עזרה
שלום לכולם. שמי אלדד ואני חדש כאן.
רציתי לבקש את עזרתכם.
אני רוצה עובר לבית חדש, ומעוניין לקנות מערכת חדשה.
שמתי את עיני על הרסיבר של harman kardon AVR 360
אבל ברשת לפעמים זה מופיע כavr 3600
וגם ראיתי avr365
השאלה היא האם זה אותו רסיבר או לא, ואם לא אז מה עדיף...
וגם ברמקולים אני צריך עזרה, רציתי את הדגם hkts 16BQ
אבל לא הצלחתי למצוא(אגב, אני צריך שזה יהיה בארה׳ב בגלל משלוחים),
הדגם שמצאתי שמתאים לי לתקציב הוא hkts 20BQ
עכשיו, השאלה היא מה מהם עדיף בגדול, נמה בכלל ההבדלים בניהם.
תודה מראש, אלדד
רציתי לבקש את עזרתכם.
וגם ראיתי avr365
תודה מראש, אלדד
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מסיבה פשוטה שפורום עמוס בהודעות דומות...
בבקשה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ile=search
בבקשה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ile=search
אהה וסתם לידע כללי, ברור שהפורום עמוס בשאלות דומות, זה הנושא של הפורום!!!
מה רצית שאני אשאל, אם מישהו יודע מתי יצא הmasterpiece transformer הבא??
בשביל זה אני אפנה לפורום שעוסק ברובטריקים!!!
זה כל העניין בפורומים.. אנשים מתחברים ושואלים שאלות, ואנשים אחרים או מנהלי הפורום, עונים עליהן...
אותי לא מעניין שאלף אנשים שאלו בדיוק את אותה שאלה, אני שאלתי שאלה, ונראה לי לגיטימי שאקבל תשובה! ואם לא בא לכם לענות אז אין ממש הצדקה לקיום של הפורום...
אתה לא תיתקל במקרה כזה בפורום שאני גולש בהם בדרך כלל... אתה תשאל שאלה ויענו לך עליה.
עכשיו שאני חושב על זה ממש נתת לי תשובה אינפנטילית...
זה כל העניין בפורומים.. אנשים מתחברים ושואלים שאלות, ואנשים אחרים או מנהלי הפורום, עונים עליהן...
אותי לא מעניין שאלף אנשים שאלו בדיוק את אותה שאלה, אני שאלתי שאלה, ונראה לי לגיטימי שאקבל תשובה! ואם לא בא לכם לענות אז אין ממש הצדקה לקיום של הפורום...
אתה לא תיתקל במקרה כזה בפורום שאני גולש בהם בדרך כלל... אתה תשאל שאלה ויענו לך עליה.
עכשיו שאני חושב על זה ממש נתת לי תשובה אינפנטילית...
חבוב,eldadvg כתב:אהה וסתם לידע כללי, ברור שהפורום עמוס בשאלות דומות, זה הנושא של הפורום!!!
עכשיו שאני חושב על זה ממש נתת לי תשובה אינפנטילית......
1)אף אחד לא חייב שום דבר לאף אחד .
2)אבל יש דרכים נעימות לקבלת התשובות , מה לעשות אחרי הכל יש גם חיים אחרים .
3)אחרי הודעה מסוג זה כמו שכתבת , לא נראה לי שתקבל עזרה .
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
קודם כל, חבוב?, אנחנו מכירים?...לא חשבתי ככה..
דבר שני לא אמרתי שמישהו חייב משהו למישהו.
אבל כשאדם שאול שאלה ככל השאלות, מן הראוי שיקבל תשובה הולמת, ולא לינק מתנשא...
ואם כבר מדברים על הלינק אז לא הייתה בו שום תועלת.. השרשורים היחידים בנושא ששאלתי היו השרשור שלי, ועוד שניים שנגעו שטחית בנושא, בלי לענות כהו זה על הנושא ששאלתי.
עכשיו. מה לעשות שאחת מזכויות הקיום של כל פורום הוא מענה לשאלות של משתמשים.
אני גולש ותיק בפורום אחר, בנושא שונה לחלוטין, ומעולם לא קרה שמישהו, בעיקר לא חבר פורום חדש קיבל תשובה כמו שקיבלתי אני. אז אל תתנשא מעלי גם אתה!
סך הכל שאלתי שאלה, שרבים בפורום הזה שאלו שאלות דומות וקיבלו תשובות הולמות, אני לא מצפה שמישהו יבוא ויתן לי תשובה מפורטת ברמת המתג, אבל אני בהחלט מצפה לקבל תשובה הולמת, ולא תשובה כמו זו שקיבלתי...
קראת בכלל את מה ששאלתי? מה היה מסובך לענות על זה?
התשובה שקיבלתי אומרת רק דבר אחד לצערי.. הסאבטקסט שלה אומר לי רק: מצטער אני מלא בעצמי יותר מידי כדי לענות לך...
מה זה אומר: מסיבה פשוטה, הפורום עמוס בשאלות דומות?? ברור שהוא יהיה עמוס בשאלות כאלה!! מה רצית שאני אשאל?, כמה עולה פה קוטג׳???
באמת...
דבר שני לא אמרתי שמישהו חייב משהו למישהו.
אבל כשאדם שאול שאלה ככל השאלות, מן הראוי שיקבל תשובה הולמת, ולא לינק מתנשא...
ואם כבר מדברים על הלינק אז לא הייתה בו שום תועלת.. השרשורים היחידים בנושא ששאלתי היו השרשור שלי, ועוד שניים שנגעו שטחית בנושא, בלי לענות כהו זה על הנושא ששאלתי.
עכשיו. מה לעשות שאחת מזכויות הקיום של כל פורום הוא מענה לשאלות של משתמשים.
אני גולש ותיק בפורום אחר, בנושא שונה לחלוטין, ומעולם לא קרה שמישהו, בעיקר לא חבר פורום חדש קיבל תשובה כמו שקיבלתי אני. אז אל תתנשא מעלי גם אתה!
סך הכל שאלתי שאלה, שרבים בפורום הזה שאלו שאלות דומות וקיבלו תשובות הולמות, אני לא מצפה שמישהו יבוא ויתן לי תשובה מפורטת ברמת המתג, אבל אני בהחלט מצפה לקבל תשובה הולמת, ולא תשובה כמו זו שקיבלתי...
קראת בכלל את מה ששאלתי? מה היה מסובך לענות על זה?
התשובה שקיבלתי אומרת רק דבר אחד לצערי.. הסאבטקסט שלה אומר לי רק: מצטער אני מלא בעצמי יותר מידי כדי לענות לך...
מה זה אומר: מסיבה פשוטה, הפורום עמוס בשאלות דומות?? ברור שהוא יהיה עמוס בשאלות כאלה!! מה רצית שאני אשאל?, כמה עולה פה קוטג׳???
באמת...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
רק שתדע שבעזרת הפורום אתה יכול להשיג גביע קוטג ב 4.5 ש"ח אבל אין לי כוונה להגיד לך איפה ,כי אתה ממש לא נחמד.
שלום ולא להתראות לך גיסנו.
שלום ולא להתראות לך גיסנו.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תגיד, קראת את השאלה שלך? היא נראית לך מובנת??eldadvg כתב:שלום לכולם. שמי אלדד ואני חדש כאן.
רציתי לבקש את עזרתכם.
וגם ראיתי avr365
תודה מראש, אלדד...
שורות חדשות באמצע משפטים, שימוש לא ברור בעליל בסימני פיסוק, ובאופן כללי בלבול לא קטן (שני נושאים בשאלה אחת, רק בשורה התשיעית אנחנו מגלים שאתה בכלל צריך שזה יהיה בארה"ב...)
אני חייב להגיד לך שקראתי את השאלה שלך איך שפרסמת אותה ופשוט לא ידעתי מה אתה רוצה - להבין אם ה-360, ה-3600 וה-365 זה אותו הרסיבר או לא? תמצא 3 דפים באינטרנט שכ"א מהם מתייחס לאחד הדגמים שציינת ותשווה מפרטים כדי לראות אם יש הבדל. למה צריך "מומחה" בשביל לעשות חיפוש בגוגל???
לגבי הרמקולים, אתה שואל על דגמים שאתה מודה שהם אמריקאים, כך שבכלל לא ברור אם יש מישהו בארץ שמכיר אותם, ואתה לא מבין למה אף אחד לא מגיב לך עליהם? וכשאתה "נאלץ" להמתין 24 שעות לתגובה אז אתה מתפוצץ על כולם?! זה אולי פורום ישראלי, אבל הגישה "השרוליקית" של להתחיל לצעוק ולקלל כדי לקבל יחס לא ממש עובדת עלינו, מצטער.
עכשיו, אני לא מכיר את הדגמים שכתבת עליהם, אבל בגוגל אני ספץ, אז הנה כמה תוצאות:
1. עושה רושם שה-365 הוא מודל 2011 של ה-360 הוותיק יותר.
2. נראה שה-3600 הוא הגרסה האמריקאית של ה-360 שנמכר באירופה. באותו אופן עתיד לצאת בקרוב מאוד גם דגם 3650 אמריקאי שמקביל ל-365 החדש יותר... בכל מקרה, את ה-360 לא צריכה להיות לך בעיה לשמוע בארץ בחנויות שמחזיקות ציוד של HK...
3. היציאה של ה-365/3650 הורידה משמעותית את המחירים של ה-360/3600. לראיה, את ה-3600 אפשר להשיג עכשיו בפחות מ-$550 באמאזון (המחיר המקורי היה מעל $1,000..!)
4. עשיתי השוואה זריזה בין ה-3600 ל-3650: יש הבדל של 20W לערוץ לטובת ה-3650, אבל זה לא שווה את ההפרש במחיר אם באמת ה-3600 ירד ב-50% לקראת כניסת ה-3650. שניהם תומכים ב-7.1 רמקולים ובפורמטי אודיו HD. ל-3650 יש 2 כניסות HDMI נוספות (6 בסה"כ, כולל אחת בחזית המכשיר) וכן חיבור לאינטרנט (באמצעות כבל רשת).
5. אלא אם יש לך חיבה ספציפית למותג HARMAN KARDON, הייתי בוחן לצד ה-360 עוד רסיברים באותה רמת מחיר, כמו למשל האונקיו 609 (או אפילו ה-709 בתוספת של פחות מ-$100), הדנון 1912 והימאהה 671...
6. עושה רושם שה-HKTSBQ16 הא הדגם האירופי של ה-HKTSBQ20. לא שמעתי אותם אז קשה לי לחוות דעה, אבל ה-16 קיים בארץ, אז אתה מוזמן ללכת לחנות ולהקשיב לו בעצמך...
זהו, רבע שעה בחברת ידידי הטוב גוגל ועניתי לך על כל השאלות - אולי הסיבה שאף אחד לא ענה לך היא שאף אחד לא מצא סיבה לעשות את החיפושים בגוגל בשבילך?
- epony
- חבר במועדון 10K

דרך אגב, גם אני די פעיל ביותר מפורום אחד, ולא נתקלתי הרבה פעמים בהשתלחויות חסרות רסן כמו שלך. בלא מעט פורומים התנהגות כזאת הייתה מזכה אותך בשלילת זכויות זמנית ואפילו קבועה. למזלך המנהלים בפורום הזה די מחושבים והאצבע שלהם לא יותר מדי קלה על ההדק. בכל זאת, את התסכולים אני ממליץ לך לשמור בבית אם אתה רוצה להאריך פה ימים...
מה שכן, ברוב הפורומים שאני מכיר, משתמשים חדשים עושים את המינימום שבמינימום ומחפשים תשובות לשאלות בשרשורים קודמים לפני שהם מפרסמים את השאלה שלהם, אבל מהתגובות שלך די ברור שהמושגים דרך ארץ והתנהגות נורמטיבית זרים לך...
מה שכן, ברוב הפורומים שאני מכיר, משתמשים חדשים עושים את המינימום שבמינימום ומחפשים תשובות לשאלות בשרשורים קודמים לפני שהם מפרסמים את השאלה שלהם, אבל מהתגובות שלך די ברור שהמושגים דרך ארץ והתנהגות נורמטיבית זרים לך...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לאור התשובה המפורטת שנתת אתה זכאי לשני גביעי קוטג במחיר מוזל. לקבלת פרטים פנה בצינורות המקובלים.epony כתב:תגיד, קראת את השאלה שלך? היא נראית לך מובנת??eldadvg כתב:שלום לכולם. שמי אלדד ואני חדש כאן.
רציתי לבקש את עזרתכם.
וגם ראיתי avr365
תודה מראש, אלדד...
שורות חדשות באמצע משפטים, שימוש לא ברור בעליל בסימני פיסוק, ובאופן כללי בלבול לא קטן (שני נושאים בשאלה אחת, רק בשורה התשיעית אנחנו מגלים שאתה בכלל צריך שזה יהיה בארה"ב...)
אני חייב להגיד לך שקראתי את השאלה שלך איך שפרסמת אותה ופשוט לא ידעתי מה אתה רוצה - להבין אם ה-360, ה-3600 וה-365 זה אותו הרסיבר או לא? תמצא 3 דפים באינטרנט שכ"א מהם מתייחס לאחד הדגמים שציינת ותשווה מפרטים כדי לראות אם יש הבדל. למה צריך "מומחה" בשביל לעשות חיפוש בגוגל???
לגבי הרמקולים, אתה שואל על דגמים שאתה מודה שהם אמריקאים, כך שבכלל לא ברור אם יש מישהו בארץ שמכיר אותם, ואתה לא מבין למה אף אחד לא מגיב לך עליהם? וכשאתה "נאלץ" להמתין 24 שעות לתגובה אז אתה מתפוצץ על כולם?! זה אולי פורום ישראלי, אבל הגישה "השרוליקית" של להתחיל לצעוק ולקלל כדי לקבל יחס לא ממש עובדת עלינו, מצטער.
עכשיו, אני לא מכיר את הדגמים שכתבת עליהם, אבל בגוגל אני ספץ, אז הנה כמה תוצאות:
1. עושה רושם שה-365 הוא מודל 2011 של ה-360 הוותיק יותר.
2. נראה שה-3600 הוא הגרסה האמריקאית של ה-360 שנמכר באירופה. באותו אופן עתיד לצאת בקרוב מאוד גם דגם 3650 אמריקאי שמקביל ל-365 החדש יותר... בכל מקרה, את ה-360 לא צריכה להיות לך בעיה לשמוע בארץ בחנויות שמחזיקות ציוד של HK...
3. היציאה של ה-365/3650 הורידה משמעותית את המחירים של ה-360/3600. לראיה, את ה-3600 אפשר להשיג עכשיו בפחות מ-$550 באמאזון (המחיר המקורי היה מעל $1,000..!)
4. עשיתי השוואה זריזה בין ה-3600 ל-3650: יש הבדל של 20W לערוץ לטובת ה-3650, אבל זה לא שווה את ההפרש במחיר אם באמת ה-3600 ירד ב-50% לקראת כניסת ה-3650. שניהם תומכים ב-7.1 רמקולים ובפורמטי אודיו HD. ל-3650 יש 2 כניסות HDMI נוספות (6 בסה"כ, כולל אחת בחזית המכשיר) וכן חיבור לאינטרנט (באמצעות כבל רשת).
5. אלא אם יש לך חיבה ספציפית למותג HARMAN KARDON, הייתי בוחן לצד ה-360 עוד רסיברים באותה רמת מחיר, כמו למשל האונקיו 609 (או אפילו ה-709 בתוספת של פחות מ-$100), הדנון 1912 והימאהה 671...
6. עושה רושם שה-HKTSBQ16 הא הדגם האירופי של ה-HKTSBQ20. לא שמעתי אותם אז קשה לי לחוות דעה, אבל ה-16 קיים בארץ, אז אתה מוזמן ללכת לחנות ולהקשיב לו בעצמך...
זהו, רבע שעה בחברת ידידי הטוב גוגל ועניתי לך על כל השאלות - אולי הסיבה שאף אחד לא ענה לך היא שאף אחד לא מצא סיבה לעשות את החיפושים בגוגל בשבילך?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
חברים, תרגיעו!
eldadvg
בבקשה תערוך את הכותרת של ההודעה שלך (לחץ ערוך על ההודעה הראשונה ושנה את הנושא), וכמובן שרצוי לבקש יפה ובנימוס ולא להתרגז כ"כ אחרי שרק נכנסת לאתר לראשונה.
eldadvg
בבקשה תערוך את הכותרת של ההודעה שלך (לחץ ערוך על ההודעה הראשונה ושנה את הנושא), וכמובן שרצוי לבקש יפה ובנימוס ולא להתרגז כ"כ אחרי שרק נכנסת לאתר לראשונה.
בוקר טוב לכולכם.
אני רוצה לפתוח בהתנצלות, אני מתנצל אם נפגעתם ממה שכתבתי. לא הייתה לי כוונה לפגוע בכבודו של איש ובוודאי לא בכבודו של הפורום.
ה׳התפרצות׳ שלי לא הייתה בגלל חוסר התגובה, אלא יותר על האופי המזלזל של התגובה.
השאלות ששאלתי מן הסתם הן שאלות של אדם שלא מבין כמו רוב החבר׳ה כאן. ובדקתי בגוגל, אבל שוב, מכיוון שאני לא מבין שאלתי... תקנו אותי אם אני טועה, אדם שלא מבין שואל שאלות.. וכן, לפעמים שאלות של אדם חסר הבנה בנושא מסויים נשמעות טיפשיות ואולי חסרות היגיון.. אני מודה אני לא מבין במערכות.
בדרך ארץ אני דוקא כן מבין, ולענות תשובה חסרת הסבר לחבר פורום חדש, יש בה מן הזלזול, וזה מה שמעליב, לא העובדה שלא ענו לי! את ההערה הראשונה נתתי רק כדי ׳לעורר׳ עניין ( עובדה שזה עבד, ורק אחרי התגובה הראשונה התחילו לענות).. ממש אין לי עניין לריב, או לפגוע באיש.
אני מאד מאד מודה לepony על התשובה המפורטת, אני מודה לך שהקדשת לי קצת זמן ולתת לי הסבר מפורט.
שוב אני אומר בדקתי בגוגל, וגם מצאתי באמזון את ה3600 אבל בגלל שלא היה לי מושג אם זה אותו רסיבר או לא, נכנסתי לאתר הרשמי של hk וניסיתי לברר, שם בכלל ראיתי את ה365, ואז לגמרי התבלבלתי, לגבי הרמקולים ניסיתי למצוא את הhkts16, באמזון ולא מצאתי, כן מצאתי את ה 20BQ אבל גם בזה אני לא מבין, אז שאלתי כאן....
סך הכל רציתי לגעת אם הפריטים שמצאתי הם מה שחיפשתי...
אז שוב, אני באמת מתנצל בפני כולם אם פגעתי, ומאד מודה על העזרה!
אני רוצה לפתוח בהתנצלות, אני מתנצל אם נפגעתם ממה שכתבתי. לא הייתה לי כוונה לפגוע בכבודו של איש ובוודאי לא בכבודו של הפורום.
השאלות ששאלתי מן הסתם הן שאלות של אדם שלא מבין כמו רוב החבר׳ה כאן. ובדקתי בגוגל, אבל שוב, מכיוון שאני לא מבין שאלתי... תקנו אותי אם אני טועה, אדם שלא מבין שואל שאלות.. וכן, לפעמים שאלות של אדם חסר הבנה בנושא מסויים נשמעות טיפשיות ואולי חסרות היגיון.. אני מודה אני לא מבין במערכות.
בדרך ארץ אני דוקא כן מבין, ולענות תשובה חסרת הסבר לחבר פורום חדש, יש בה מן הזלזול, וזה מה שמעליב, לא העובדה שלא ענו לי! את ההערה הראשונה נתתי רק כדי ׳לעורר׳ עניין ( עובדה שזה עבד, ורק אחרי התגובה הראשונה התחילו לענות).. ממש אין לי עניין לריב, או לפגוע באיש.
אני מאד מאד מודה לepony על התשובה המפורטת, אני מודה לך שהקדשת לי קצת זמן ולתת לי הסבר מפורט.
שוב אני אומר בדקתי בגוגל, וגם מצאתי באמזון את ה3600 אבל בגלל שלא היה לי מושג אם זה אותו רסיבר או לא, נכנסתי לאתר הרשמי של hk וניסיתי לברר, שם בכלל ראיתי את ה365, ואז לגמרי התבלבלתי, לגבי הרמקולים ניסיתי למצוא את הhkts16, באמזון ולא מצאתי, כן מצאתי את ה 20BQ אבל גם בזה אני לא מבין, אז שאלתי כאן....
אז שוב, אני באמת מתנצל בפני כולם אם פגעתי, ומאד מודה על העזרה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
לא קרה כלום, רק צריך להיות יותר רגועים (זה לא רק מופנה אליך, אלא כמובן גם למגיבים שישר קפצו)
- epony
- חבר במועדון 10K

eldadvg כתב:בוקר טוב לכולכם.
אז שוב, אני באמת מתנצל בפני כולם אם פגעתי, ומאד מודה על העזרה!...