התחדשתי..
-
logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
logankungfu
- חבר ותיק

אין לי מצלמה כרגע, אז זה מה שמצאתי באתר הרשמי.
שלי זהה לחלוטין, למעט לוחית המתכת עם שם המכשיר שנמצאת בצד השני.
שלי זהה לחלוטין, למעט לוחית המתכת עם שם המכשיר שנמצאת בצד השני.
-
logankungfu
- חבר ותיק

בעצם עוד הבדל: שלי עם זרוע של LINN.
- ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 260
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מכשיר מטריף,תהנה
-
logankungfu
- חבר ותיק

תודה כולם !!
וליואל- תודה על העצה, אולם אני לא מתכוון לפרק את המכסה (או כל מודיפיקציה אחרת) של מכשיר ווינטג' בן 27 שנה ולא משנה מה זה יעשה לצליל..
אלא אם אתה מתכוון פשוט עם מכסה פתוח (בטח הצליל יהיה אוורירי יותר
)
אאאך.. איזה כיף. הוא טרם כוון כמו שצריך, אתעסק עם זה מאוחר יותר.
צריך גם לחשוב על ראש יותר ברמה שיתאים (כרגע יש לי Ortofon omp10, ממש נחמד). אבל אני לא ממהר.
וליואל- תודה על העצה, אולם אני לא מתכוון לפרק את המכסה (או כל מודיפיקציה אחרת) של מכשיר ווינטג' בן 27 שנה ולא משנה מה זה יעשה לצליל..
אלא אם אתה מתכוון פשוט עם מכסה פתוח (בטח הצליל יהיה אוורירי יותר
אאאך.. איזה כיף. הוא טרם כוון כמו שצריך, אתעסק עם זה מאוחר יותר.
צריך גם לחשוב על ראש יותר ברמה שיתאים (כרגע יש לי Ortofon omp10, ממש נחמד). אבל אני לא ממהר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לוגן
תתחדש
ניראה מרשים
תספר קצת על המכשיר
האם קנית אותו מיד שניה (אני מניח שכן )
למה דווקא הוא
ובקיצור small details
תתחדש
תספר קצת על המכשיר
האם קנית אותו מיד שניה (אני מניח שכן )
למה דווקא הוא
ובקיצור small details
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
-
logankungfu
- חבר ותיק

מישהו מחובבי הוויניל אגב יודע על איזה שילוב טוב של מישל עם סוג מסויים של ראשים (בעלות סבירה)?
-
logankungfu
- חבר ותיק

ובכן, מת'ני, ראשית אני חייב תודה ענקית לאביעד.
הוא הוריש לי בהתחלה פטיפון ישן שלו ומכר לי ראש ביד שניה, ומאז גיליתי שאוסף התקליטים שלי הולך וגדל. (המנה הראשונה, ורק הראשונה, בחינם..)
השתעשעתי ברעיון של לקנות פטיפון רציני יותר, איזה Entry Level של טורנס או פרוג'קט, מזה כמה חודשים. אביעד המליץ לי, שכשיהיה לי את הכסף, לפנות אליו קודם, משום שביד שניה ניתן למצוא פטיפונים ישנים ברמת היי אנד ממש במחיר של Entry חדש.
וזה לא שהיה לי את הכסף, אבל הוא מצא את זה במקרה במודעה והודיע לי. חשבתי על זה לילה, הגעתי למסקנה שעל אף שזו הוצאה קצת קשה עכשיו, אם עוד חודשיים אני קונה Entry והוא עוד יעלה לי יותר, זה ממש יהיה מבאס. אז למחרת נסענו יחד לזה שמכר (בחור ממש נחמד מהקריות, לא איזה מעאכר חלילה), התבוננו, בדקנו- קניתי. אפילו קיבלנו כמה תקליטים מהאוסף שלו על החשבון
.
מדובר בפטיפון הראשון להפצה מסחרית של חברת מישל, משנת 79' (הקודם היה אבטיפוס, הופיע בסרט "התפוז המכאני" וניגן בטהובן).
פטיפון שהוא גם ברמה מאוד גבוהה (רצועה חיצונית אגב, למי שלא שם לב בתמונה), גם קלאסי, גם נדיר (מעולם לא יובא לארץ בצורה מוסדרת למיטב ידיעתי) וגם במצב דנדש לגמרי (גם חיצונית וגם מכאנית. אין מה לשפץ. הוא פשוט פועל). Need I say More?
הוא הוריש לי בהתחלה פטיפון ישן שלו ומכר לי ראש ביד שניה, ומאז גיליתי שאוסף התקליטים שלי הולך וגדל. (המנה הראשונה, ורק הראשונה, בחינם..)
השתעשעתי ברעיון של לקנות פטיפון רציני יותר, איזה Entry Level של טורנס או פרוג'קט, מזה כמה חודשים. אביעד המליץ לי, שכשיהיה לי את הכסף, לפנות אליו קודם, משום שביד שניה ניתן למצוא פטיפונים ישנים ברמת היי אנד ממש במחיר של Entry חדש.
וזה לא שהיה לי את הכסף, אבל הוא מצא את זה במקרה במודעה והודיע לי. חשבתי על זה לילה, הגעתי למסקנה שעל אף שזו הוצאה קצת קשה עכשיו, אם עוד חודשיים אני קונה Entry והוא עוד יעלה לי יותר, זה ממש יהיה מבאס. אז למחרת נסענו יחד לזה שמכר (בחור ממש נחמד מהקריות, לא איזה מעאכר חלילה), התבוננו, בדקנו- קניתי. אפילו קיבלנו כמה תקליטים מהאוסף שלו על החשבון
מדובר בפטיפון הראשון להפצה מסחרית של חברת מישל, משנת 79' (הקודם היה אבטיפוס, הופיע בסרט "התפוז המכאני" וניגן בטהובן).
פטיפון שהוא גם ברמה מאוד גבוהה (רצועה חיצונית אגב, למי שלא שם לב בתמונה), גם קלאסי, גם נדיר (מעולם לא יובא לארץ בצורה מוסדרת למיטב ידיעתי) וגם במצב דנדש לגמרי (גם חיצונית וגם מכאנית. אין מה לשפץ. הוא פשוט פועל). Need I say More?
-
logankungfu
- חבר ותיק

תודה, תודה.
הנ"ל מחובר לפונו סטייג' של קיימבריג' אודיו, ומשם לסיירוס ולרמקולי ה Epic של קליפש..
הנ"ל מחובר לפונו סטייג' של קיימבריג' אודיו, ומשם לסיירוס ולרמקולי ה Epic של קליפש..
לוגן , הצלחת להתארגן על מצלמה דיגיטלית ?
אם כן ממתינים לתמונות של כל הסטאפ.
COOL
אם כן ממתינים לתמונות של כל הסטאפ.
COOL
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
-
logankungfu
- חבר ותיק

טרם..
בעבודה כעת.
תאמין לי, אני ממש מת כבר לחלוק את הסט אפ המעודכן, הכולל גם ריהוט חדש (כולל פלטת מייפל..) עם כולם.
בעבודה כעת.
תאמין לי, אני ממש מת כבר לחלוק את הסט אפ המעודכן, הכולל גם ריהוט חדש (כולל פלטת מייפל..) עם כולם.