LiorDrZ כתב:רק להבהיר ובשביל לא להבעיר את השטח... לא שונא פיוניר, לא שונא 83 ואין לי בעיה עם אנשים שיש להם רסיברים של פיוניר!
צר לי שאני משבית שמחה פה, אבל אני ממש לא רואה הבדל מהותי בין ה 83 ל 85 שמחייב את פיוניר להוציא דגם חדש. הדגם הזה נראה כמו מחזור של ה 83 וגם זה באופן מסורס ביחס למתחרים בשוק. סתם לדוגמא מי שישתמש ב Dolby Pro-Logic IIz ב 85 צריך לוותר על קונפיגורצית Surround Back (שנחוצה לתכנים של 6.1 או 7.1) לטובת Front Height או Front Wide. רק מי שיחבר הגברה חיצונית לרסיבר יוכל להנות מקונפיגורצית 9.1 בקיצור קצת מוגבל ביחס למתחרים שברמת Mid Level כבר מציעים יותר ערוצי הגברה ויותר תמיכה בפורמטים מתקדמים (DTS Neo:X ו Audyssey DSX).
ו ADICT אופצית ה ZONE בפיוניר לא מחדשת כלום... יש את זה למתחרים כבר מזמן. לי יש תמיכה ב 4 ZONE כאשר ZONE 2 שלי יכול לקבל תמיכה ב 5.1 בנוסף ל 5.1 בחדר המרכזי תוך כדי ניגון תכנים בו זמנית. ו ZONE 3 מקבל דו ערוצי.
לדעתי האישית (יכולים להסכים כן או לא) מדובר במחזור ולא בחידוש ממש, כמו הרסיברים החדשים של יאמהה. אבל אין ספק הוא נראה טוב

ליאור
...
ליאור ידידי
קודם כל אני מסכים אתך.....מי שיש לו 83 82 או אפילו 81 לדעתי הצנועה לא שווה בשבילו
למכור אותו בזנות
ולהוסיף אוקיאנוס של דולרים כדי לקחת 85.....
אתה צודק
הקטע הוא שפיוניר טוענים שבמכשיר הזה יש כבר נסיון הגברה של ICE של 4 דורות
וזזה כבר בא לידי ביטוי באכות ואופי ההגברה שלו -לעומת קודמיו......
שלא לדבר על הDAC החדשני שלו......
והנה ציטוט
The top of the range SC-LX85 and SC-LX75 have a number of features that are unique:
They integrate Pioneer’s highly efficient Direct Energy HD amplifiers built on Class D technology. Building on experience gained from more than 4 generations of audiophile Class D implementations, Pioneer’s new and latest platform delivers overwhelming power free from any distortion: an amazing true multi-channel continuous power output of 810 watts over 9 channels in the SC-LX85 and 720 watts over 9 channels in the SC-LX75. The SC-LX85 can for example be used in up to 10 different channel assignment patterns, and in each case the Direct Energy HD Amplifiers drive all channels with equally high power output. The patterns include one with a 9 channel set-up in one single room while another, totally different, lets you listen to 5 channels in one room, and stereo sound in 2 other rooms - all at the same time.