התקנת מקרן ביתי + סטרימר צמוד

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
avishybd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי מקרן OPTOMA HD66 ואני רוצה לתלות אותו בסלון שלי. חשבתי שכדי לחסוך בכבלים (מלבד כבל חשמל שיחובר לנקודה שתותקן קרוב למקרן עצמו), להוסיף בצמוד אליו גם סטרימר קטן וקומפקטי (עם תמיכה ברשת אלחוטית ודיסק פנימי) - כנראה הEXTREAMER SIDERWINDER2 החדש.

אני מחפש דרך לתלות את המקרן והסטרימר ביחד - אולי באמצעות זרוע מתאימה - אבל עדיין לא מצאתי פיתרון. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא פיתרון טוב? אני אשמח להפניות או תמונות של פרוייקטים דומים.

תודה מראש,
אבישי.

shlomiooster
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שליחה #2 

בוא רק תגיד לי מאיפה אתה קונה כזה מקרן בארץ כי בנרות אני מחפש חנות שהיא משווק מורשה עם אחריות ואין
ואני גם נעול על הדגם HD66 הוא מעולה!

avishybd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #3 

קניתי אותו מ-AMAZON.COM. עלה לי 642.99 דולר.
ומכיוון שהם לא עושים משלוחים לארץ, הזמנתי אותו דרך MUSTOP.CO.IL (הם נותנים לך כתובת בארצות הברית, אתה מזמין את המקרן לשם, והם שולחים אותו אליך לארץ, מטפלים במכס וכו') - סה"כ דמי טיפול ומכס עלו לי עוד 164.5 דולר.

הסכום שבסוף שילמתי: 807 דולר = 2740 ש"ח.
והוא הגיע אחרי שבוע בדיוק (הזמנתי בערב יום שני - והוא הגיע ביום שני בבוקר שבוע אחרי)

(כשחיפשתי את המקרן הזה בזאפ - המחיר התחיל ב5000 ש"ח - סה"כ יצא לי דיל לא רע.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

לא מומלץ להעביר מידע באלחוט, לא בכל מקום אתה תראה בצורה חלקה סרטים 1080.
לגבי ההתקנה, הסטרימר לא כזה קטן ולכן כל הקונסטרוקציה הזו תראה כמו גוש אחד גדול על התקרה.
לא שזה לא אפשרי, אך זה לא נראה הכי אסטטי, לגבי המתקן, כל מתקן סטנדרטי יכול להתאים לך, את הסטרימר אפשר לחבר לזרוע המרכזית.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

הבעיה לא נראית לי למתקן את הסטרימר ליד המקרן אלא מאיפה תקבל את הסאונד?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #6 

avishybd כתב:קניתי אותו מ-AMAZON.COM. עלה לי 642.99 דולר.
ומכיוון שהם לא עושים משלוחים לארץ, הזמנתי אותו דרך MUSTOP.CO.IL (הם נותנים לך כתובת בארצות הברית, אתה מזמין את המקרן לשם, והם שולחים אותו אליך לארץ, מטפלים במכס וכו') - סה"כ דמי טיפול ומכס עלו לי עוד 164.5 דולר.

הסכום שבסוף שילמתי: 807 דולר = 2740 ש"ח.
והוא הגיע אחרי שבוע בדיוק (הזמנתי בערב יום שני - והוא הגיע ביום שני בבוקר שבוע אחרי)

(כשחיפשתי את המקרן הזה בזאפ - המחיר התחיל ב5000 ש"ח - סה"כ יצא לי דיל לא רע.
...
אמנם זה לא הנושא הראשי, אבל למען כל מי שרץ לקנות - אני מניח שפיספסו לך או דילגו לך על המכס הרשמי שיש על המוצר הזה. רק 33% שזה מע"מ ומכס זה 212$ והם גם אמורים להיות על המשלוח שזה כבר מתקרב ל250$ מע"מ ומס קנייה. יש כמובן את המשלוח והטיפול של חברת מסטופ, אני מניח שזה איפושהו בין 100 ל 200 דולר.
זה עדיין יוצא משתלם לרכוש מחו"ל עם כל הסיכונים, רק המחיר הסופי שיצא לך לדעתי לא משקף את המצב הסטנדרטי, לדעתי הרווחת בתחום של המכס ועל זה נאמר - (Y) .
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”