רמקולים על הקיר? (On Wall)
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בניסיון לרדת מהרמקולים השקועים בקיר ועדיין לשמור על אסתטיקה כלשהי, חשבתי לשים רמקולים על הקיר (On Wall). האם מדובר ברמקולים עדיפים מבחינה אקוסטית? מצד אחד יש להם תיבת תהודה, מצד שני, מדובר בתיבה מינימליסטית למדי.
אם אכן מדובר ברמקולים ראויים (ותזכרו שאם לא אלה, אז יהיו לי רמקולים שקועים), האם יש רמקולים מומלצים? נתקלתי בהם רק באתר של אקסיום, שאני יודע שנחשבים למעולים בסראונד, אבל איםן לי מושג איך הם ברמקולים קדמיים. לפני כן בכלל לא ראיתי כאלה רמקולים.
המלצות יתקבלו בשמחה, התקציב נשאר בסביבות ה6K לחמשת הרמקולים, אבל יתאפשרו חריגות קלות (ואולי אפילו כבדות. תנסו אותי).
אם אכן מדובר ברמקולים ראויים (ותזכרו שאם לא אלה, אז יהיו לי רמקולים שקועים), האם יש רמקולים מומלצים? נתקלתי בהם רק באתר של אקסיום, שאני יודע שנחשבים למעולים בסראונד, אבל איםן לי מושג איך הם ברמקולים קדמיים. לפני כן בכלל לא ראיתי כאלה רמקולים.
המלצות יתקבלו בשמחה, התקציב נשאר בסביבות ה6K לחמשת הרמקולים, אבל יתאפשרו חריגות קלות (ואולי אפילו כבדות. תנסו אותי).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בדוק את הרמקולים של Monitor audio.
ראיתי אותם בתערוכה והאזנתי להם לאחר מכן, והם מרשימים מאוד ביחס לאיך שהם נראים (עוביים בערך כתמונה).
אין לי מושג כמה הם עולים, מצטער.
ראיתי אותם בתערוכה והאזנתי להם לאחר מכן, והם מרשימים מאוד ביחס לאיך שהם נראים (עוביים בערך כתמונה).
אין לי מושג כמה הם עולים, מצטער.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
גם אני לא יודע כמה הם עולים, אבל עושה רושם שה-SOUNDFRAME של MONITOR AUDIO אכן יתנו מענה מצויין לצרכים שלך - אתה מוזמן ליצור קשר עם היבואן, חברת קונקטור: http://c100.co.il/index.php?option=com_ ... Itemid=154uriler כתב:בדוק את הרמקולים של Monitor audio.
אין לי מושג כמה הם עולים, מצטער....
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

נראה מעניין מאוד, למרות שאני בספק אם התקציב שציינתי יספיק אפילו לשלושת הקדמיים, אבל לא מזיק לנסות.
תודה.
תודה.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

טוב, מבירור שערכתי נראה שהתקציב שלי יספיק לרמקול אחד כזה
בחזרה לשולחן השרטוט.
בחזרה לשולחן השרטוט.
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אגב, למה החלטת לרדת משקועים?
אני גם בשלב תכנון לפני שיפוץ, ומקדימה שלושת הרמקולים יהיו שקועים
("ההנהלה" לא מסכימה לחלוטין לרמקולים גדולים, לצערי).
שמעתי בחנות מתמחה רמקולים של חברת SPEAKERCRAFT (חברה אמריקאית שמתמחה בשקועים),
יש להם סאונד ממש טוב. סאונד עוצמתי מאד, עמוק ומאד מפורט.
תבדוק את האופציה הזו.
אני גם בשלב תכנון לפני שיפוץ, ומקדימה שלושת הרמקולים יהיו שקועים
("ההנהלה" לא מסכימה לחלוטין לרמקולים גדולים, לצערי).
שמעתי בחנות מתמחה רמקולים של חברת SPEAKERCRAFT (חברה אמריקאית שמתמחה בשקועים),
יש להם סאונד ממש טוב. סאונד עוצמתי מאד, עמוק ומאד מפורט.
תבדוק את האופציה הזו.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

גם לי המליצו מאוד על speakercraft. הסיבה לירידה (למרות שזה עדיין לא סופי) הוא שההנהלה לא אוהבת שהטלויזיה בתוך נישת גבס.
אם נחליט ללכת על שקועים, אני אכן חושב שאבחר ב-speakercraft. אם לא, צריך לבדוק מה אפשר לעשות עם on-wall, או במקרה הגרוע - סטליטים. הרמקולים השטוחים של מוניטור אודיו נראים מאוד מרשימים, אבל הם רחוקים מאוד מהתקציב שהגדרתי.
אם נחליט ללכת על שקועים, אני אכן חושב שאבחר ב-speakercraft. אם לא, צריך לבדוק מה אפשר לעשות עם on-wall, או במקרה הגרוע - סטליטים. הרמקולים השטוחים של מוניטור אודיו נראים מאוד מרשימים, אבל הם רחוקים מאוד מהתקציב שהגדרתי.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

האחוריים פחות בולטים, וההנהלה לא עד כדי כך לא גמישה, אז אני מאמין שאני אוכל לשים משהו די/בי-פולארי, אבל לא בחרתי דגם ספציפי. אני צריך לארגן לעצמי איזה דיסק עם כל מיני סצינות קרב שאני אוהב וללכת לשמוע אפשרויות. כמובן שהביקורות באתר הדליקו אותי על אקסיום.
ERGO 610 של CANTON נראים מעולה ועל הנייר הם גם איכותיים (טווח תדרים הרבה יותר רחב מה- AXIOM). הם רק עולים בהתאם.
http://www.amazon.com/Canton-Ergo-610-S ... B001F6KL8E
http://www.amazon.com/Canton-Ergo-610-S ... B001F6KL8E
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

michaels - תודה על ההמלצה. שים לב שקנטון היא חברה גרמנית, ואם תזמין את אותם רמקולים מאמזון גרמניה, הם יעלו לך 500 יורו כולל משלוח לארץ וכולל מסים (יש לאמזון גרמניה איזה קטע של חיוב המסים מראש, לא ממש ברור לי איך זה עובד כי עד היום הזמנתי מהם רק דברים מספיק זולים בשביל שיהיו פטורים ממס).
בכל מקרה, עם המחיר הזה, הם בהחלט במסגרת התקציב. השאלה היא אם יש איפה לשמוע אותם בארץ.
בכל מקרה, עם המחיר הזה, הם בהחלט במסגרת התקציב. השאלה היא אם יש איפה לשמוע אותם בארץ.
ממליץ לך בחום על הרמקולים השקועים של מוניטור אודיו, הם מגיעים עם תיבה מובנת שנכנסת לתיבת ביטון.
אני שמעתי אותם כמו שהם ככה (לא מורכבים בקיר) והם נשמעים מדהים,מפורטים עם בס שקשה להאמין שרמקול כזה יכול להוציא.
מה שאני עומד לעשות זה לבנות תיבת עץ בעומק 10 ס"מ ובכך להפוך אותם ל ON WALL
אגב, הרמקולים ניתנים לצביעה כך שאתה יכול להתאים אותם לגוון הקיר.
http://c100.co.il/index.php?page=shop.p ... &Itemid=45
אני שמעתי אותם כמו שהם ככה (לא מורכבים בקיר) והם נשמעים מדהים,מפורטים עם בס שקשה להאמין שרמקול כזה יכול להוציא.
מה שאני עומד לעשות זה לבנות תיבת עץ בעומק 10 ס"מ ובכך להפוך אותם ל ON WALL
אגב, הרמקולים ניתנים לצביעה כך שאתה יכול להתאים אותם לגוון הקיר.
http://c100.co.il/index.php?page=shop.p ... &Itemid=45
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

Yarino - כמה הם עולים? איפה אפשר לשמוע אותם? איפה אני יכול לעשות עבורם תיבות עץ שגם יהיו איכותיות, ולא סתם כמה קרשים שידפקו את האקוסטיקה?
Michaels - שמתי לב שהסנטר מאותה סדרה הוא לא דק. איזה סנטר היית משדך להם?
Michaels - שמתי לב שהסנטר מאותה סדרה הוא לא דק. איזה סנטר היית משדך להם?
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

על המזנון זה לא קצת נמוך? הסנטר לא צריך להיות בגובה האוזניים, פחות או יותר?
תשמע אותם אצל היבואן "קונקטור" שיושב בראש העין, אחרי שתשמע לא תרצה לשמוע רמקול אחר.Malcontent כתב:Yarino - כמה הם עולים? איפה אפשר לשמוע אותם? איפה אני יכול לעשות עבורם תיבות עץ שגם יהיו איכותיות, ולא סתם כמה קרשים שידפקו את האקוסטיקה?
Michaels - שמתי לב שהסנטר מאותה סדרה הוא לא דק. איזה סנטר היית משדך להם?...
יש לך ליד היבואן המון נגריות,אתה יכול אפילו לקחת את הנגר לחנות על מנת שיראה כיצד לבנות את התיבה.
אני שמעתי את AXIOM QS8 V2 ובהשוואה למוניטור אודיו הם נשמעו (לטעמי) גרוע.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

Yarino - באיזה דגם מדובר? יש המון רמקולים שלהם באתר היבואן, ודווקא אלה שנראים כמו רמקולי סראונד לא נראים שקועים.
חוץ מזה, איך המחירים שלהם? כבר פסלתי הצעה אחרת לרמקולים של אותה חברה (אם כי אני מניח שהרמקולים הכי יקרים של אותה חברה) כי רמקול בודד עלה בערך כמו כל התקציב שעומד לרשותי.
בנוסף, מההשוואה שעשית (ל-QS8 של אקסיום) אני מניח שאתה מדבר על רמקולים אחוריים - מה עם הקדמיים?
חוץ מזה, איך המחירים שלהם? כבר פסלתי הצעה אחרת לרמקולים של אותה חברה (אם כי אני מניח שהרמקולים הכי יקרים של אותה חברה) כי רמקול בודד עלה בערך כמו כל התקציב שעומד לרשותי.
בנוסף, מההשוואה שעשית (ל-QS8 של אקסיום) אני מניח שאתה מדבר על רמקולים אחוריים - מה עם הקדמיים?