רעיון לסטארטאפ שלא יכול להיכשל
-
Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
לי כבר לא איכפת ממצבו של מעמד הביניים כ כי אני הולך להתעשר מהסטארטאפ שלי. אני הולך לשווק משחק לכל המשפחה בשם קרטל. זה משחק כמו מונופול, אפשר לקנות רחובות, לבנות בהם ביניינים, מלונות וכל מיני דברים, יש גם כלא, הפתעות, כרטיסים. זה ממש כמו מונופול - רק שלא.
במה זה שונה אתם שואלים? מאוד פשוט: במשחק שלי המשתתפים משחקים עם הכסף של אנשים אחרים. ממש כמו בחיים האמיתיים. זה לא רק חינוכי אלא גם ירוק כי ככה אני אחסוך את הכורח לשים כסף מנייר באריזה כדי לחלק אותו לשחקנים.
אם תקנו את המשחק שלי (אני מקבל גם כרטיסי אשראי) ילדיכם יזכו להכיר מושגים חינוכיים חדשים: כיצד לרכוש נכסי מדינה עם כסף של אנשים אחרים ומה לעשות כשאותם אנשים דורשים ברוב חוצפתם את כספם בחזרה.
המשפחה והילדים יוכלו גם לקבל הדרכות מכוונות בדמות של כרטיסים קטנים הנשלפים תוך כדי המשחק, על מילים חדשות כגון "מינוף", "אקזיט", "תספורת" וילמדו על חשיבות הכרטיס המעניק שחרור מוקדם מהכלא.
המשבצות במסלול לא יכילו רק אתרים מוכרים ומשעממים כמו רחוב ביאליק או דיזינגוף אלא גם חידושים מרעננים בדמות גבעות עולם ושדרות רוטשילד, שלא להזכיר את המשבצת בשם "הנפקה!" שמיד מכפילה את ערך השחקן ומגלגלת את החוב שלו על יתר המשתתפים.
אני רק ממיתין לאב טיפוס שייצא מהגרפיקאי ואצא להנפקה של המשחק. מוצרים נוספים שאפיק בעתיד, למרות שאסור לי לגלות לכם, הם המשחק בנקרוט שהוא כמו בינגו רק ששם צריך להפסיד כמה שיותר כסף תוך ניחוש כמה שפחות מספרים והמשחק האורווה והסוסים שבו המנצח הוא מי שמצליח לסגור את הדלתות אחרי שכל הסוסים הצליחו לברוח החוצה.
אני מלא אופטימיות לגבי העתיד הכלכלי שלי. מי הוא האידיוט שאמר שאי אפשר לעשות כאן כסף ולהתפרנס במדינה הזו?
במה זה שונה אתם שואלים? מאוד פשוט: במשחק שלי המשתתפים משחקים עם הכסף של אנשים אחרים. ממש כמו בחיים האמיתיים. זה לא רק חינוכי אלא גם ירוק כי ככה אני אחסוך את הכורח לשים כסף מנייר באריזה כדי לחלק אותו לשחקנים.
אם תקנו את המשחק שלי (אני מקבל גם כרטיסי אשראי) ילדיכם יזכו להכיר מושגים חינוכיים חדשים: כיצד לרכוש נכסי מדינה עם כסף של אנשים אחרים ומה לעשות כשאותם אנשים דורשים ברוב חוצפתם את כספם בחזרה.
המשפחה והילדים יוכלו גם לקבל הדרכות מכוונות בדמות של כרטיסים קטנים הנשלפים תוך כדי המשחק, על מילים חדשות כגון "מינוף", "אקזיט", "תספורת" וילמדו על חשיבות הכרטיס המעניק שחרור מוקדם מהכלא.
המשבצות במסלול לא יכילו רק אתרים מוכרים ומשעממים כמו רחוב ביאליק או דיזינגוף אלא גם חידושים מרעננים בדמות גבעות עולם ושדרות רוטשילד, שלא להזכיר את המשבצת בשם "הנפקה!" שמיד מכפילה את ערך השחקן ומגלגלת את החוב שלו על יתר המשתתפים.
אני רק ממיתין לאב טיפוס שייצא מהגרפיקאי ואצא להנפקה של המשחק. מוצרים נוספים שאפיק בעתיד, למרות שאסור לי לגלות לכם, הם המשחק בנקרוט שהוא כמו בינגו רק ששם צריך להפסיד כמה שיותר כסף תוך ניחוש כמה שפחות מספרים והמשחק האורווה והסוסים שבו המנצח הוא מי שמצליח לסגור את הדלתות אחרי שכל הסוסים הצליחו לברוח החוצה.
אני מלא אופטימיות לגבי העתיד הכלכלי שלי. מי הוא האידיוט שאמר שאי אפשר לעשות כאן כסף ולהתפרנס במדינה הזו?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
קלוד,
עברת לי באורנג׳ אני מוריד את ערך האגח שלך ודורש שתשלם דבידנד זעום.
כי אתה מושחת כמוני.
לחילופין, אתה יכול לקנות ממני מגרש במחיר אולטרה מופקע בכפר שמריהו.
שים לב, במשחק הזה לא נמצאת אפשרות "לך לכלא״
כי פראיירים לא משחקים כאן, הם עסוקים בלעבוד ולשלם מיסים כחוק
עברת לי באורנג׳ אני מוריד את ערך האגח שלך ודורש שתשלם דבידנד זעום.
כי אתה מושחת כמוני.
לחילופין, אתה יכול לקנות ממני מגרש במחיר אולטרה מופקע בכפר שמריהו.
שים לב, במשחק הזה לא נמצאת אפשרות "לך לכלא״
כי פראיירים לא משחקים כאן, הם עסוקים בלעבוד ולשלם מיסים כחוק
העם דורש..... כל מיני דברים
- eitan-z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
יש לך את זה...
אגב - גם לי יש מספר רעיונות בתחום - נשלוט על השוק
איתן.
אגב - גם לי יש מספר רעיונות בתחום - נשלוט על השוק
איתן.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
הבעיה שאתה צריך משקיע בשביל להוציא את המשחק. שווה להתידד עם בעלי הבנקים...
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
אם אני אנפיק לך כמה תובנות , וכמה כרטיסים , אפשר לקבל חלק מהמניות ? כי נראה לי שחסרים לך ערכים , ואת חלקם אתה לא ממש מבין ברמה הפנימית של הדברים . אני מקווה שאתה לא נעלב מהצעתי , זו הצעה עסקית לכול דבר
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
ziv_r כתב:זה מתאים לטור בעיתון...
- arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 908
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
וכל קרנות הפנסיה יקנו ממך אגחים ולא תוכל לשלם להם (מסכן....) והם יותרו לך ויעשו לך תספורות ותסרוקות ....ולנו לא תשאר פנסיה לגיל זקנה ולא נצליח לקנות גם קוט'ג ....
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
מי אמר שאנחנו לא אזרחים נאמנים למדינה ?uris כתב:וכל קרנות הפנסיה יקנו ממך אגחים ולא תוכל לשלם להם (מסכן....) והם יותרו לך ויעשו לך תספורות ותסרוקות ....ולנו לא תשאר פנסיה לגיל זקנה ולא נצליח לקנות גם קוט'ג .......
- MovieBit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
מעולה
שנון ועוקצני.
גרמת לי לצחוק בקול.
אני מקווה שאתה מנצל את כשרון הכתיבה שלך בצורה מקצועית, כולנו נרוויח מכך
שנון ועוקצני.
גרמת לי לצחוק בקול.
אני מקווה שאתה מנצל את כשרון הכתיבה שלך בצורה מקצועית, כולנו נרוויח מכך
- yairf