Windows 7 64 bit במחשבים של DELL ו-HP למה להכריח?!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
אני אישית לא מת על 64 ביט. הדרייברים שחייבים להיות חתומים, האמולציה של 32 ביט, בסיס נתוני registry נפרד בין 32 ל-64 ביט. זה פשוט לא עושה לי טוב.
לא יודע אם אתם מודעים לכך, אבל בארה"ב ובמדינות רבות (כולל ישראל!) אי אפשר להשיג מחשבים של HP ושל DELL ב-32 ביט יותר!
אתם מקבלים אותם ב-64 ביט ואין ממש אופציה לבחור אלטרנטיבה. הבעיה היא כמובן שיש לא מעט דרייברים שמסרבים להתקין על 64 ביט. בין אם הם לא מאושרים על ידי מיקרוסופט (שוד ושבר!) או שפשוט היצרן החליט שאין לו כח בכלל לייצר גרסא ל-64 ביט.
אוקיי, אז מה עושים? הדרייברים גם לא עובדים ב-XP MODE. בקיצור, הם לא עובדים בכלל ואנחנו תקועים.
בקיצור, איך עוקפים את זה? ומה עושים? הרי יש משתמשים שעדיין רוצים XP ולא מוכרים להם!
לא יודע אם אתם מודעים לכך, אבל בארה"ב ובמדינות רבות (כולל ישראל!) אי אפשר להשיג מחשבים של HP ושל DELL ב-32 ביט יותר!
אתם מקבלים אותם ב-64 ביט ואין ממש אופציה לבחור אלטרנטיבה. הבעיה היא כמובן שיש לא מעט דרייברים שמסרבים להתקין על 64 ביט. בין אם הם לא מאושרים על ידי מיקרוסופט (שוד ושבר!) או שפשוט היצרן החליט שאין לו כח בכלל לייצר גרסא ל-64 ביט.
אוקיי, אז מה עושים? הדרייברים גם לא עובדים ב-XP MODE. בקיצור, הם לא עובדים בכלל ואנחנו תקועים.
בקיצור, איך עוקפים את זה? ומה עושים? הרי יש משתמשים שעדיין רוצים XP ולא מוכרים להם!
-
oferlaor
- מנהל

ממה שהבנתי הוא דווקא כן מתאים עבור Professional ומעלה.
הבעיה שצריך לפרמט את המחשב ולהעלות את כל הדרייברים של החברות הללו מחדש.
למה אני יכול לבחור גרסאת business או ultimate אבל לא ב-32 ביט?
הבעיה שצריך לפרמט את המחשב ולהעלות את כל הדרייברים של החברות הללו מחדש.
למה אני יכול לבחור גרסאת business או ultimate אבל לא ב-32 ביט?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
א. אתה יכול לרכוש מחשבים מבוססי Free Dos.
ב. בעבר מחשבים היו בעלי 4 גיגה, והיו אין ספור "תלונות" / "בכיונים" של לקוחות ( למה אני לא מקבל 64BIT יש לי 4 גיגה, וכיום ל End user מתאים 64 יותר)
ג. לגבי HP במוצרי commercial ( עיסקי) אתה כן מקבל מערכת הפעלה 32 ומערכת 64.
ב. בעבר מחשבים היו בעלי 4 גיגה, והיו אין ספור "תלונות" / "בכיונים" של לקוחות ( למה אני לא מקבל 64BIT יש לי 4 גיגה, וכיום ל End user מתאים 64 יותר)
ג. לגבי HP במוצרי commercial ( עיסקי) אתה כן מקבל מערכת הפעלה 32 ומערכת 64.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
oferlaor
- מנהל

mp3III
א. אבל אני לא רוצה FREE DOS, אני רוצה Windows 32 bit בלי להתקין מאפס...
ג. שלי לי לינק למקום שבו אפשר לרכוש כאלה... לא מוצא.
א. אבל אני לא רוצה FREE DOS, אני רוצה Windows 32 bit בלי להתקין מאפס...
ג. שלי לי לינק למקום שבו אפשר לרכוש כאלה... לא מוצא.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

א. עצלן?
ג. כתבתי כל מוצר שהוא commercial של HP מגיע עם רשיון של 64 ורשיון של 32.
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm ... 55549.html
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm ... 07559.html
ג. כתבתי כל מוצר שהוא commercial של HP מגיע עם רשיון של 64 ורשיון של 32.
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm ... 55549.html
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm ... 07559.html
-
oferlaor
- מנהל

א. ממש לא - נניח ואני רוצה להזמין אותו ישירות ללקוח שלי (בשביל שמישהו לא יצטרך בארץ לפרמט אותו ואז לשלוח אותו בחזרה לארה"ב, העלות של המשלוח הופכת את כל ההרפתקאה הזו ליקרה מאוד) - ואני גם לא יכול לפרמט ליד אנשים את המחשב כשהם רואים שה-windows עליו כביכול תקין לחלוטין. מה גם שזה גם מאפשר ל-DELL להפסיק להכין דרייברים ל-32 ביט (בשביל מה? כל הלקוחות שלהם 64 ביט...).
ג. יבדק.
ג. יבדק.
-
oferlaor
- מנהל

אני רואה שבארה"ב הם עברו גם ל-64 ביט בלבד.
נסה להכנס ל- www.hp.com ולמצוא לפטופ ב-32 ביט (חוץ מה-ultra portables).
נסה להכנס ל- www.hp.com ולמצוא לפטופ ב-32 ביט (חוץ מה-ultra portables).
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

א. הומור נו...
ג. בבקשה.
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm ... 71171.html
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm ... 56949.html
ג. בבקשה.
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm ... 71171.html
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm ... 56949.html
-
oferlaor
- מנהל

mp3III
אני לא מבין בדיחות אם אין לידם אמוטיקון (זה נכון גם פנים מול פנים)
דודיפלצת
יש הבדל גדול. זה משהו שתמיד היה זמין. נניח ויש לי חברה שצריכה רק 32 ביט. אני מזמין מערכות הפעלה 32 ביט "רק" 16 שנה. יום אחד, ללא שום סיבה (בוודאי לא טכנית) אי אפשר לרכוש גירסא מסויימת יותר. למה? לאלוהים פתרונים. מיקרוסופט עדיין מוכרת את מערכת ההפעלה הזו. זו מערכת רשמית, היא נמכרה בעבר (כולל על ידי כל החברות הללו).
הבעיה היא עם חברות גדולות. ברור לכם מה המשמעות של מעבר תמיכת IT בחברה גדולה ב-64 ביט? זה מבצע לוגיסטי של אלפי או עשרות אלפי מחשבים שצריך לתמוך בהם עם אין ספור תוכנות, ולידאציה של חומרה ותוכנה. זה לחלוטין לא סתם משהו שמתעוררים איתו יום אחד ומחליטים שאין יותר 32 ביט...
כשאני הולך לחנות מחשבים בארץ הם חד משמעית אומרים לי שיש המון חומרה שעדיין אין תמיכה בה ב-64 ביט. נו, אז מה עושים?
אני לא מבין בדיחות אם אין לידם אמוטיקון (זה נכון גם פנים מול פנים)
דודיפלצת
יש הבדל גדול. זה משהו שתמיד היה זמין. נניח ויש לי חברה שצריכה רק 32 ביט. אני מזמין מערכות הפעלה 32 ביט "רק" 16 שנה. יום אחד, ללא שום סיבה (בוודאי לא טכנית) אי אפשר לרכוש גירסא מסויימת יותר. למה? לאלוהים פתרונים. מיקרוסופט עדיין מוכרת את מערכת ההפעלה הזו. זו מערכת רשמית, היא נמכרה בעבר (כולל על ידי כל החברות הללו).
הבעיה היא עם חברות גדולות. ברור לכם מה המשמעות של מעבר תמיכת IT בחברה גדולה ב-64 ביט? זה מבצע לוגיסטי של אלפי או עשרות אלפי מחשבים שצריך לתמוך בהם עם אין ספור תוכנות, ולידאציה של חומרה ותוכנה. זה לחלוטין לא סתם משהו שמתעוררים איתו יום אחד ומחליטים שאין יותר 32 ביט...
כשאני הולך לחנות מחשבים בארץ הם חד משמעית אומרים לי שיש המון חומרה שעדיין אין תמיכה בה ב-64 ביט. נו, אז מה עושים?
מה הבעיה להתקין רבע שעה מערכת הפעלה 32BIT ?? עושים WINDOWS UPDATE וגם מקבלים את כל הדרברים העדכניים, ואם אתה רוצה את כל הזבל שמגיע עם המחשב ( כל התוכנות של היצרניות ) פשר להוריד ולהתקין את כולם תוך כמה דקות, כל הסיפור ( בהגזמה ) לא יקח יותר משעה, ככה שאני לא מבין מה הבעיה, אני כבר שנים משתמש ב-64BIT ולא נתקלתי עדיין בשום תוכנה שלא עבדה לי ( חוץ מאיזה דונגל של DVB-T שקניתי לפני שנה וחצי מאיביי שגם לו יצא אחרי איזה שבועיים דרייברים ל64BIT )
-
oferlaor
- מנהל

ntk
אני לא מדבר על משתמש ביתי שיכול לעשות את זה (אם כי אני ואתה אולי יכולים, אבל מרבית המשתמשים דווקא לא).
1. דיברתי על חומרה. אין את כל הדרייברים של 32 ביט ל-64 וכנראה שגם לעולם לא יהיה.
2. הסברתי שלפרמט מחשב ליד לקוח זה לא הגיוני, אני צריך שהמחשב יהיה מוכן ואז רק להתקין חומרה ותוכנה. מי בדיוק מחזיר את אין סוף השעות שאנשים צריכים לפרמט את המחשב עבורו.
3. לא תמיד מקבלים LICENSE שתואם ל-32 ביט. מאיפה בדיוק רוכשים דיסק של מע' ההפעלה במקרה כזה?
4. אם המחשב מתקלקל ושולחים לתיקון, נחש איך הוא חוזר? מפורמט ל-64 ביט כמובן.
אני לא מדבר על משתמש ביתי שיכול לעשות את זה (אם כי אני ואתה אולי יכולים, אבל מרבית המשתמשים דווקא לא).
1. דיברתי על חומרה. אין את כל הדרייברים של 32 ביט ל-64 וכנראה שגם לעולם לא יהיה.
2. הסברתי שלפרמט מחשב ליד לקוח זה לא הגיוני, אני צריך שהמחשב יהיה מוכן ואז רק להתקין חומרה ותוכנה. מי בדיוק מחזיר את אין סוף השעות שאנשים צריכים לפרמט את המחשב עבורו.
3. לא תמיד מקבלים LICENSE שתואם ל-32 ביט. מאיפה בדיוק רוכשים דיסק של מע' ההפעלה במקרה כזה?
4. אם המחשב מתקלקל ושולחים לתיקון, נחש איך הוא חוזר? מפורמט ל-64 ביט כמובן.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
זה בעייתי וזה טבעו של עולם, אבולוציה של טכנולוגיה.
העולם עובר ל64ביט כמו שעבר מ16 ל32.
מתישהוא תהיה חומרה שתתמך רק במערכות 64ביט, ואם אתה כן רוצה חומרה תומכת תשאר עם מחשב מיושן בסופו של דבר.
כמו ממשק הAHCI שעדיף על פני הIDE המיושן אולם XP לא תומכת בAHCI.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
ועופר אל תשכח שהחומרה של הנייד כולה כן נתמכת, אם אתה מוסיף חומרה משלך שאין לה דרייבר אז מתחילות הבעיות.
העולם עובר ל64ביט כמו שעבר מ16 ל32.
מתישהוא תהיה חומרה שתתמך רק במערכות 64ביט, ואם אתה כן רוצה חומרה תומכת תשאר עם מחשב מיושן בסופו של דבר.
כמו ממשק הAHCI שעדיף על פני הIDE המיושן אולם XP לא תומכת בAHCI.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
ועופר אל תשכח שהחומרה של הנייד כולה כן נתמכת, אם אתה מוסיף חומרה משלך שאין לה דרייבר אז מתחילות הבעיות.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
oferlaor
- מנהל

agent_smith
להזכירך שמעבר ל-32 ביט נעשה הדרגתי מאוד. זה לקח כמה שנים. כאן פשוט החליטו יצרני החומרה, כאשר יש עדיין גרסאת מע' הפעלה שהיא 32 ביט. אני מבין אם בגרסא הבאה יהיה רק 64 ביט וזה סיפור אחר לחלוטין. אבל זה לא הסיטואציה כרגע.
הם החליטו שלא נוח להם לתמוך גם וגם ופשוט סגרו את הבאסטה. אין לכך שום הצדקה.
צריכה להיות אפשרות להזמין 32 ביט במידה ואתה מתעקש על זה. זה צריך להיות חבוי, בעדיפות נמוכה, אבל זה חייב להיות נתמך כל עוד מיקרוסופט עדיין מייצרת גרסאת 32 ביט.
להזכירך שמעבר ל-32 ביט נעשה הדרגתי מאוד. זה לקח כמה שנים. כאן פשוט החליטו יצרני החומרה, כאשר יש עדיין גרסאת מע' הפעלה שהיא 32 ביט. אני מבין אם בגרסא הבאה יהיה רק 64 ביט וזה סיפור אחר לחלוטין. אבל זה לא הסיטואציה כרגע.
הם החליטו שלא נוח להם לתמוך גם וגם ופשוט סגרו את הבאסטה. אין לכך שום הצדקה.
צריכה להיות אפשרות להזמין 32 ביט במידה ואתה מתעקש על זה. זה צריך להיות חבוי, בעדיפות נמוכה, אבל זה חייב להיות נתמך כל עוד מיקרוסופט עדיין מייצרת גרסאת 32 ביט.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אבל עופר זה בדיוק כמו הדיון על הסיפור של חבילות של הוט, או 12 או 100.
הרי אתה מודע לעובדה שזה מונע מאינטרסים כלכלים וכסף, לאו דווקא טובת הלקוח......
הרי אתה מודע לעובדה שזה מונע מאינטרסים כלכלים וכסף, לאו דווקא טובת הלקוח......
אני חושב שמרבית המשתמשים דווקא כן יוכלו להתקין מערכת הפעלה, זה ממש לא מסובך, אני זוכר שכבר בגיל 11-12 אני וחברים שלי כבר התקנו WIN 95 וזה היה הרבה יותר כאב ראש אז, היום בסך הכל שמים את הדיסק ומגיעים להתקנה, בלי דוס או הדיסקטים הגרועים שהיו פעם שכל פעם היו מפסיקים לעבודoferlaor כתב:ntk
4. אם המחשב מתקלקל ושולחים לתיקון, נחש איך הוא חוזר? מפורמט ל-64 ביט כמובן....
לא דיברתי על WINDOWS UPDATE ב64BIT התכוונתי אחרי שמתקינים 32BIT...
אני לא יודע בדיוק לאיזה לקוחות זה מיועד ומה המטרה אז קצת קשה לענות על זה, אבל אולי תוכל לפנות אליהם ואם אתה רוכש כמות של מחשביל ללקחות יש סיכוי גדול שאולי יסכימו להתקין לך אצלהם ( לעשות אותם אחד ולשכפל לכל המחשבים ) שזה גם מה שאתה יכול לעשות ולחסוך הרבה זמן, אם זה המון מחשבים עושים עותק אחד ומשכפלים אותו לכל מחשב ) ככה שהלקוח בכלל לא יודע מה אתה עושה, אין שום התקנה של WINDOWS, אתה משכפל HDD עם כל התוכנות שאתה רוצה להתקין עליו וככה אתה גם חוסך זמן
מערכת הפעלה אפשר להוריד מהאינטרנט ( גם אם זה מאתרים לא חוקיים ) מה שמשנה זה הקוד, אם הקוד חוקי המערכת תהיה חוקית
לגבי התיקון, פה באמת אין הרבה מה לעשות
בכל מקרה, אני מניח שהסיבה למעבר היא כמות ה-RAM שיש היום במחשבים, חלק גדול מהניידים מגיע עם מינימום 4-6GB, ולהתחיל להתקין גם 32BIT רק בשביל אחד למיליון שלא רוצה 64 אין בזה הרבה היגיון, וכמו שאמרתי לרוב גם מי שירצה יעשה את זה לבד
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 26/07/2011 13:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
בטח שיש לזה הצדקה, זה עסק, אם אחוז הלקוחות שרוצים את זה ( או בכלל יודעים מה זה ) הוא כל כך זניח למה שיעשו את זה ? כנראה שלא ממש איכפת להם לאבד את האחוז ( המאוד מאוד זניח ) הזה, ושאותם אנשים יקנו מחברות אחרותoferlaor כתב:agent_smith
הם החליטו שלא נוח להם לתמוך גם וגם ופשוט סגרו את הבאסטה. אין לכך שום הצדקה....
ולגבי ההדרגה, כבר המון שנים שזה בתהליך, זה לא קרה בין לילה, ואם ימשיכו לתמוך ב-32BIT המעבר הזה ימשך לנצח, זה שמיקרוסופט תומכת ב32BIT לא אומר שכולם צריכים לשווק את זה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

ntk
להתקין דרייברים מתוך windows update זה הדבר הכי גרוע שאדם יכול לעשות!
*מערכת הפעלה אפשר להוריד מהאינטרנט*
מאיפה אתה מביא את זה? תוריד מערכת הפעלה ונראה אותך מתאים לה קוד OEM, בחיים לא יעבוד.
מאיפה אתה מביא את זה? תוריד מערכת הפעלה ונראה אותך מתאים לה קוד OEM, בחיים לא יעבוד.
מה בדיוק גרוע ב-WINDOWS UPDATE?mp3lll כתב:ntk
מאיפה אתה מביא את זה? תוריד מערכת הפעלה ונראה אותך מתאים לה קוד OEM, בחיים לא יעבוד....
תוריד מערכת OEM וזה יעבוד