כרטיס חכם של ממירי יס הישנים

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
New_User פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה

שלום

נכנסנו השבוע לבית חדש בשעה טובה לאחר שציוד הבית אוחסן למשך כשלושה חודשים.

לצערי, בהובלות אבדו לנו הכרטיסים החכמים של הממירים. בדקתי עם חברת יס שאמרו שהמחיר לשני כרטיסים

חדשים וקידודם ע"י טכנאי הוא 620 ש"ח!!

לדעתי מחיר שערורייתי ביותר, לאחר מלחמות מול שימור הלקוחות הצלחתי להוזיל ל-400 ש"ח אך גם אם אתנתק

עדיין אהיה חייב לשלם סכום זה.

מה דעתכם? זה תקין? איני יודע מה לעשות

דן

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621

שליחה

שמע סיפור:
במלון מסןום באילת חייבו אותי על 5 כרטיסים מגנטים למגבת בריכה ב40 שח פר כרטיס.בגלל שהבן הפעוט הצליח בדרך לא דרך להעלים אותם.לאחר דיון קולי בקבלה זה ירד פלאים לחצי.
יש מה לעשות בנדון? :)

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

הטעות היא שלקחת איתך את YES לבית החדש.

New_User פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

צודק 100%

שליחה

zovirax כתב:הטעות היא שלקחת איתך את YES לבית החדש.
...
לצערי, אינני יכול לוותר על זה בשלב זה: הקטנות צופות בערוצי הילדים למיניהם, האישה את ערוצי הנישה שלה.

אני מסתפק בסרטים בלבד אך אינני קובע..

דן

elor-bj
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149

שליחה

ת'כלס, אם תחשבו בהיגיון... אין מה לעשות! בן אדם איבד כרטיסים שעולים כסף.

אם כל לקוח היה מאבד כרטיסים, או "מאבד" ומוכר- היה כאן מסחרה... אני בתור בעלים של יס לא הייתי מסכים לזה בשום פנים ואופן.

כמו בכל מקום- הכל עולה כסף... ראו דוגמת שלטים.

בכל אופן... נראה לי ש400 ש"ח זה די בסדר- צריך להגיד תודה ולשלם בכייף- כי בסה"כ אנחנו אשמים.

pazitush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה

elor-bj
אין במקרה זה " מאבד ומוכר". אין , תכ'לס מה לעשות עם הכרטיסים האלו , אלא להוסיף אותם לאוסף. כך שלמה למכור?

New user -
לעצם העניין-
עושק בצהרי יום... אבל כנראה אין מה לעשות כל עוד המנוי "שבוי" ....אלא אם יש לך סבלנות להתמודד עימם ולהגיע למחלקת שימור לקוחות. אפילו 100 ש"ח לא תצטרך לשלם... נסה ותיווכח..
יומטוב

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

elor-bj כתב:ת'כלס, אם תחשבו בהיגיון... אין מה לעשות! בן אדם איבד כרטיסים שעולים כסף.

אם כל לקוח היה מאבד כרטיסים, או "מאבד" ומוכר- היה כאן מסחרה... אני בתור בעלים של יס לא הייתי מסכים לזה בשום פנים ואופן.

כמו בכל מקום- הכל עולה כסף... ראו דוגמת שלטים.

בכל אופן... נראה לי ש400 ש"ח זה די בסדר- צריך להגיד תודה ולשלם בכייף- כי בסה"כ אנחנו אשמים.
...
הכרטיסים האלה לא עולים 620 שקל
שיקחו ממנו ביקור טכנאי וזהו, למה צריך להגזים!

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

כל עוד המנוי בתוקף יש מה לעשות עם הכרטיסים לשתף אותם
כמובן עד שיחסמו את הכרטיסים

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585

שליחה

כעובד לשעבר בחברה שמפתחת כרטיסים כאלה (לא עובד YES!!) מבטיח לכם שיש מה לעשות עם הכרטיסים האלה גם במידה והם מבוטלים, הסיבה שגובים סכומים כאלה זה נטו בגלל הסיכון ממש כמו דרכון שהלך לאיבוד לעשות אותו עולה אולי 50שח אבל לוקחים עליו 500שח מסיבת הסיכון שנהיה פה, אותו דבר כרטיס כזה לYES עולה כ 150שח כולל הקידוד ויצור נכון לשנת 2009,
בלי שום קשר לדברים כשהתחברת לYES הדברים רשומים בחוזה עלות של כל ציוד במקרה אובדן
לא היית צריך להוציא בכלל את הכרטיסים משם

elor-bj
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149

שליחה

guyyg כתב:כעובד לשעבר בחברה שמפתחת כרטיסים כאלה (לא עובד YES!!) מבטיח לכם שיש מה לעשות עם הכרטיסים האלה גם במידה והם מבוטלים, הסיבה שגובים סכומים כאלה זה נטו בגלל הסיכון ממש כמו דרכון שהלך לאיבוד לעשות אותו עולה אולי 50שח אבל לוקחים עליו 500שח מסיבת הסיכון שנהיה פה, אותו דבר כרטיס כזה לYES עולה כ 150שח כולל הקידוד ויצור נכון לשנת 2009,
בלי שום קשר לדברים כשהתחברת לYES הדברים רשומים בחוזה עלות של כל ציוד במקרה אובדן
...

הנה אחד שמבין.... ברור שיש מה לעשות עם הכרטיסים...
ואגב לא אמרתי שהוא "איבד ומכר"
שימו לב שרשמתי-- או באמת אבדה... או "אבדה ומכירה" כן אני מכיר כמה אנשים שמוכנים לקנות....

ושוב.. אם היה עליך לשלם רק ביקור טכנאי- אז היה כאן ממש מסחרה....
הייתי מוכר את הכרטיסים.. ומזמין ביקור טכנאי ב159 ש"ח שיבוא וישים לי חדשים.

תפסיקו לדבר שטויות... אולי נמכור ממירים ונגיד שאיבדנו, מה ההבדל בין ממיר לכרטיס?

edebby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

elor-bj כתב:
guyyg כתב:כעובד לשעבר בחברה שמפתחת כרטיסים כאלה (לא עובד YES!!) מבטיח לכם שיש מה לעשות עם הכרטיסים האלה גם במידה והם מבוטלים, הסיבה שגובים סכומים כאלה זה נטו בגלל הסיכון ממש כמו דרכון שהלך לאיבוד לעשות אותו עולה אולי 50שח אבל לוקחים עליו 500שח מסיבת הסיכון שנהיה פה, אותו דבר כרטיס כזה לYES עולה כ 150שח כולל הקידוד ויצור נכון לשנת 2009,
...

הנה אחד שמבין.... ברור שיש מה לעשות עם הכרטיסים...
ואגב לא אמרתי שהוא "איבד ומכר"
שימו לב שרשמתי-- או באמת אבדה... או "אבדה ומכירה" כן אני מכיר כמה אנשים שמוכנים לקנות....

ושוב.. אם היה עליך לשלם רק ביקור טכנאי- אז היה כאן ממש מסחרה....
הייתי מוכר את הכרטיסים.. ומזמין ביקור טכנאי ב159 ש"ח שיבוא וישים לי חדשים.

תפסיקו לדבר שטויות... אולי נמכור ממירים ונגיד שאיבדנו, מה ההבדל בין ממיר לכרטיס?
...
איזה גיבוב של שטויות :lol:
אז זהו, שאין מה לעשות עם כרטיסי Videoguard בשניה שהם מבוטלים ע"י ספק התוכן. וזה בדיוק מה שקורה כשאתה מדווח על הכרטיסים כאבודים או גנובים.
הכרטיס "יכול" לעבוד עוד כארבעה שבועות בקונפיגורציה מאוד ספציפית, שלא כוללת ממיר ששודך אליו, ואחרי כן הוא הופך לתחתית נחמדה לשני צ'ייסרים....לא שילמת - לא צפית.
אם guyyg אכן עבד בחברה שמפתחת כרטיסי CA, ולא סמארטקארדים אחרים שלא עובדים באותה צורה (למה הוא מזכיר את YES בכלל? NDS היא המפתחת), אז הוא מבין שעל פי "התאוריה" שלו, שווה לאבד חד פעמית כרטיס של NDS / VIACCESS / IRDETO / CONNAX, ולחגוג עליו שנים ארוכות אח"כ...

ואל תתחילו לקשקש כאן על רוורסים, למי שיש כסף לרוורס, יש גם מספיק כסף להשיג כמה כרטיסי CA שבא לו.

עלות ייצור של כרטיס CA מסחרי (high volume manufacturing) עומד על פחות מדולר כיום, וכל עניין הקנס הוא כמו עם השלטים - כדי שאנשים יתייחסו בכבוד לציוד הקצה שלהם.
נערך לאחרונה על ידי edebby ב 31/07/2011 21:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

pazitush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כל מילה בסלע.................

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

שהתנתקתי מהוט הטכנאי הוציא את הכרטיס מהממיר, הניח לי אותו על השולחן והלך... כנראה שהם לא שווים את המחיר של הפלסטיק וממש אין מה לעשות איתם.
אלעד

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”