מחפש תוכנת שרת DLNA לסמסונג PS50C550
לאחרונה התחדשתי בפלזמה הנ"ל (ותודה לחברי הפורום שעזרו לי להגיע למסקנה שזה המסך בשבילי).
לאחר מספר ימים של נסיונות עדיין לא מצאתי שרת DLNA שעושה את העבודה כמו שצריך עם המסך שלי.
הדרישות שלי פשוטות:
1. צפייה בתכנים (MKV ו-AVI) שנמצאים אצלי במחשב על גבי הטלוויזיה לאחר חיבור הטלוויזיה לרשת הביתית.
2. כתוביות.
3. מתן קדימות לפסי קול בעברית עבור סרטי ילדים.
עד כה ניסיתי את האפשרויות הבאות:
- התוכנה מבית סמסונג (AllShare): לאחר ביצוע ההגדרות במחשב, לחיצה על "הוסף תוכן" שולחת את התוכנה למצב רענון שלא מסתיים, ובטלוויזיה אין זיהוי של ההתקן.
- Tversity (הגרסה החינמית), התקנת ffdshow ובחירת פילטר כתוביות, וקינפוג Tversity לביצוע Transcoding תמיד: עובד, אך ללא כתוביות, וללא שראיתי אפשרות בחירה של פס קול בעברית.
- PS3 Media Server: עובד נהדר בPS3, בטלוויזיה לעומת זאת הסרטים לא מתנגנים.
אז אם למישהו יש רעיון (עדיף מנסיון) או הפניה למדריך בנושא זה יהיה נהדר.
לאחר מספר ימים של נסיונות עדיין לא מצאתי שרת DLNA שעושה את העבודה כמו שצריך עם המסך שלי.
הדרישות שלי פשוטות:
1. צפייה בתכנים (MKV ו-AVI) שנמצאים אצלי במחשב על גבי הטלוויזיה לאחר חיבור הטלוויזיה לרשת הביתית.
2. כתוביות.
3. מתן קדימות לפסי קול בעברית עבור סרטי ילדים.
עד כה ניסיתי את האפשרויות הבאות:
- התוכנה מבית סמסונג (AllShare): לאחר ביצוע ההגדרות במחשב, לחיצה על "הוסף תוכן" שולחת את התוכנה למצב רענון שלא מסתיים, ובטלוויזיה אין זיהוי של ההתקן.
- Tversity (הגרסה החינמית), התקנת ffdshow ובחירת פילטר כתוביות, וקינפוג Tversity לביצוע Transcoding תמיד: עובד, אך ללא כתוביות, וללא שראיתי אפשרות בחירה של פס קול בעברית.
- PS3 Media Server: עובד נהדר בPS3, בטלוויזיה לעומת זאת הסרטים לא מתנגנים.
אז אם למישהו יש רעיון (עדיף מנסיון) או הפניה למדריך בנושא זה יהיה נהדר.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
נסה את Wild Media Server
תתחדש! אני בטוח שאתה נהנה
כשאתה אומר AllShare אתה מתכוון ל-PC Share Manager? הורדת מכאן?
http://www.samsung.com/us/support/downl ... 1FXZA#tab3
לא התנסיתי בזה בעצמי אבל זה אמור להיות המקום להוריד ממנו.
בנוסף מן הסתם ב"חיבור לרשת הביתית" אתה ודאי מתכוון לחיבור ישיר ב-LAN, לא אלחוטי.
באופן כללי צריך לזכור שלמסך הזה יש כמה תכונות של סטרימר אבל הוא לא סטרימר. במקומך לא הייתי נאבק בעניין יותר מדי אלא עושה אחת מן השתיים:
1) משקיע עוד כמה שקלים נוספים (כ-600 ומעלה) וקונה סטרימר ראוי לשמו
2) משקיע קצת פחות וקונה הרד דיסק נייד 2.5 אינץ' אליו תעתיק את הקבצים שלך, כמו שאתה כבר בטח יודע המסך יאכל בתיאבון כמעט כל מה שתכניס לשם. כולל כתוביות.
לכשעצמי עד שייקנה הסטרימר אני הולך בדרך #2 ונהנה מהחיים
תשתף בתוצאות...
כשאתה אומר AllShare אתה מתכוון ל-PC Share Manager? הורדת מכאן?
http://www.samsung.com/us/support/downl ... 1FXZA#tab3
לא התנסיתי בזה בעצמי אבל זה אמור להיות המקום להוריד ממנו.
בנוסף מן הסתם ב"חיבור לרשת הביתית" אתה ודאי מתכוון לחיבור ישיר ב-LAN, לא אלחוטי.
באופן כללי צריך לזכור שלמסך הזה יש כמה תכונות של סטרימר אבל הוא לא סטרימר. במקומך לא הייתי נאבק בעניין יותר מדי אלא עושה אחת מן השתיים:
1) משקיע עוד כמה שקלים נוספים (כ-600 ומעלה) וקונה סטרימר ראוי לשמו
2) משקיע קצת פחות וקונה הרד דיסק נייד 2.5 אינץ' אליו תעתיק את הקבצים שלך, כמו שאתה כבר בטח יודע המסך יאכל בתיאבון כמעט כל מה שתכניס לשם. כולל כתוביות.
לכשעצמי עד שייקנה הסטרימר אני הולך בדרך #2 ונהנה מהחיים
תשתף בתוצאות...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
gimm - עצות לענין!!
shayf - נסה להיעזר במידע מדף התמיכה של סמסונג - http://www.samsung.com/us/support/owner ... C550G1FXZA
יש שם גם מדריכים מפורטים ואפילו אחד ספציפי לדרישות שלך
shayf - נסה להיעזר במידע מדף התמיכה של סמסונג - http://www.samsung.com/us/support/owner ... C550G1FXZA
יש שם גם מדריכים מפורטים ואפילו אחד ספציפי לדרישות שלך
יופי של קישור! לא הייתי מודע לדף הזה למרות החריש העמוק שעשיתי לפני הקניה
טונות של אינפורמציה ותשובות לשאלות, ואפילו הפניה לאזור ייעודי עם 111 (!) סקירות של משתמשים על המסך (ציון ממוצע 4.7 מתוך 5...)
בנוסף הסרטונים המצורפים יכולים לתת מושג טוב על המסך הזה והממשק שלו למי ששוקל קנייה. ח"ח על השליפה!
טונות של אינפורמציה ותשובות לשאלות, ואפילו הפניה לאזור ייעודי עם 111 (!) סקירות של משתמשים על המסך (ציון ממוצע 4.7 מתוך 5...)
בנוסף הסרטונים המצורפים יכולים לתת מושג טוב על המסך הזה והממשק שלו למי ששוקל קנייה. ח"ח על השליפה!
shayf - הקישור הישיר למדריך המפורט ל-"Configuring PC Share Manager" הוא זה
http://www.samsung.com/us/support/suppo ... w_index=10
וכמו ש-oris אמר לך יש שם עוד כמה וכמה מדריכים שעשויים לעזור לך, צריך לחפור בפנים
http://www.samsung.com/us/support/suppo ... w_index=10
וכמו ש-oris אמר לך יש שם עוד כמה וכמה מדריכים שעשויים לעזור לך, צריך לחפור בפנים
תודה לכל העונים, בהחלט עזרתם לי לבדוק עוד אופציות.
לצערי נכון לעכשיו עדיין אין לי פתרון מספק.
PC Share Manager של סמסונג לאחר קינפוג לפי המדריך באתר: כל נסיון להוסיף תיקיות נכשל עם הודעת "Can only add folder items", ותוכן התיקיות כלל לא מוצג בתוכנה, למרות שתוכן התיקיות מנוגן היטב בחיבור USB ישיר למסך.
Wild media server: מנגנת עם תרגום, אבל עם תקיעות בסרטי 720p ומעלה (המחשב חזק דיו לtranscoding, כשהPS3 מנגן באמצעות ה-PS3 media server הכל עובד חלק ועם תרגום גם ב-1080p). כמו כן לא מצאתי אפשרות לבחור ידנית או אוטומטית פסי קול בעברית.
עוד רעיונות מישהו?
לצערי נכון לעכשיו עדיין אין לי פתרון מספק.
PC Share Manager של סמסונג לאחר קינפוג לפי המדריך באתר: כל נסיון להוסיף תיקיות נכשל עם הודעת "Can only add folder items", ותוכן התיקיות כלל לא מוצג בתוכנה, למרות שתוכן התיקיות מנוגן היטב בחיבור USB ישיר למסך.
Wild media server: מנגנת עם תרגום, אבל עם תקיעות בסרטי 720p ומעלה (המחשב חזק דיו לtranscoding, כשהPS3 מנגן באמצעות ה-PS3 media server הכל עובד חלק ועם תרגום גם ב-1080p). כמו כן לא מצאתי אפשרות לבחור ידנית או אוטומטית פסי קול בעברית.
עוד רעיונות מישהו?
Oscar Wilde
Oscar Wilde
משיטוט בפורומים שונים נראה שהודעת "Can only share folder items" ב-PC Share Manager נובעת מכך שהתוכנה לא מאפשרת להוסיף תוכן מכוננים חיצוניים.
אנסה מאוחר יותר להוסיף תוכן מכוננים פנימיים ואראה אם זה עובד, אבל בכל מקרה זה deal breaker מבחינתי, כי כמעט כל החומר שלי נמצא על כוננים חיצוניים.
אנסה מאוחר יותר להוסיף תוכן מכוננים פנימיים ואראה אם זה עובד, אבל בכל מקרה זה deal breaker מבחינתי, כי כמעט כל החומר שלי נמצא על כוננים חיצוניים.
Oscar Wilde
Oscar Wilde
נכון לעכשיו, המתמודדת הראויה ביותר על הכתר היא Wild media server.
הכתוביות מופיעות כמו שצריך והנגינה חלקה.
חלק מקבצי ה-MKV לא מתנגנים, אחקור את זה בהמשך.
אם רק אמצא סוף סוף דרך לתת קדימות לפסי קול בעברית ניתן יהיה להכתיר אותה כבחירה מוצלחת.
Israsvensk, תודה על הטיפ!, וכמובן תודה רבה גם לכל שאר המגיבים בשרשור שניסו לעזור.
הכתוביות מופיעות כמו שצריך והנגינה חלקה.
חלק מקבצי ה-MKV לא מתנגנים, אחקור את זה בהמשך.
אם רק אמצא סוף סוף דרך לתת קדימות לפסי קול בעברית ניתן יהיה להכתיר אותה כבחירה מוצלחת.
Israsvensk, תודה על הטיפ!, וכמובן תודה רבה גם לכל שאר המגיבים בשרשור שניסו לעזור.
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני עדין לא מבין - אם רוב החומר שלך נמצא על כוננים חיצוניים, למה שלא תחבר את הכוננים ישירות למסך? יש לך 2 שקעי USB בדיוק בשביל זה...
נ.ב. גם אני מאד אוהב את "רוק 30"...
נ.ב. גם אני מאד אוהב את "רוק 30"...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חיבורי הדיסק החיצוניים אכן שימושיים לחיבור מהיר של כונן נייד (רק אחד מהם נותן מתח מספיק לדיסק 2.5"), אך התכנים שלי צריכים להיות זמינים גם למחשב ה-HTPC, ל-PS3, ול-Air Video לאייפון, ולכן הדיסקים החיצוניים חייבים להיות מחוברים לשרת הקבצים שלי ומשותפים ברשת.oris74 כתב:אני עדין לא מבין - אם רוב החומר שלך נמצא על כוננים חיצוניים, למה שלא תחבר את הכוננים ישירות למסך? יש לך 2 שקעי USB בדיוק בשביל זה...
נ.ב. גם אני מאד אוהב את "רוק 30"......
Oscar Wilde
Oscar Wilde
בצוק העתים אתה יכול להעתיק את התכנים שלך לדיסק ייעודי מחובר למסך שיהיה מסונכרן תמיד לשרת הקבצים. קצת מעיק אבל אתה יכול למכן את המלאכה באמצעות תוכנת גיבוי/סנכרון כלשהי כמו SyncBack SE http://www.2brightsparks.com/syncback/sbse.html (אני משתמש בתוכנה הזו לגיבוי אינקרמנטלי של המחשב, עובד נהדר).shayf כתב: חיבורי הדיסק החיצוניים אכן שימושיים לחיבור מהיר של כונן נייד (רק אחד מהם נותן מתח מספיק לדיסק 2.5"), אך התכנים שלי צריכים להיות זמינים גם למחשב ה-HTPC, ל-PS3, ול-Air Video לאייפון, ולכן הדיסקים החיצוניים חייבים להיות מחוברים לשרת הקבצים שלי ומשותפים ברשת....
אתה יכול להפעיל את הגיבוי כך שהוא יקרה אוטומטית למשל אחת ליום (בשעות המתות בלילה) + הרצה ידנית כשצריך.
וכאמור הפתרון האולטימטיבי זה בכלל סטרימר, העלויות לא רחוקות זו מזו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
שימו לב שתרגום מהרשת עובר רק אם משתמשים ב-All share. לפחות ככה זה היה עבורי.
תודה לכל המשתתפים בשרשור.
נכון לעכשיו Wild Media Server עונה על 80% מהצרכים שלי ולכן אשאר איתו.
המסך מחובר גם ל-HTPC לצורך צפייה ישירה במספר אתרים, כך שזה יתן לי את הפתרון לגבי התכנים שאני לא מצליח להציג כמו שצריך ב-WMS.
הבעיה העיקרית שלי כרגע עם WMS היא ניגון תכני MKV עם פסקול בעברית.
במחשב אני משתמש ב-Haali שבו הקונפיגורציה הזו פשוטה מאוד, אבל האפשרות המקבילה ב WMS לא עובדת לי.
אם מישהו יכול לייעץ לי איך לבחור כברירת מחדל שימוש בפס-קול עברי ב-WMS אודה לו מאוד.
נכון לעכשיו Wild Media Server עונה על 80% מהצרכים שלי ולכן אשאר איתו.
המסך מחובר גם ל-HTPC לצורך צפייה ישירה במספר אתרים, כך שזה יתן לי את הפתרון לגבי התכנים שאני לא מצליח להציג כמו שצריך ב-WMS.
הבעיה העיקרית שלי כרגע עם WMS היא ניגון תכני MKV עם פסקול בעברית.
במחשב אני משתמש ב-Haali שבו הקונפיגורציה הזו פשוטה מאוד, אבל האפשרות המקבילה ב WMS לא עובדת לי.
אם מישהו יכול לייעץ לי איך לבחור כברירת מחדל שימוש בפס-קול עברי ב-WMS אודה לו מאוד.
Oscar Wilde
Oscar Wilde
לטובת מי שיגיע לשרשור הזה, אחרי נסיונות רבים ההמלצה שלי, למרות המגבלות , Serviio
Oscar Wilde
Oscar Wilde