מבקש עזרה עם עדכון ה PS3
שלום
יש לי PS3 320GB
לפני כמה ימים הורדתי עדכון כאשר באמצע העידכון הוא עצר. סביב %42 ואמר שהייתה שגיאה (8002F1F9) ואני צריך לתקשר עם התמיכה הטכנית.
אז עכשיו, כל פעם שאני מפעיל את ה-PS3 שלי, זה אוטומטית מתחיל בהתקנת העדכון וזה עוצר 42%,ונותן את אותה הודעה.
ניסיתי להגיע ל SAFE MODE של המכשיר וללא הצלחה, כל פעם שאני מדליק את המכשיר הוא עובר ישר לעידכון ולא נותן לי שום אפשרות של תפריט או משהו כזה.
האם משהו ניתקל בבעיה הזו?
מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
ניסיתי לפנות לתמיכה בארץ והם אמרו שהם לא יכולים לעזור בגלל שהמכשיר נקנה בחו"ל.
תודה מראש,
איציק
יש לי PS3 320GB
לפני כמה ימים הורדתי עדכון כאשר באמצע העידכון הוא עצר. סביב %42 ואמר שהייתה שגיאה (8002F1F9) ואני צריך לתקשר עם התמיכה הטכנית.
אז עכשיו, כל פעם שאני מפעיל את ה-PS3 שלי, זה אוטומטית מתחיל בהתקנת העדכון וזה עוצר 42%,ונותן את אותה הודעה.
ניסיתי להגיע ל SAFE MODE של המכשיר וללא הצלחה, כל פעם שאני מדליק את המכשיר הוא עובר ישר לעידכון ולא נותן לי שום אפשרות של תפריט או משהו כזה.
האם משהו ניתקל בבעיה הזו?
מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
ניסיתי לפנות לתמיכה בארץ והם אמרו שהם לא יכולים לעזור בגלל שהמכשיר נקנה בחו"ל.
תודה מראש,
איציק
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ניסית את זה ?
http://us.playstation.com/support/answe ... m?a_id=309
http://us.playstation.com/support/answe ... m?a_id=309
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
בהחלט ניסיתי,
הבעיה שאני לא יכול להגיע למצב SAFEMODE,
שאני מדליק את הקונסולה זה ישר עובר להורדת העדכון, ונתקע סביב ה 44% ונותן תקלה מספר 8002F1F9
מחיפוש באינטרנט לא מצאתי תשובה וודאית לגבי פיתרון.
גם צוות התמיכה של סוני עדיין לא ענו לי למייל ששלחתי להם.
אני ממש עובד עצות ולא יודע מה לעשות,
הבעיה שאני לא יכול להגיע למצב SAFEMODE,
שאני מדליק את הקונסולה זה ישר עובר להורדת העדכון, ונתקע סביב ה 44% ונותן תקלה מספר 8002F1F9
מחיפוש באינטרנט לא מצאתי תשובה וודאית לגבי פיתרון.
גם צוות התמיכה של סוני עדיין לא ענו לי למייל ששלחתי להם.
אני ממש עובד עצות ולא יודע מה לעשות,
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה בטוח שהבנת ב 100% איך אמורים להגיע למצב בטוח ?
לא עשיתי את זה אף פעם, אבל לפי מה שקראתי זה לא אמור בכלל להגיע לשלב של העדכון..
דבר נוסף, אופציה קיצונית אחרת שחשבתי עליה היא אתחול מחדש של המכשיר.
אם אין לך משהו חשוב במיוחד על הכונן וכל השמירות וההתקנות שיש עליו הן ברות ויתור :
אתה יכול להחליף כונן למכשיר, המכשיר ייבקש שתחבר לו בכניסת ה USB כונן פלאש עם FW הכי עדכני.
משם הוא יבצע אתחול מערכת לכונן הקשיח ויהיה לך מכשיר מאופס ו"נקי".
אציין רק שאני חושב שאין צורך להגיע לפתרון הזה בשלב הזה ואני מאמין שאפשר להתגבר על המכשול הזה מבלי לפרמט.
לא עשיתי את זה אף פעם, אבל לפי מה שקראתי זה לא אמור בכלל להגיע לשלב של העדכון..
דבר נוסף, אופציה קיצונית אחרת שחשבתי עליה היא אתחול מחדש של המכשיר.
אם אין לך משהו חשוב במיוחד על הכונן וכל השמירות וההתקנות שיש עליו הן ברות ויתור :
אתה יכול להחליף כונן למכשיר, המכשיר ייבקש שתחבר לו בכניסת ה USB כונן פלאש עם FW הכי עדכני.
משם הוא יבצע אתחול מערכת לכונן הקשיח ויהיה לך מכשיר מאופס ו"נקי".
אציין רק שאני חושב שאין צורך להגיע לפתרון הזה בשלב הזה ואני מאמין שאפשר להתגבר על המכשול הזה מבלי לפרמט.
כיוון שאין לי מידע חשוב על הארד דיסק אין לי שום בעיה לפרמט,
אפילו ניסיתי לחבר את הארד דיסק למחשב כדי לפרמט, אבל המחשב לא זיהה את הארד דיסק ,ככה שלא הצלחתי לפרמט.
קיבלתי תשובה מהתמיכה של סוני ארה"ב שאומרים לי להגיע ל SAFEMODE ולבצע עדכון מדיסק און קי, אבל הסברתי להם שאני לא מצליח להגיע לSAFEMODE המכשיר עובר לי ישר להורדה של העדכון.
פיתרון נוסף שאמרו לי לנסות זה להוציא את הארד דיסק ולהכניס הארד דיסק חילופי, המכשיר כנראה יעבור למצב SAFEMODE ואז להכניס את הארד דיסק המקורי ולעשות עדכון ידני מדיסק און קי.
הבעיה שאין ברשותי הארד דיסק חילופי.
מה שממש מעצבן אותי זה שבגלל עדכון אני לא יכול להשתמש במכשיר כבר שבוע, אפילו מעבדות תיקון שמתעסקות עם זה בארץ לא ממש שמעו על הבעיה.
מתחקיר שעשיתי באינטרנט הרבה נתקלו בבעיה הזו בחו"ל , אבל אין מישהו שממש יכול לתאר איך פותרים את הבעיה.
בקיצור ממש נימאס לי
אפילו ניסיתי לחבר את הארד דיסק למחשב כדי לפרמט, אבל המחשב לא זיהה את הארד דיסק ,ככה שלא הצלחתי לפרמט.
קיבלתי תשובה מהתמיכה של סוני ארה"ב שאומרים לי להגיע ל SAFEMODE ולבצע עדכון מדיסק און קי, אבל הסברתי להם שאני לא מצליח להגיע לSAFEMODE המכשיר עובר לי ישר להורדה של העדכון.
פיתרון נוסף שאמרו לי לנסות זה להוציא את הארד דיסק ולהכניס הארד דיסק חילופי, המכשיר כנראה יעבור למצב SAFEMODE ואז להכניס את הארד דיסק המקורי ולעשות עדכון ידני מדיסק און קי.
הבעיה שאין ברשותי הארד דיסק חילופי.
מה שממש מעצבן אותי זה שבגלל עדכון אני לא יכול להשתמש במכשיר כבר שבוע, אפילו מעבדות תיקון שמתעסקות עם זה בארץ לא ממש שמעו על הבעיה.
מתחקיר שעשיתי באינטרנט הרבה נתקלו בבעיה הזו בחו"ל , אבל אין מישהו שממש יכול לתאר איך פותרים את הבעיה.
בקיצור ממש נימאס לי
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

מוזר הקטע עם ה SAFEMODE, זה אמור לדלג על השלב של העדכון ולהתעלם ממנו.. אבל אם אתה אומר אני מאמין.
זה אכן לא נעים ודי מיותר כל השטויות האלו, אבל זה יכול לקרות.
באיזה עדכון מדובר? האם יכול להיות שהורדת ונסית להתקין גרסא שלא מתאימה למכשיר שלך? יש אירופאי, יפני אמריקאי וכדומה..
זה אכן לא נעים ודי מיותר כל השטויות האלו, אבל זה יכול לקרות.
באיזה עדכון מדובר? האם יכול להיות שהורדת ונסית להתקין גרסא שלא מתאימה למכשיר שלך? יש אירופאי, יפני אמריקאי וכדומה..