שאלה בנוגע לצפיה בטלבזיה
שלום חברים.
שאתם צופים בטלבזיה, בערוצים הרגילים 10 2 ספורט וכדומה , האם ההאזנה היא דרך הרמקולים של הטלבזיה או דרך המגבר ומערכת הסאונד שלכם ?
ואם דרך מערכת הסאונד , אז בסטריאו או בשמיעה היקפית ?
אני שומע בסטריאו ועלה בדעתי שאני למעשה מפספס את רמקול הסנטר , שהוא מותאם יותר לשידורי tv הרגילים שרובם למעשה דיבורים.
אשמח לשמוע את דעתכם.
שאתם צופים בטלבזיה, בערוצים הרגילים 10 2 ספורט וכדומה , האם ההאזנה היא דרך הרמקולים של הטלבזיה או דרך המגבר ומערכת הסאונד שלכם ?
ואם דרך מערכת הסאונד , אז בסטריאו או בשמיעה היקפית ?
אני שומע בסטריאו ועלה בדעתי שאני למעשה מפספס את רמקול הסנטר , שהוא מותאם יותר לשידורי tv הרגילים שרובם למעשה דיבורים.
אשמח לשמוע את דעתכם.
אם שמיעה דרך המערכת אז רק דרך השמיעה ההיקפית ולא בסטריאו....
אני למשל פיצלתי את החיבור של YES לשנים.... אחד חיבור ישיר לטלויזיה ואחד לרסיבר כך שאני יכול בחור איך לשמוע ישירות דרך הטלויזיה בלי להדליק את המערכת או דרך הרסיבר. כשאני שומע דרך הרסיבר אני שמוע בשמיעה הקיפית ולא בסטיראו.
ציון
אני למשל פיצלתי את החיבור של YES לשנים.... אחד חיבור ישיר לטלויזיה ואחד לרסיבר כך שאני יכול בחור איך לשמוע ישירות דרך הטלויזיה בלי להדליק את המערכת או דרך הרסיבר. כשאני שומע דרך הרסיבר אני שמוע בשמיעה הקיפית ולא בסטיראו.
ציון
יבוא אישי חוסך הרבה מאוד כסף !!!
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני שומע דרך הרסיבר.
מה גם שתוכניות HD למינהם לפעמים משודרות בDOLBY אז הוא יודע לזהות ולהעביר לבד.
ולשאר הירקות יש פונקציה שנקראת Multi Channel Stereo שמשדרת סטראו לכל הרמקולים.
מה גם שתוכניות HD למינהם לפעמים משודרות בDOLBY אז הוא יודע לזהות ולהעביר לבד.
ולשאר הירקות יש פונקציה שנקראת Multi Channel Stereo שמשדרת סטראו לכל הרמקולים.
"על החתום...."
גם נניח חדשות אתה שומע בשמיעה היקפית ?zionc כתב:אם שמיעה דרך המערכת אז רק דרך השמיעה ההיקפית ולא בסטריאו....
ציון...
לא קצת מעצבן לשמוע ככה חדשות או רמזור ?
בדיוק עבור זה עשיתי את הפיצול...qsysopr כתב:גם נניח חדשות אתה שומע בשמיעה היקפית ?zionc כתב:אם שמיעה דרך המערכת אז רק דרך השמיעה ההיקפית ולא בסטריאו....
ציון...
לא קצת מעצבן לשמוע ככה חדשות או רמזור ?...
עבור חדשות אני כלל לא מדליק את הרסיבר ושמוע ישירות דרך הטלויזיה.
דרך אגב: מפצל HDMI נמכר ב dealextreme בפחות מ 8.5$ עד הבית (משהו כמו 30 ש"ח).
ציון
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
איזה רסיבר יש לך?
לי יש אונקיו 608 (שתמיד עובד לא משנה מה אני רואה) ואני שם את רוב שידורי הסטריאו "הרגילים" על מצב של דולבי פרו-לוג'יק שנקרא TV LOGIC - ככה רוב הסאונד הולך לסנטר אבל עדיין אפשר להינות מאפקטים פה ושם. אני בקושי משתמש במצב ALL CHANNEL STEREO, כי כמו שאמרת, זה באמת קצת לא טבעי בשידורים רגילים כמו חדשות.
לי יש אונקיו 608 (שתמיד עובד לא משנה מה אני רואה) ואני שם את רוב שידורי הסטריאו "הרגילים" על מצב של דולבי פרו-לוג'יק שנקרא TV LOGIC - ככה רוב הסאונד הולך לסנטר אבל עדיין אפשר להינות מאפקטים פה ושם. אני בקושי משתמש במצב ALL CHANNEL STEREO, כי כמו שאמרת, זה באמת קצת לא טבעי בשידורים רגילים כמו חדשות.
הרסיבר שלי lx80 של פיונייר...epony כתב:איזה רסיבר יש לך?
לי יש אונקיו 608 (שתמיד עובד לא משנה מה אני רואה) ואני שם את רוב שידורי הסטריאו "הרגילים" על מצב של דולבי פרו-לוג'יק שנקרא TV LOGIC - ככה רוב הסאונד הולך לסנטר אבל עדיין אפשר להינות מאפקטים פה ושם. אני בקושי משתמש במצב ALL CHANNEL STEREO, כי כמו שאמרת, זה באמת קצת לא טבעי בשידורים רגילים כמו חדשות....
אני אחפש מצב דומה לשלך
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למיטב ידיעתי, פיוניר קוראים למצב הזה TV SURROUND, והוא זמין כאחד המצבים שנשלטים דרך כפתור ה-ADV SUR...