ניגון קבצי מוזיקה ב SGS2

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחר המתנה (מיותרת) לשיווק ישיר של ה SGS2 ע"י היבואן קניתי אותו באופן פרטי. זה האנדרויד הראשון שלי לכן אני עדיין עם הרום המקורי כרגע (יש כבר ישור לימין אז אנ לא לחוץ). למרות קריאה אינטנסיבית יש עדיין הרבה מה ללמוד, הייתי שמח אם היה מאמר המשך ל"רום רוט ומה שבינהם". אפילו איך מורידים kies למחשב ומה עושים שזה שם עדיין לא הבנתי אבל השאלה שלי יותר ישירה.
את כרטיס הזיכרון שלי העברתי מהנוקיה לSGS2. בכרטיס יש לי הרבה מוזיקה אבל הרבה עבר RIP ללא ID ופשוט מסודר בתיקיות לפי אלבומים, מה שיוצר בלגן שלם בסיפריית המוזיקה שלי. יש דרך לנגן את המוזיקה ישירות מהתיקיה? כמו ב WINDOWS לגלוש לתיקיה לסמן על ניגון התיקיה או רק מספר שירים?

תודה מראש לכל העונים.
כל יום לומדים משהו חדש

gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

עשיתי SYNC דרך ה KIES וזה שיפר את המצב. הבעיה שPOWERAMP (הגירסה החינמית) לא קורה או מזהה תיקיות בעברית. יש פיתרון לזה?
כל יום לומדים משהו חדש

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #3 

אין ממש סיבה אמיתית לעבוד עם ה-KIES, סתם תוכנה כבדה ומיותרת.
את בעיית העברית בתגיות השירים אתה יכול לפתור בעזרת המדריך הבא:
http://www.hometheater.co.il/vt75178

בעזרת MP3TAG שבמדריך אתה גם יכול בקלות ליצור תגיות לשירים שלך מתוך שם הקובץ או התיקיה שבא הוא יושב.
קובי

gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אני פשוט חדש בעסק וקצת מפחד מכל הרום רוט הזה. לכן העדפתי תוכנה רשמית של סמסונג. איך אתה מעדכן גרסת אנדרויד ועושה SYNC לכל מיני דברים?
כל יום לומדים משהו חדש

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #5 

אני לא עושה SYNC מול ה-PC, אני פשוט מעתיק דברים.
כל קובץ מדיה שאתה זורק ב-SDCARD יופיע לך באפליקציה הרלוונטית.
אנשי קשר ולוח שנה אני מסנכרן מול GMAIL.
עדכון רום? טוב נו אם היית נכנס לשרשור של ה-SGS1 הייתה מבין שאני לא מחכה לעדכונים רשמיים :P
קובי

gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אנשי קשר ולוח שנה גם אני מסנכרן דרך ה GMAIL. הבעיה שלי כרגע היא שהנגן לא מזהה עברית ולכן אני לא יכול לקרוא את השירים. אני אנסה בבית את התוכנה שהמלצת. אני גם הייתי מעוניין לנסות את כל הרומים האלו רק פעם ראשונה אני צריך שמישהו "יחזיק לי את היד" פשוט אני קורא את כל מה שנכתב בשרשורים וזה לא בא לי בצורה אינטואיטיבית. כנראה שבגלל שאני רגיל לעבוד רק ב WINDOWS. אם אני יעשה טעות והטלפון יתקע אז אני יאבד את האחריות וזה לא מתאים לי. תודה על העזרה עד עכשיו.
כל יום לומדים משהו חדש

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”