התקנת מקרן ביתי + סטרימר צמוד
שלום לכולם,
לאחרונה רכשתי מקרן OPTOMA HD66 ואני רוצה לתלות אותו בסלון שלי. חשבתי שכדי לחסוך בכבלים (מלבד כבל חשמל שיחובר לנקודה שתותקן קרוב למקרן עצמו), להוסיף בצמוד אליו גם סטרימר קטן וקומפקטי (עם תמיכה ברשת אלחוטית ודיסק פנימי) - כנראה הEXTREAMER SIDERWINDER2 החדש.
אני מחפש דרך לתלות את המקרן והסטרימר ביחד - אולי באמצעות זרוע מתאימה - אבל עדיין לא מצאתי פיתרון. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא פיתרון טוב? אני אשמח להפניות או תמונות של פרוייקטים דומים.
תודה מראש,
אבישי.
לאחרונה רכשתי מקרן OPTOMA HD66 ואני רוצה לתלות אותו בסלון שלי. חשבתי שכדי לחסוך בכבלים (מלבד כבל חשמל שיחובר לנקודה שתותקן קרוב למקרן עצמו), להוסיף בצמוד אליו גם סטרימר קטן וקומפקטי (עם תמיכה ברשת אלחוטית ודיסק פנימי) - כנראה הEXTREAMER SIDERWINDER2 החדש.
אני מחפש דרך לתלות את המקרן והסטרימר ביחד - אולי באמצעות זרוע מתאימה - אבל עדיין לא מצאתי פיתרון. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא פיתרון טוב? אני אשמח להפניות או תמונות של פרוייקטים דומים.
תודה מראש,
אבישי.
- shlomiooster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בוא רק תגיד לי מאיפה אתה קונה כזה מקרן בארץ כי בנרות אני מחפש חנות שהיא משווק מורשה עם אחריות ואין
ואני גם נעול על הדגם HD66 הוא מעולה!
ואני גם נעול על הדגם HD66 הוא מעולה!
קניתי אותו מ-AMAZON.COM. עלה לי 642.99 דולר.
ומכיוון שהם לא עושים משלוחים לארץ, הזמנתי אותו דרך MUSTOP.CO.IL (הם נותנים לך כתובת בארצות הברית, אתה מזמין את המקרן לשם, והם שולחים אותו אליך לארץ, מטפלים במכס וכו') - סה"כ דמי טיפול ומכס עלו לי עוד 164.5 דולר.
הסכום שבסוף שילמתי: 807 דולר = 2740 ש"ח.
והוא הגיע אחרי שבוע בדיוק (הזמנתי בערב יום שני - והוא הגיע ביום שני בבוקר שבוע אחרי)
(כשחיפשתי את המקרן הזה בזאפ - המחיר התחיל ב5000 ש"ח - סה"כ יצא לי דיל לא רע.
ומכיוון שהם לא עושים משלוחים לארץ, הזמנתי אותו דרך MUSTOP.CO.IL (הם נותנים לך כתובת בארצות הברית, אתה מזמין את המקרן לשם, והם שולחים אותו אליך לארץ, מטפלים במכס וכו') - סה"כ דמי טיפול ומכס עלו לי עוד 164.5 דולר.
והוא הגיע אחרי שבוע בדיוק (הזמנתי בערב יום שני - והוא הגיע ביום שני בבוקר שבוע אחרי)
(כשחיפשתי את המקרן הזה בזאפ - המחיר התחיל ב5000 ש"ח - סה"כ יצא לי דיל לא רע.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא מומלץ להעביר מידע באלחוט, לא בכל מקום אתה תראה בצורה חלקה סרטים 1080.
לגבי ההתקנה, הסטרימר לא כזה קטן ולכן כל הקונסטרוקציה הזו תראה כמו גוש אחד גדול על התקרה.
לא שזה לא אפשרי, אך זה לא נראה הכי אסטטי, לגבי המתקן, כל מתקן סטנדרטי יכול להתאים לך, את הסטרימר אפשר לחבר לזרוע המרכזית.
לגבי ההתקנה, הסטרימר לא כזה קטן ולכן כל הקונסטרוקציה הזו תראה כמו גוש אחד גדול על התקרה.
לא שזה לא אפשרי, אך זה לא נראה הכי אסטטי, לגבי המתקן, כל מתקן סטנדרטי יכול להתאים לך, את הסטרימר אפשר לחבר לזרוע המרכזית.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אמנם זה לא הנושא הראשי, אבל למען כל מי שרץ לקנות - אני מניח שפיספסו לך או דילגו לך על המכס הרשמי שיש על המוצר הזה. רק 33% שזה מע"מ ומכס זה 212$ והם גם אמורים להיות על המשלוח שזה כבר מתקרב ל250$ מע"מ ומס קנייה. יש כמובן את המשלוח והטיפול של חברת מסטופ, אני מניח שזה איפושהו בין 100 ל 200 דולר.avishybd כתב:קניתי אותו מ-AMAZON.COM. עלה לי 642.99 דולר.
(כשחיפשתי את המקרן הזה בזאפ - המחיר התחיל ב5000 ש"ח - סה"כ יצא לי דיל לא רע....
זה עדיין יוצא משתלם לרכוש מחו"ל עם כל הסיכונים, רק המחיר הסופי שיצא לך לדעתי לא משקף את המצב הסטנדרטי, לדעתי הרווחת בתחום של המכס ועל זה נאמר -
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000