PS64D8000או55VT30
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
בעייה... מצד אחד בפנסוניק (לדעתי) רואים יותר טוב. מצד שני ההבדל בין 55 ל-64 אקוטי מאוד וב-D8000 גם רואים מצויין.
לפיכך אם אין כוונה להשוות גדלים דומים במקרה זה הייתי הולך על ה-D8000.
לפיכך אם אין כוונה להשוות גדלים דומים במקרה זה הייתי הולך על ה-D8000.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
ויכוח ישן וחבל ואין צורך להתחיל אותו שוב .
מדובר בשני מסכי ליגה.
בסקירות לרוב הפנסוניק מוביל (במעט ) על ה d8000 באיכות התמונה (השחורים) .
מצד שני :
יחס עלות-תועלת-תקציב.... הסמסונג עדיפה וגדולה יותר ובעלת פי'צרים טובים יותר
ישנן סקירות שאומרות כי ה64d8000 טובה יותר מה 51 מאותה סדרה באיכות התמונה והשחורים.
סהכ שניהם מסכים מעולים....הייתי ממליץ על ה 64d8000 מאחר ויש לי אותה והתמונה פשוט פנומנלית , מדהימה! אתמול צפיתי בפעם הראשונה בסרט hd -1080p מלא ("קוד מקור") והתמונה פשוט מהממת , אשתי שאינה טכנולוגית/בעלת צורך בתמונה מושלמת היתה חייבת להודות (ללא לחץ מצידי
) שמדובר בתמונה מדהימה או כדבריה "הסרט נראה כמו 3d "ומדובר על סרט 2d ...
מדובר בשני מסכי ליגה.
בסקירות לרוב הפנסוניק מוביל (במעט ) על ה d8000 באיכות התמונה (השחורים) .
מצד שני :
יחס עלות-תועלת-תקציב.... הסמסונג עדיפה וגדולה יותר ובעלת פי'צרים טובים יותר
ישנן סקירות שאומרות כי ה64d8000 טובה יותר מה 51 מאותה סדרה באיכות התמונה והשחורים.
סהכ שניהם מסכים מעולים....הייתי ממליץ על ה 64d8000 מאחר ויש לי אותה והתמונה פשוט פנומנלית , מדהימה! אתמול צפיתי בפעם הראשונה בסרט hd -1080p מלא ("קוד מקור") והתמונה פשוט מהממת , אשתי שאינה טכנולוגית/בעלת צורך בתמונה מושלמת היתה חייבת להודות (ללא לחץ מצידי
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מרחק 4 מטר - עדיף 64חושחאש כתב:שכחתי לציין שמרחק הוא 4מטר בהקו ישיר והשאלה אם לשידור SD הוא לא קרוב מדי ה64 . אשמח גם לתגובה לחבר שיצא לו לראות את שני המסכים.תודה...
לי יש מרחק ש3 מטר (בקושי) וגם בתכני sd אני מרוצה.
ממרחק של 1-2מטר רואים פחות טוב.
כמובן שאם תגיד לי ש90 אחוז מהתכנים שלך sd אז אולי (אולי!) הייתי אומר לך לשקול שוב למרות ב 4 מטר אין שום בעיה.
URIS יצא לי לראות אתVT 20 והתמונה הייתה לי נראית חיוורת השאלה שליהאם ב64 זה גם המצב שמתי לב שLED של סמסונג התמונה יותר אם תאורה אולי זה רק עניין של כיול.תודה רבה על עזרתך.דרך אגב אני נוסע לעבודה כרגע אז יוכל להגיב יותר מאוחר.ושוב תודה
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כיול בהחלט משפיע על התוצאה הסופית
בד"כ מסכי LCD (או עם תאורת LED )מתאימים לסביבה בהירה יותר .
עוצמות האור שמוציאים מסכים אילו גבוה יותר ממסכי פלזמה .
בד"כ מסכי LCD (או עם תאורת LED )מתאימים לסביבה בהירה יותר .
עוצמות האור שמוציאים מסכים אילו גבוה יותר ממסכי פלזמה .
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- קיבל תודות: 54 פעמים
uris
אפשר לקבל פוינטר להשוואת D8000 בין 64 ל 51 ? האם ההשוואה נעשתה על ידי אותו גורם?
הבדל בחווית צפייה במסך גדול (בכלל ו3D) ברור.
השאלה למה שפנל קטן יותר יהיה פחות איכותי ?
אם כבר - יש בעיה להגיע לאחידות ייצור על שטח גדול יותר.
אם ה אלקטרוניקה והתוכנה זהים ( ללא הכרזה על שוני בפרמטרים מהיצרן ) .... אז למה
אפשר לקבל פוינטר להשוואת D8000 בין 64 ל 51 ? האם ההשוואה נעשתה על ידי אותו גורם?
אם ה אלקטרוניקה והתוכנה זהים ( ללא הכרזה על שוני בפרמטרים מהיצרן ) .... אז למה
מכיר את הרב סרן ההוא?...........hm32hm כתב:uris
אם ה אלקטרוניקה והתוכנה זהים ( ללא הכרזה על שוני בפרמטרים מהיצרן ) .... אז למה...
אני זוכר שראיתי טענה כזו של Chad B מavsforum שבדק, כייל והשווה בין שני המסכים (51 ו-64, או 59, לא זוכר).hm32hm כתב:uris
אם ה אלקטרוניקה והתוכנה זהים ( ללא הכרזה על שוני בפרמטרים מהיצרן ) .... אז למה...
זה היה לפני כמה חודשים ואני קצת מתעצל לחפש כרגע...
היה מדובר שם על מסכים אמרקאים שמתחילים בPN ולא האירופאים - PS.
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

אכן החברה פה זוכרים דברים:
מצאתי את המאמר של הגורו CHAD B -
המאמר הוא בעצם סקירה די מחמיאה שנעשתה במרץ 2011 ל PN51D8000
http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost ... stcount=50
לגופו של ענין - CHAD טען שבסדרת ה C המסכים הגדולים נתנו תוצאת שחור טובה יותר מה 50"
אחרי זה ב 51D8000 נמצא:
Using a Chroma5 colorimeter that is rated to read accurately down to at least .014 fL and measuring
in a dark room, I measured a black level of .0165 fL without Cinema Smooth engaged.
בחודש אפריל הבחור קיבל 64" ובמדידות הגיע לעוצמת שחור נמוכה יותר :
The PN-64D8000's readings were below that threshold with both a black screen and the black section of the ANSI checkerboard pattern. While I cannot provide a reliable exact number for the black level, it is definitely lower than that of the PN-51D8000, and it is probably very close to the best Panasonic plasmas.
With a 1080P/24 input and Cinema Smooth engaged, I got a consistent reading of .012 fL.
נו באמת... אני מבין משהו בהנדסה ובמדידות - ההבדלים הם בגבול שגיאת המדידה, המכשיר 64 שאולי עבר סלקציה CHERRY PICKING ) ואולי הקולורימטר שלו עבר שינוי או דורש כיול.... בקיצור זה לא נראה לי APPLES TO APPLES ואני לא משתכנע מהסיכום לנושא זה.. מה שאני כן יודע - זה ש 64" נמכר במחיר 2X לעומת 51" גם בחול.
ואז חוזרים למשולש ה עלות - איכות - תזמון וכל אחד קובע לעצמו את ההעדפות והתאמה לצרכים.
בלכ מקרה - השרשור מתיחס להשוואה בין דגמים מאד ספציפיים וגדולי מסך.
מצאתי את המאמר של הגורו CHAD B -
המאמר הוא בעצם סקירה די מחמיאה שנעשתה במרץ 2011 ל PN51D8000
http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost ... stcount=50
לגופו של ענין - CHAD טען שבסדרת ה C המסכים הגדולים נתנו תוצאת שחור טובה יותר מה 50"
אחרי זה ב 51D8000 נמצא:
Using a Chroma5 colorimeter that is rated to read accurately down to at least .014 fL and measuring
in a dark room, I measured a black level of .0165 fL without Cinema Smooth engaged.
בחודש אפריל הבחור קיבל 64" ובמדידות הגיע לעוצמת שחור נמוכה יותר :
The PN-64D8000's readings were below that threshold with both a black screen and the black section of the ANSI checkerboard pattern. While I cannot provide a reliable exact number for the black level, it is definitely lower than that of the PN-51D8000, and it is probably very close to the best Panasonic plasmas.
With a 1080P/24 input and Cinema Smooth engaged, I got a consistent reading of .012 fL.
נו באמת... אני מבין משהו בהנדסה ובמדידות - ההבדלים הם בגבול שגיאת המדידה, המכשיר 64 שאולי עבר סלקציה CHERRY PICKING ) ואולי הקולורימטר שלו עבר שינוי או דורש כיול.... בקיצור זה לא נראה לי APPLES TO APPLES ואני לא משתכנע מהסיכום לנושא זה.. מה שאני כן יודע - זה ש 64" נמכר במחיר 2X לעומת 51" גם בחול.
ואז חוזרים למשולש ה עלות - איכות - תזמון וכל אחד קובע לעצמו את ההעדפות והתאמה לצרכים.
בלכ מקרה - השרשור מתיחס להשוואה בין דגמים מאד ספציפיים וגדולי מסך.
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

מענין... אני כמעט באותו מצב. החלטתי לשדרג ולעבור למחנה הקוראנים.
לפי החדשנות/פונקציונליות/עיצוב/אפשרויות סדרת ה D8000 נראית לי.
ואז אני חוזר לשיקולי איכות/מחיר/תזמון
אם הולכים על פלזמה יש הבדל של 2X בין 51 לבין 64
הלד UE55D8000 מתומחרת באמצע ובכלל - הבהירות הגבוהה שלה מאוד מתאימה לתנאי צפייה שלי.
אם יהיה לי מסלול "ביקורת קבלה" עם ספק אחראי אני כנראה אלך עליו.
ואולי בכלל אמשיך עם ה טושיבה LCD 47 הזקנה שלי עוד כמה חודשים עד לירידת מחירים של 64 או להכרזה של אפל על ה 55" OLED שלהם
לפי החדשנות/פונקציונליות/עיצוב/אפשרויות סדרת ה D8000 נראית לי.
ואז אני חוזר לשיקולי איכות/מחיר/תזמון
אם הולכים על פלזמה יש הבדל של 2X בין 51 לבין 64
הלד UE55D8000 מתומחרת באמצע ובכלל - הבהירות הגבוהה שלה מאוד מתאימה לתנאי צפייה שלי.
אם יהיה לי מסלול "ביקורת קבלה" עם ספק אחראי אני כנראה אלך עליו.
ואולי בכלל אמשיך עם ה טושיבה LCD 47 הזקנה שלי עוד כמה חודשים עד לירידת מחירים של 64 או להכרזה של אפל על ה 55" OLED שלהם