ייעוץ/ samsung led d5000
שלום לכולם,
אנחנו עומדים לקנות מסך 40 אינץ׳ ממש בימים הקרובים אז זה די דחוף שתענו לי על השאלה
רציתי לקבל קצת מידע על המסך samsung d5000 שעולה בסביבות ה4 אלף הוא בכלל מסך טוב?
וביחס למסכים אחרים באותו תקציב איך הוא?
תודה רבה!!
אנחנו עומדים לקנות מסך 40 אינץ׳ ממש בימים הקרובים אז זה די דחוף שתענו לי על השאלה
רציתי לקבל קצת מידע על המסך samsung d5000 שעולה בסביבות ה4 אלף הוא בכלל מסך טוב?
וביחס למסכים אחרים באותו תקציב איך הוא?
תודה רבה!!
אני לא מומחה גדול ובכל זאת:
אני מבסוט מאד מהמסך, איכות תמונה מעולה, ונגן המדיה עובד מצויין, דקה באופן קיצוני, פחות מ-3 ס"מ
אפילו בSD רואים סביר מאד, לדעתי יותר טוב מדגמי ה-LCD שלהם (C630)
יש אפילו ממיר דיגטלי לשידורי עידן+ מובנה במכשיר
שים לב לכמה דברים:
- זה לה 100HZ אמיתי, זה פתרון עוקף CMR, כאילו 100HZ
- עברית בכתוביות SRT הפוכה, בטוח נכון ליבוא י.שלום, ולפי המוכר באל"מ גם דגמים של סמליין, תבקש לבדוק בחנות אם זה מעניין אותך
אני מבסוט מאד מהמסך, איכות תמונה מעולה, ונגן המדיה עובד מצויין, דקה באופן קיצוני, פחות מ-3 ס"מ
שים לב לכמה דברים:
- עברית בכתוביות SRT הפוכה, בטוח נכון ליבוא י.שלום, ולפי המוכר באל"מ גם דגמים של סמליין, תבקש לבדוק בחנות אם זה מעניין אותך
לגבי העברית ההפוכה, זה עניין של גרסת קושחה, ולכן בהחלט ייתכן שהמצב בעייתי רק בייבוא מקביל.twick כתב:אני לא מומחה גדול ובכל זאת:
שים לב לכמה דברים:
- עברית בכתוביות SRT הפוכה, בטוח נכון ליבוא י.שלום, ולפי המוכר באל"מ גם דגמים של סמליין, תבקש לבדוק בחנות אם זה מעניין אותך...
במסך סמסונג שקניתי לאחרונה מייבוא סמליין אין שום בעיית עברית.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
במקרה הזה אתה ממש טועה. C5000 היה מסך לא טוב, הצבעים שלו רחוקים מהמציאות עם נטיה חזקה לאדום.Ram7002 כתב:כל הדגמי c יותר ישנים מה D אך לא בהכרח פחות טובים...
אבל מה עם הD5000 איך הוא?...
בסידרה D זה ועוד דברים שופרו משמעותית.... ועדיין D6400 ומעלה טובים מהסדרות מתחתם.
בגודל של 40" הייתי מעדיף דגם D550 LCD.
איזה גודל מסך אתה רוצה?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
ראה הודעה אחת למעלה.aka_katz כתב:טעות שלי דיברתי על ה C5100 לא על ה D. מה ההבדל בין הדגמים...