא לא יהיה מורגש, ב' כל הוא כנראה לא יהיה מה שיהיה שווה את ההשקעה הגדולה באותם כבלים יקרים. עדיף להשקיע בכיוונים אחרים....
כל עוד האות הדיגיטלי עבר, גם אם באמצעות יונת דואר, תתקבל אותה תוצאה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
לדעתי תלוי באורך הכבליםCatskinner כתב:תשמעו זה רציני הדבר הזה. אתמול בערב שמתי לב שהתמונה אצלי שופרה בלפחות סדר גודל אחד שלם וכל מה שעשיתי הייה להתבונן בתמונה של המוצר כאן באתר. אתם יכולים לצחוק כמה שאתם רוצים אבל אני יודע מה ראיתי והעיניים שלי לא יודעות לשקר.
אני המום לחלוטין ומתקשה לדמיין לעצמי מה יקרה אם ארכוש את הכבלים ואנופף בהם מול המסך....
תשאל את אישתו של זיו
קרעת אותי מצחוק
לאור אווירת הבדיחותא אני תוהה אם אתה רציניshayf כתב:הדיון הזה רלוונטי לכבלים המעבירים אות אנלוגי, במקרה של אות דיגיטלי לעומת זאת, כל עוד הכבל מסוגל להעביר את האות התוצאה תהיה זהה מבחינת האיכות.
כל עוד האות הדיגיטלי עבר, גם אם באמצעות יונת דואר, תתקבל אותה תוצאה....
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
הבחור רציני וצודקsivan77 כתב:לאור אווירת הבדיחותא אני תוהה אם אתה רציניshayf כתב:הדיון הזה רלוונטי לכבלים המעבירים אות אנלוגי, במקרה של אות דיגיטלי לעומת זאת, כל עוד הכבל מסוגל להעביר את האות התוצאה תהיה זהה מבחינת האיכות.
כל עוד האות הדיגיטלי עבר, גם אם באמצעות יונת דואר, תתקבל אותה תוצאה.......
אם מדובר על כבל ארוך במיוחד 15 מטר למשל...hdmi...רצוי שיהיה מאיכות סבירה אבל ככלל זה נכון לחלוטין.