השירשור האולטימטיבי לפיצוץ האתר!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני מצטרף לקניה.
נ.ב.
כולם יכולים לרכוש את אותם הכבלים וכך נוכל להשוות אותם מול רכיבים שונים ...
נ.ב.
כולם יכולים לרכוש את אותם הכבלים וכך נוכל להשוות אותם מול רכיבים שונים ...
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
קניה ב ebay
כדאי לנסות שם המחירים שם למוצרים חדשים כמעט בכל נושא שתעלו בדעתכם זולים שם מהותית גם לאחר הוספת מחיר ההובלה לארץ ממוצרים אותם תרכשו בארץ 
-
udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מכיוון שיותר מדי אנשים כנראה לא תפסו כאן את הבדיחה:
שמתי לב שלא מעט חברים באתר שמשתייכים באופן בולט רק לאחת משתי האוכלוסיות: קולנוע ביתי (כולל אלמנט הוידאו) או סטריאו.
אותם אלה שקוראים רק את הפורומים שלהם, ולא קוראים מתוך רשימת ההודעות החדשות באתר (כמו חברים שאין להם חיים כמוני), כנראה לא מודעים לשני "הפיצוצים" שהתרחשו, כל אחד באוכלוסיה שלו:
הזמנה קבוצתית למסכי פלזמה של פנסוניק, שלאחר תקופת דגירה ארוכה, התפוצצה בקול רעש גדול, וסתמה את הגולל על כל נסיון כלשהו לארגון קניה קבוצתית דרך האתר.
וויכוח "ער" (אולי יותר מדי) על קיומם או אי קיומם של הבדלי שמע בין כבלים , ובמיוחד כבלי מתח למערכות סטריאו.
שמתי לב שלא מעט חברים באתר שמשתייכים באופן בולט רק לאחת משתי האוכלוסיות: קולנוע ביתי (כולל אלמנט הוידאו) או סטריאו.
אותם אלה שקוראים רק את הפורומים שלהם, ולא קוראים מתוך רשימת ההודעות החדשות באתר (כמו חברים שאין להם חיים כמוני), כנראה לא מודעים לשני "הפיצוצים" שהתרחשו, כל אחד באוכלוסיה שלו:
הזמנה קבוצתית למסכי פלזמה של פנסוניק, שלאחר תקופת דגירה ארוכה, התפוצצה בקול רעש גדול, וסתמה את הגולל על כל נסיון כלשהו לארגון קניה קבוצתית דרך האתר.
וויכוח "ער" (אולי יותר מדי) על קיומם או אי קיומם של הבדלי שמע בין כבלים , ובמיוחד כבלי מתח למערכות סטריאו.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
גדול...קרעת אותי מצחוק.oferlaor כתב:וואלה...
התקפת לב אתה עושה לי......
עופר.