מקרן מצגות לצפיה בסרטים
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אז קודם כל ברור לי שלא כדאי ולא מומלץ ואם התקציב קטן ללכת על יד שניה
מדובר על חבר שרוצה לקנות מקרן מצגות לסרטים , הסברתי לו את ההשלכות כפי שאני יודע אותם
שאלותיי הן טכניות
1) צפיה בסרטי divx אפשרית ? תמונה סבירה ? בלתי אפשרית ?
2) סרטי 720p נתמכים ? או שהמקרן בכלל לא יוכל להציג עקב אי תמיכה ברזלוציה
3) האם התמונה תהיה חשוכה ?
אשמח לפרטים טכניים בעייתים בתצורה כזו
מדובר על חבר שרוצה לקנות מקרן מצגות לסרטים , הסברתי לו את ההשלכות כפי שאני יודע אותם
שאלותיי הן טכניות
1) צפיה בסרטי divx אפשרית ? תמונה סבירה ? בלתי אפשרית ?
2) סרטי 720p נתמכים ? או שהמקרן בכלל לא יוכל להציג עקב אי תמיכה ברזלוציה
3) האם התמונה תהיה חשוכה ?
אשמח לפרטים טכניים בעייתים בתצורה כזו
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
האמת במקרני מצגות של היום אין שום בעיה לצפות אפילו ב1080...
מקרני מצגות חדשים מגיעים עם חיבור HDMI, תמיכה ב1080 אפילו שהרזולוציה הטבעית 1280X1024, אנסי גדול יחסית כך שניתן לכוון צבעים טוב טוב גם בחושך וכמובן אפשרויות של מצב 16:9 (הברירת מחדל היא 4:3 או AUTO).
כמובן שהכל כפוף לתקציב שיכול להתחיל ב3000 ולהגמר ב10000...
בעיה מתחילה במעבד תמונה של מקרן ששונה בין החברות ודגמים, המעבד אינו חזק מספיק בכדי לפענח אות 1080 (נדמה לי רק I או 720P) ולהציג ברזולוציה הטבעית אחרי הדחיסה, בחלק מהמקרנים שראיתי התמונה "מרובעת" מדי ולא טובה.
מקרני מצגות חדשים מגיעים עם חיבור HDMI, תמיכה ב1080 אפילו שהרזולוציה הטבעית 1280X1024, אנסי גדול יחסית כך שניתן לכוון צבעים טוב טוב גם בחושך וכמובן אפשרויות של מצב 16:9 (הברירת מחדל היא 4:3 או AUTO).
כמובן שהכל כפוף לתקציב שיכול להתחיל ב3000 ולהגמר ב10000...
בעיה מתחילה במעבד תמונה של מקרן ששונה בין החברות ודגמים, המעבד אינו חזק מספיק בכדי לפענח אות 1080 (נדמה לי רק I או 720P) ולהציג ברזולוציה הטבעית אחרי הדחיסה, בחלק מהמקרנים שראיתי התמונה "מרובעת" מדי ולא טובה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תיקון קטן MartinH...
מקרני XGA חדשים תומכים ב1080P גם בחיבור VGA וגם בHDMI, כל זה בעוצמת הארה של 2600 אנסי לומנס.
טכנולוגיית 3LCD ואפשרות פתיחת תמונה קרוב ל300 אינץ' ויש להם אפילו חיבור USB לכניסת מקור חיצוני נוסף.
סאונדוויו בע"מ
המשך יום נעים
מקרני XGA חדשים תומכים ב1080P גם בחיבור VGA וגם בHDMI, כל זה בעוצמת הארה של 2600 אנסי לומנס.
טכנולוגיית 3LCD ואפשרות פתיחת תמונה קרוב ל300 אינץ' ויש להם אפילו חיבור USB לכניסת מקור חיצוני נוסף.
סאונדוויו בע"מ
המשך יום נעים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא. קבל אתה תיקון קטן:
זה שהם יודעים לקבל את הסיגנל הזה, זה ברור (וגם אין על זה ויכוח) מה שהם לא יודעים לעשות זה להציג את זה ביותר מהרזולוציה הטבעית של הפאנל (XGA) ולכן מתבצע DOWNSCALE.
בפועל, לא תראה יותר מ-576 שורות (רוחב של 1024 ביחס של 16:9 ייתן לך 576 שורות ובסרטים אנאמורפיים, אפילו פחות מזה).
נכון שייראו יותר טוב מסיגנל SD ב-576 NATIVE, אבל HD זה ממש לא יהיה.
זה שהם יודעים לקבל את הסיגנל הזה, זה ברור (וגם אין על זה ויכוח) מה שהם לא יודעים לעשות זה להציג את זה ביותר מהרזולוציה הטבעית של הפאנל (XGA) ולכן מתבצע DOWNSCALE.
בפועל, לא תראה יותר מ-576 שורות (רוחב של 1024 ביחס של 16:9 ייתן לך 576 שורות ובסרטים אנאמורפיים, אפילו פחות מזה).
נכון שייראו יותר טוב מסיגנל SD ב-576 NATIVE, אבל HD זה ממש לא יהיה.