שאלות של מתחיל SGS2 ואנדרואיד
שלום לכולם
רכשתי לפני חודש בערך את הסמסונג גלקסי S2 ויש לי כמה שאלות.
לא התקנתי רומים ולא עשיתי רוט עד עכשיו כי חיכיתי שיצא רום עם עברית מלאה.
התקנתי את הרום של אורנג' ומאז שהתקנתי אותו אני חושב שיש ירידה בביצועי הסוללה (אבל אני לא בטוח) אבל שיפור משמעותי בהתחממות המכשיר (בזה אני בטוח).
1. האם יצאה גרסא רשמית לאנדרואיד 2.3.4 למכשיר שלי?
2. בין אם יצאה ובין אם לא האם הגרסה תתמוך בעברית מלאה? (הכוונה תפריטים בעברית וכו')
תודה מראש, אביב.
רכשתי לפני חודש בערך את הסמסונג גלקסי S2 ויש לי כמה שאלות.
לא התקנתי רומים ולא עשיתי רוט עד עכשיו כי חיכיתי שיצא רום עם עברית מלאה.
התקנתי את הרום של אורנג' ומאז שהתקנתי אותו אני חושב שיש ירידה בביצועי הסוללה (אבל אני לא בטוח) אבל שיפור משמעותי בהתחממות המכשיר (בזה אני בטוח).
1. האם יצאה גרסא רשמית לאנדרואיד 2.3.4 למכשיר שלי?
2. בין אם יצאה ובין אם לא האם הגרסה תתמוך בעברית מלאה? (הכוונה תפריטים בעברית וכו')
תודה מראש, אביב.
1. גירסאות הרום של המפעילות בארץ מבוססות על אנדרואיד 2.3.3. גירסאות הרום הרשמיות של סמסונג למכשיר ה SGSII כבר מבוססות על אנדרואיד 2.3.4
2. לא...כרגע שום גירסה רשמית של סמסונג לא תתמוך בעברית מלאה, לפחות לא בזמן הקרוב. על מנת לקבל עברית מלאה למכשיר שלך, אתה צריך להתקין את אחת הרומים של המפעילות בארץ או את אחד הרומים המקוסטמים שהוסיפו תמיכה לעברית מלאה ברום שלהם (כגון הרום של סינוג'ן)
2. לא...כרגע שום גירסה רשמית של סמסונג לא תתמוך בעברית מלאה, לפחות לא בזמן הקרוב. על מנת לקבל עברית מלאה למכשיר שלך, אתה צריך להתקין את אחת הרומים של המפעילות בארץ או את אחד הרומים המקוסטמים שהוסיפו תמיכה לעברית מלאה ברום שלהם (כגון הרום של סינוג'ן)
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
נצל"ש - לא רוצה תפריטים בעברית (מסתדר מצוין עם אנגלית ברוך ה'
) אבל רוצה תמיכה בשביל סמסים.
מה עושים? יש איזה ADDON שהוא רק תמיכה בשפה ללא התפריטים ?
(לא עדיין אין לי מכשיר,אבל אני עובד על זה
)
מה עושים? יש איזה ADDON שהוא רק תמיכה בשפה ללא התפריטים ?
(לא עדיין אין לי מכשיר,אבל אני עובד על זה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
תמיכה בעברית יש, רק הבעיה היא עם כיוון הכתיבה
יש רומים אם תמיכה טבעית בעברית, פשוט חפש RTL (ימין לשמאל) כחלק מהאפשרויות של הרום
ויש לך באתר Iandroid הרבה תיקונים שמוציאים לרומים השונים בשביל תמיכה תקינה בעברית
יש רומים אם תמיכה טבעית בעברית, פשוט חפש RTL (ימין לשמאל) כחלק מהאפשרויות של הרום
ויש לך באתר Iandroid הרבה תיקונים שמוציאים לרומים השונים בשביל תמיכה תקינה בעברית