רכישת מכשיר סלולרי דרך חנות פרטית

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
zippo209 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
דבר ראשון זה הפעם הראשונה שאני רושם בפורום, אז אהלן :D

ולעיקר, אני מעוניין לרכוש בפעם הראשונה מכשיר סלולרי (גלקסי 2) דרך חנות פרטית והאמת אני קצת חושש. הפער במחירים בין החנויות הפרטיות ליבואן הרשמי (סאני) הוא יחסית גדול וזה גורם לי טיפה לפקפק בטיב המוצר והאחריות שמסופקת איתו.

רציתי לדעת מהן הסכנות שברכישת מכשיר דרך חנות פרטית? כיצד אני יכול לוודא שהמוצר שמספקים לי הוא אכן סוג א' והאחריות שמספקים איתו היא טובה? ואילו כללי אצבע אתם מכירים ברכישה דרך חנות פרטית?

תודה

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #2 

היי
מדובר באותו טלפון.
ואפשר לשים עליו אפילו את אותו ROM של חברת הסלולר שלך.
המחיר של סאני לקבוצת הרכישה המוקדמת בפייסבוק היה 3000 כולל מגן מסך זול וכיסוי שעולה 8 דולר כולל משלוח באיביי, כך שזה מאוד דומה למחירים בחנויות פרטיות.
רק צריך לבדוק בחנות פרטית אם אתה רוצה מכשיר סגור שלא פתחו אותו כדי להתקין עברית (המכשירים בחנויות מגיעים מחו"ל וצריך להתקין עליהם עברית או את הROM הרשמי של חברת הסלולר שלך כמו שאמרתי למעלה)
אם זה חשוב לך, תוודא את זה.

כמובן שיש את נושא האחריות, עדיף ללכת על חברה עם ביקורות טובות ושירות איכותי. אני לא יודע איך האחריות של סאני, או של כל ספק אחר, אבל מניסיוני, לפעמים חברה פרטית עם אינטרס לשמור על שמה הטוב תיתן לך שירות יותר טוב מיבואן שהלקוחות הגדולים שלו הם בכלל חברות הסלולר.
לא אומר שזה המצב עכשיו, כי אני לא יודע.

בהצלחה
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”