EPG לכבלים עם ;WIN 7- תודה מראש!
שלום לחברי הפורום.
לאחר שהתייאשתי מלוח השידורים של מיקרוסופט , חיפשתי מגוון פתרונות ובחרתי בזה של אופיר ;EPGCABLE
הורדתי את התוכנה והרצתי אותה - ראיתי כי יצרה קובץ XML. לאחר מכן , רכשתי רשיון ל ;BIG SCREEN EPG וקישרתי אותה לקובץ ה-XML שיצרה התוכנה של אופיר אולם גם לאחר שאני מריץ את BSEPG ובוחר באופציה שתשלב את לוח השידורים בתוך Win 7 , אני עדיין מקבל מידע ריק בכל הערוצים ;"No Data avaialble`"
איפה טעיתי???
תודה מראש על הנכונות לסייע
לאחר שהתייאשתי מלוח השידורים של מיקרוסופט , חיפשתי מגוון פתרונות ובחרתי בזה של אופיר ;EPGCABLE
הורדתי את התוכנה והרצתי אותה - ראיתי כי יצרה קובץ XML. לאחר מכן , רכשתי רשיון ל ;BIG SCREEN EPG וקישרתי אותה לקובץ ה-XML שיצרה התוכנה של אופיר אולם גם לאחר שאני מריץ את BSEPG ובוחר באופציה שתשלב את לוח השידורים בתוך Win 7 , אני עדיין מקבל מידע ריק בכל הערוצים ;"No Data avaialble`"
איפה טעיתי???
תודה מראש על הנכונות לסייע
פתרון חלקי (מאוד)
Audigy - בהתאם להצעתך (תודה!) - התקנתי את גרסת ;1.0b - הרצתי שוב את התוכנה של אורן - יצרתי קובץ XML חדש ואז באמצעות ;BSEPG - יצרתי קובץ XMF
החדשות הטובות - קיבלתי מידע
החדשות הרעות - המידע הוא רק על ערוץ 1 - כל שאר הערוצים (והכוונה לאלה בהם אני צופה) - עדיין ריקיים (;No Data Available`)
הצעות נוספות תתקבלנה בברכה
תודה מראש לעוזרים
החדשות הטובות - קיבלתי מידע
החדשות הרעות - המידע הוא רק על ערוץ 1 - כל שאר הערוצים (והכוונה לאלה בהם אני צופה) - עדיין ריקיים (;No Data Available`)
הצעות נוספות תתקבלנה בברכה
תודה מראש לעוזרים
תודה - כבר עשיתי את זה (בחרתי רק ב-10 הערוצים האנלוגיים הקיימים בהוט)
הוספתי אותם באופן ידני עפ"י התדר באתר של הוט
המדריך מציג לי את כל ה-10 שסימנתי אבל רק לערוץ 1 יש מדריך - כל השאר רייקים...
תודה על המשך הנסיון לסייע..
המדריך מציג לי את כל ה-10 שסימנתי אבל רק לערוץ 1 יש מדריך - כל השאר רייקים...
תודה על המשך הנסיון לסייע..