DLNA LE5500

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4795
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 769 פעמים

שליחה #1 

קודם כל אני מקווה שפתחתי במקום הנכון. אחרי חודשיים של המתנה הגיעו סוף-סוף הדונגלים לח.י, אבל מה: עכשיו הם נזכרו (למרות ששאלתי כבר קודם) שבגלל שרכשתי ביבוא מקביל הם לא מוכנים למכור לי אחד כזה. מבחינה משפטית זה אסור להם (לסרב למכור מוצר, לא שירות, זו אפליה וזה גם התנהגות קרטלית) ויש לי כבר מספיק ניסיון עם תביעות יצוגיות כדי לדעת מה לעשות.
אני שואל בפרקטיקה, האם מתאם רשת כזה:
http://cgi.ebay.com/LG-Wi-Fi-Adaptor-AN ... 2c5e26aff7
יתאים לי. נכון שלא תהיה לי את האחריות של ח.י (לשנה) אבל אני אחסוך 130 ש"ח (הם רוצים 300 ש"ח על הצעצוע) בנוסף ל-2000 ש"ח שחסכתי על הטלוויזיה (ויש לי 3 שנות אחריות ותמיכה בעברית).
חיפשתי קצת בפורום וההתייחסות האחרונה שראיתי היא מ-2010. האם יש למישהו ניסיון עם דונגל שנקנה בחו"ל ? אני לא חושב שברמת הקושחה צריך להיות הבדל, אבל אולי אני טועה.

twick
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

שאלה אחרת, יש לך תמיכה עברית בקבצי SRT למרות שלא רכשת מהיבואן המקביל? מי היבואן?
שוקל גם לרכוש ממקביל ומתבאס בגלל החוסר בעברית
בהצלחה במאבק :)

ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

יש לי תמיכה בעברית ב-SRT. השירות הוא של רטפון (שהם גרועים מבחינת שירות, אבל טכנית זו מעבדה מעולה). אני בכל מקרה לא משתמש ב-SRT כי הטלוויזיה מחובר למחשב מדיה (רק בגלל שאין כרגע תמיכה ב-DTS) ככה שאת התרגום מציג המחשב ולא הטלוויזיה.

ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

up

REFAELM
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

ChinggisKhan כתב:קודם כל אני מקווה שפתחתי במקום הנכון. אחרי חודשיים של המתנה הגיעו סוף-סוף הדונגלים לח.י, אבל מה: עכשיו הם נזכרו (למרות ששאלתי כבר קודם) שבגלל שרכשתי ביבוא מקביל הם לא מוכנים למכור לי אחד כזה. מבחינה משפטית זה אסור להם (לסרב למכור מוצר, לא שירות, זו אפליה וזה גם התנהגות קרטלית) ויש לי כבר מספיק ניסיון עם תביעות יצוגיות כדי לדעת מה לעשות.
אני שואל בפרקטיקה, האם מתאם רשת כזה:
http://cgi.ebay.com/LG-Wi-Fi-Adaptor-AN ... 2c5e26aff7
יתאים לי. נכון שלא תהיה לי את האחריות של ח.י (לשנה) אבל אני אחסוך 130 ש"ח (הם רוצים 300 ש"ח על הצעצוע) בנוסף ל-2000 ש"ח שחסכתי על הטלוויזיה (ויש לי 3 שנות אחריות ותמיכה בעברית).
חיפשתי קצת בפורום וההתייחסות האחרונה שראיתי היא מ-2010. האם יש למישהו ניסיון עם דונגל שנקנה בחו"ל ? אני לא חושב שברמת הקושחה צריך להיות הבדל, אבל אולי אני טועה.
...
אני קניתי כזה מחו"ל אצלי הוא היה בקופסא של LG אבל זה אותו דגם בדיוק

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”