נתקים רגעיים בסאונד - DTS MASTER AUDIO
-
oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
חיברתי HTPC ל- 3067.
במקורות המקודדים DTS, DD אין בעיה, הכל מנוגן כהלכה.
בריפ BD מלא שכולל את הקידוד שבכותרת יש כל מס' שניות נתק קצרצר אבל מרגיז
במעבר מהמחשב לרסיבר. גם על התצוגה הרמקולים המסומנים נעלמים כשזה קורה.
המחשבה הראשונה שלי היא כבל HDMI שאינו איכותי מספיק, אבל אין לי כרגע חלופי לבדיקה
(הכבל למקרן מושחל בקיר), אבל יכול להיות שזה משהו בהגדרת ה- HTPC ?
הכיתוב DTS MASTER AUDIO מופיע בתצוגת הרסיבר וזה אומר שהחומרה תומכת (HTPC יעודי שהורכב על ידי, מעבד CORE I3, חלונות 7 SP1 32 ביט, 4 ג"ב זכרון)
מה עוד ניתן לבדוק לאחר שאשלול (אם אשלול) את עניין הכבל ?
במקורות המקודדים DTS, DD אין בעיה, הכל מנוגן כהלכה.
בריפ BD מלא שכולל את הקידוד שבכותרת יש כל מס' שניות נתק קצרצר אבל מרגיז
במעבר מהמחשב לרסיבר. גם על התצוגה הרמקולים המסומנים נעלמים כשזה קורה.
המחשבה הראשונה שלי היא כבל HDMI שאינו איכותי מספיק, אבל אין לי כרגע חלופי לבדיקה
(הכבל למקרן מושחל בקיר), אבל יכול להיות שזה משהו בהגדרת ה- HTPC ?
הכיתוב DTS MASTER AUDIO מופיע בתצוגת הרסיבר וזה אומר שהחומרה תומכת (HTPC יעודי שהורכב על ידי, מעבד CORE I3, חלונות 7 SP1 32 ביט, 4 ג"ב זכרון)
מה עוד ניתן לבדוק לאחר שאשלול (אם אשלול) את עניין הכבל ?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
קרה לי לא מעט עם כל מני סוגים של חומרה ורסיברים. מספר פתרונות אפשריים:
1. ריפ דפוק (כן, יש דבר כזה) שגורם לכך שהפילטר שאחראי על הפיצול של האודיו\וידאו מהמעטפת "משתבש" וקוטע את הגראף.
2. מפענח אודיו - בחצי שנה הראשונה מאז שנוספה התמיכה ב-bitstreaming לפורמטים החדשים ע"י FFDShow היו לא מעט מקרים שכל גרסאת SVN חדשה שיצאה גרמה לתופעה אחרת באודיו.
זה למעשה גם קשור לפעמים לשילוב של גרסת המפענח והמפצל בהם משתמשים.
באיזו תוכנה זה קורה ומה הפילטרים שאתה משתמש בהם ?
1. ריפ דפוק (כן, יש דבר כזה) שגורם לכך שהפילטר שאחראי על הפיצול של האודיו\וידאו מהמעטפת "משתבש" וקוטע את הגראף.
2. מפענח אודיו - בחצי שנה הראשונה מאז שנוספה התמיכה ב-bitstreaming לפורמטים החדשים ע"י FFDShow היו לא מעט מקרים שכל גרסאת SVN חדשה שיצאה גרמה לתופעה אחרת באודיו.
זה למעשה גם קשור לפעמים לשילוב של גרסת המפענח והמפצל בהם משתמשים.
באיזו תוכנה זה קורה ומה הפילטרים שאתה משתמש בהם ?
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אתה צריך לבדוק את הכבל HDMI שהולך מה-HTPC לרסיבר, ולא את זה שהולך למקרן כמו שכתבת...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
לא הבנת את כוונת המשוררepony כתב:אתה צריך לבדוק את הכבל HDMI שהולך מה-HTPC לרסיבר, ולא את זה שהולך למקרן כמו שכתבת......
הוא התכוון שיש לו כבל hdmi איכותי יותר אבל הוא לא יכול לבדוק איתו כי הוא מחובר למקרן ומושחל בקיר
לדעתי הבעיה אצלך בקודקים.
גם לי היתה בעיה כזו בעבר, והיא נפתרה עם התקנת SAF 5.
תיקון: בדקתי שוב והבעיה אצלי היתה עם גירסא ישנה של דרייבר כרטיס המסך של ATI.
האם יש לך כרטיס מסך ATI HD שתומך ב- BITSTREAM?
גם לי היתה בעיה כזו בעבר, והיא נפתרה עם התקנת SAF 5.
תיקון: בדקתי שוב והבעיה אצלי היתה עם גירסא ישנה של דרייבר כרטיס המסך של ATI.
האם יש לך כרטיס מסך ATI HD שתומך ב- BITSTREAM?
נערך לאחרונה על ידי lasik ב 28/07/2011 20:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
תשובות:
החומר יושב על NAS והמחשב מושך את החומר מהרשת החוטית, אני נוטה לחשוב שאם הבעיה
היא רוחב הפס ברשת, היו גמגומים גם בוידאו, לא ?
אני משתמש ב- MPC HC ו- FFD AUDIO ע"פ המדריכים המועילים כאן, עוד מעט אבדוק גרסאות - זה בקומה אחרת והילדים עוד ערים
החומר יושב על NAS והמחשב מושך את החומר מהרשת החוטית, אני נוטה לחשוב שאם הבעיה
היא רוחב הפס ברשת, היו גמגומים גם בוידאו, לא ?
אני משתמש ב- MPC HC ו- FFD AUDIO ע"פ המדריכים המועילים כאן, עוד מעט אבדוק גרסאות - זה בקומה אחרת והילדים עוד ערים
אתה יכול לומר לי איזה ריפ זה? (MKV או BDRIP ) קבצי BRRIP או BDRIP אין שום בעיה לנגן ברשת חוטית ואפילו עובד מצויין ברשת אלחוטית.
וקבצי MKV 1080P כבר יותר קשה לנגן אותו בגלל הדחיסה של הקובץ וכמובן המשקל שלו במיוחד אם זה למעלה מ 12 גיגה לכן העברת הנתונים
ברשת כבר יותר כבדה ופה כבר צריך רוחב פס יותר רציני ברשת הביתית שלך.
השאלה איזה קובץ אתה מנסה לנגן ?
רוב הסיכויים שהבעיה שיש לך במקרה הזה זה בעיה בקובץ הזה שאולי ריפ דפוק או שהכבל שמעביר נתונים מהמחשב ישירות לרסיבר לא תקין ולא בעיה בהעברת הנתונים ברשת.
כל זאת רק דעתי בלבד.
וקבצי MKV 1080P כבר יותר קשה לנגן אותו בגלל הדחיסה של הקובץ וכמובן המשקל שלו במיוחד אם זה למעלה מ 12 גיגה לכן העברת הנתונים
ברשת כבר יותר כבדה ופה כבר צריך רוחב פס יותר רציני ברשת הביתית שלך.
השאלה איזה קובץ אתה מנסה לנגן ?
רוב הסיכויים שהבעיה שיש לך במקרה הזה זה בעיה בקובץ הזה שאולי ריפ דפוק או שהכבל שמעביר נתונים מהמחשב ישירות לרסיבר לא תקין ולא בעיה בהעברת הנתונים ברשת.
כל זאת רק דעתי בלבד.
גם לי זה קורה מידי פעם. לא יודע להסביר למה, עם TMT3. הפעלה מחדש של המחשב פותרת את זה לזמן מה לפחות עבור הסרט הנצפה, ועם הזמן (כמה ימים) התופעה חוזרת ויש לבצע שוב הפעלה מחדש.
אני חושד באחד הדרייברים של הכרטיסים (דרייברים הכי עדכניים אגב)
אני חושד באחד הדרייברים של הכרטיסים (דרייברים הכי עדכניים אגב)
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
בגלל שזה קובץ בלוריי מלא אצלך , לפי דעתי צריך רשת של לפחות 1 גיגה ולא 10/100 וכמובן כבל CAT5E או CAT6 שמחבר ביניהם
**כשאני אומר ביניהם אני מתכוון בין 2 כרטיסי הרשת
גם לי זה קרה ולעיתים רחוקות זה קורה שוב , במיוחד בקבצים ששוקלים הרבה גיגה מעל 12 גיגה ושהם כמובן דחוסים כמו MKV,ובמיוחד שים לב כשיש דווקא קטעים מהירים בסרט , אני חושב ולא בטוח בזה אבל זה קורה כשקצב הפריימים הוא עולה לרמות מטורפות ובואותו זמן הסטרימר שואב כמויות גדולות יותר של DATA.
זו רק דעתי בלבד
**כשאני אומר ביניהם אני מתכוון בין 2 כרטיסי הרשת
גם לי זה קרה ולעיתים רחוקות זה קורה שוב , במיוחד בקבצים ששוקלים הרבה גיגה מעל 12 גיגה ושהם כמובן דחוסים כמו MKV,ובמיוחד שים לב כשיש דווקא קטעים מהירים בסרט , אני חושב ולא בטוח בזה אבל זה קורה כשקצב הפריימים הוא עולה לרמות מטורפות ובואותו זמן הסטרימר שואב כמויות גדולות יותר של DATA.
זו רק דעתי בלבד
רשת 100Mbit בהחלט מספיקה לניגון BRRip. רובם באיזור ה-30-40.
וידאו הרבה יותר כבד מאודיו וסביר להניח שהיו גמגומים בוידאו בנוסף (בהנחה ויש "overflow" על הרשת)
ומי שעדיין לא בטוח, אפשר להעתיק סרט אחד למחשב ולנסות שוב (מניח שהשואל כבר ניסה את זה)
הבעיה כנראה נמצאת באיזור:
1. הדרייברים
2. הקודקים
3. הכבילה
4. (לא סביר בכלל) הרסיבר.
צריך לבדוק כל רכיב בנפרד עד שמצמצמים את רשימת החשודים.
וידאו הרבה יותר כבד מאודיו וסביר להניח שהיו גמגומים בוידאו בנוסף (בהנחה ויש "overflow" על הרשת)
ומי שעדיין לא בטוח, אפשר להעתיק סרט אחד למחשב ולנסות שוב (מניח שהשואל כבר ניסה את זה)
הבעיה כנראה נמצאת באיזור:
1. הדרייברים
2. הקודקים
3. הכבילה
4. (לא סביר בכלל) הרסיבר.
צריך לבדוק כל רכיב בנפרד עד שמצמצמים את רשימת החשודים.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff