קולה קפה
שלום לכולם,
הגיע הזמן (כבר מזמן) לקלות קפה באופן עצמוני.
מבקש את עזרתכם במציאת מכשיר לקליה בתחום של עד 200-250$.
כרגע יש לי הזדמנות להזמין ב-Toronto כך שאם ידוע לכם על חנות באיזור (כולל פתרון לבעית ה-110V הידועה)
אודה מאוד , מאוד!
בינתיים אני "נעול" על (i-Roast2 110V (190$ ב-GreenBeanery שיצריך בומבה של שנאי...
בקוצר רוח מחכה לראיונות,
תודה מאוד,
פטר
כרגע יש לי הזדמנות להזמין ב-Toronto כך שאם ידוע לכם על חנות באיזור (כולל פתרון לבעית ה-110V הידועה)
אודה מאוד , מאוד!
בינתיים אני "נעול" על (i-Roast2 110V (190$ ב-GreenBeanery שיצריך בומבה של שנאי...
בקוצר רוח מחכה לראיונות,
תודה מאוד,
פטר
מכשיר קליה
שלום לכולם,
אודה מאוד , מאוד!
בקוצר רוח מחכה לראיונות,
תודה מאוד,
פטר
אודה מאוד , מאוד!
בקוצר רוח מחכה לראיונות,
תודה מאוד,
פטר
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש בהמור 220v - לא יודע אם מוכרים בטורונטו.
i-roast2 הוא לא רע כמה ששמעתי. קטן מהג'ין ודומה בפעולה.
i-roast2 הוא לא רע כמה ששמעתי. קטן מהג'ין ודומה בפעולה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
השנאי די יקר, כדאי לבבר מה המחיר שלו לפני שמתחילים.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
אני שמעתי שיש עוד בעיה בהפעלת מכשירים אמריקאים ברשת החשמל הישראלית
אני אסתייג ואומר שאני לא מבין גדול בחשמל ואני חוזר על דברים של משתתף בפורום קפה האחר,אבל -
רשת החשמל האמריקאית עובדת בתדר אחר ולפי מה שהוסבר שנאים לא מוציאים תדר שונה אלא רק מתח אחר.
לאורך הזמן, ההבדל בין התדר של רשת החשמל לתדר שהמכשיר תוכנן עבורו גורם נזק למכשיר החשמלי.
חיפשתי בוויקיפדיה וזה מה שמצאתי:
places that now use the 50 Hz frequency tend to use 220-240 V,
and those that now use 60 Hz tend to use 100-120 V.
Unless specified by the manufacturer to operate on both 50 and 60 Hz, appliances may not operate efficiently or even safely if used on anything other than the intended frequency.
רשת החשמל האמריקאית עובדת בתדר אחר ולפי מה שהוסבר שנאים לא מוציאים תדר שונה אלא רק מתח אחר.
לאורך הזמן, ההבדל בין התדר של רשת החשמל לתדר שהמכשיר תוכנן עבורו גורם נזק למכשיר החשמלי.
חיפשתי בוויקיפדיה וזה מה שמצאתי:
places that now use the 50 Hz frequency tend to use 220-240 V,
and those that now use 60 Hz tend to use 100-120 V.
Unless specified by the manufacturer to operate on both 50 and 60 Hz, appliances may not operate efficiently or even safely if used on anything other than the intended frequency.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בקולה אויר אין משמעות גדולה לתדר.
יש גוף חמום שלא מעניין אותו בכלל מה התדר.
אם המאוורר על 50 או 60 הרץ זה לא יהרוס אותו בשום מצב ולא בטוח שישנה משהו לקלייה.
הציטוט מהויקיפדיה נכון אבל לא אומר שום דבר בעצם.
יש גוף חמום שלא מעניין אותו בכלל מה התדר.
אם המאוורר על 50 או 60 הרץ זה לא יהרוס אותו בשום מצב ולא בטוח שישנה משהו לקלייה.
הציטוט מהויקיפדיה נכון אבל לא אומר שום דבר בעצם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
גם אני התכוונתי לאמר זאת ופתאום נזכרתי במה שקרה לי בברזיל : לקחתי אתי מהארץ רדיו-שעון (מעורר) שעובד על 220V/50Hz , בברזיל יש 220V/60Hz (רמז...) . אומנם מעגל הרדיו והתצוגה עובדים עם DC , אבל בבוקר הראשון הממזר העיר אותי בערך שעה וחצי מוקדם יותר מהשעה בפועל - הוא עבד 20% יותר מהר... למחרת כבר ידעתי שצריך "לעבוד" עליו לכוון אותו קדימה ב-20% .עזי כתב:לוח בקרה אלקטרוני עובד בד"כ עם מתח ישר (DC) בו לתדר אין משמעות....
- ליאו_רפאלסקו
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אפשר להזמין את i-roast בגרסת 220V (שלא תצריך שנאי מסורבל) כאן. יוצא משהו כמו $320 כולל משלוח.
בהמור אפשר להזמין כאן או כאן, אבל לא ברור אם הם שולחים לארץ ואם כן כמה זה יעלה. באתר הבריטי לא מופיעה ישראל ברשימת הארצות שאליהן הם שולחים, אבל נדמה לי שאדיקט דווקא הזמן מהם את בהמור עם משלוח לארץ... אם אתה יכול לארגן שמישו יביא לך את זה מאירופה, זה יכול לצאת די משתלם. יכול להיות שאפילו עם משלוח זה ייצא יותר משתלם מג'ן.
בהמור אפשר להזמין כאן או כאן, אבל לא ברור אם הם שולחים לארץ ואם כן כמה זה יעלה. באתר הבריטי לא מופיעה ישראל ברשימת הארצות שאליהן הם שולחים, אבל נדמה לי שאדיקט דווקא הזמן מהם את בהמור עם משלוח לארץ... אם אתה יכול לארגן שמישו יביא לך את זה מאירופה, זה יכול לצאת די משתלם. יכול להיות שאפילו עם משלוח זה ייצא יותר משתלם מג'ן.
- ליאו_רפאלסקו
-
- חבר פעיל

חוששני שלא בארץ...
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
הבהמור נשלח אלי כשהייתי בהולנד, ואז עלה לי משלוח 25 פאונד. את יתר הדרך הוא עשה צמוד אלי, במטוס, לכן לא היו לי הוצאות נוספות. סטיב מ Hasbean אינו תומך בנו כארץ יעד למשלוחיו, אבל אמר שאחרי שדנתי עם Joe Behm מייסד החברה, הוא ישלח לי תמורת 100 פאונד לישראל. זה עושה את המערכת קצת יקרה, אבל פנייה אישית תגרום לו לשלוח גם לישראל. הבעייה היא שיש לו בלעדיות על דגמי 220-240 V, ואין דרך לעקוף. המכירה מארה"ב של דגם אירופאי נעשית ע"י ChocolateAlchemie ועדיין זה נמכר ב-325S+משלוח, שפעם היה100$, נסיון עכשיו נותן 173S. כ-1750 שקל לפני מיסים. המסקנה שלי (והביצוע) יבוא אישי כשנמצאים באירופה, ומשלוח לוקח 3 ימים.
בברכה
אדי
בברכה
אדי
- ליאו_רפאלסקו
-
- חבר פעיל

דווקא מהולנד יכולת להזמין מ-ongebrand, נראה כי ל-hasbean אין בלעדיות על בהמור 220V. האתר ההולנדי הנ"ל מציע את בהמור במחיר 245 יורו. לא ביררתי לגבי משלוח לארץ, כי אני ממילא מתכוון להזמין אותו לרומניה, אבל משלוח לרומניה יעלה 45 יורו. בסה"כ המחיר כולל משלוח יוצא דומה מאד לזה של hasbean. יכול להיות שההולנדים מציעים משלוח זול יותר לארץ, אבל אז תתווסף לזה עלות המכס...