סטרימר להסבת כל הדיסקים שאצלי
שלום לכולם,
אשמח לקצת עזרה ושיפור במונחים ובאפשרויות העומדות לפני.
אני מחפש משהו שיוכל לתמוך בספריית הדיסקים - CD (מוזיקלים) שיש לי.
אני נורא אוהב לקנות CD מכל הסוגים והמינים (ובעיקר ישראליים - ורק מקוריים).
הבעיה היא כמובן שכולם מסודרים יפה בארון וכל פעם שאני רוצה לשמוע דיסק ברכב, על גבי המחשב וכד' אני לוקח אותי את הדיסק והכל סבבה עד ששוכחים את הדיסק באוטו.
מה שאני מחפש זה איזהשהו מכשיר כולל כונן, שמצד אחד יוכל להמיר את ה-CD לקובץ דיגיטלי (ע"ע MP3 - כמו כל הנגנים הפופולרים על גבי המחשב), שיוכל להתחבר לאינטרנט ולשלופ פרטים על הקבצים (אומן, אלבום וכד'), שאני אוכל לגשת לכונן מהמחשב, לחבר לו נגן נייד (כך שאוכל להעביר את הדיסקים לכל מקום) כמובן להתחבר בצורה למערכת, נוכח לעבודה גם ע"י טכנופובים וכד'.
סרטים, 3D וכד', לא ממש מעניינים אותי (כמובן אם היה לו גם אפשרות להקליט מהטלוויזה זה היה נחמד כי אין לי מכשיר מקליט).
יש משהו דמוה?
אשמח לקצת עזרה ושיפור במונחים ובאפשרויות העומדות לפני.
אני מחפש משהו שיוכל לתמוך בספריית הדיסקים - CD (מוזיקלים) שיש לי.
אני נורא אוהב לקנות CD מכל הסוגים והמינים (ובעיקר ישראליים - ורק מקוריים).
הבעיה היא כמובן שכולם מסודרים יפה בארון וכל פעם שאני רוצה לשמוע דיסק ברכב, על גבי המחשב וכד' אני לוקח אותי את הדיסק והכל סבבה עד ששוכחים את הדיסק באוטו.
מה שאני מחפש זה איזהשהו מכשיר כולל כונן, שמצד אחד יוכל להמיר את ה-CD לקובץ דיגיטלי (ע"ע MP3 - כמו כל הנגנים הפופולרים על גבי המחשב), שיוכל להתחבר לאינטרנט ולשלופ פרטים על הקבצים (אומן, אלבום וכד'), שאני אוכל לגשת לכונן מהמחשב, לחבר לו נגן נייד (כך שאוכל להעביר את הדיסקים לכל מקום) כמובן להתחבר בצורה למערכת, נוכח לעבודה גם ע"י טכנופובים וכד'.
סרטים, 3D וכד', לא ממש מעניינים אותי (כמובן אם היה לו גם אפשרות להקליט מהטלוויזה זה היה נחמד כי אין לי מכשיר מקליט).
יש משהו דמוה?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לגבי דיסקים אודיו אני יכול להמליץ לך על המכשיר הבא:
מחשב עם תוכנה EAC - Exact Audio Copy, http://www.exactaudiocopy.de/
בעזרת התוכנה הזאת אתה יכול להמיר דיסקים לקבצי FLAC או mp3, כולל שמירה על שם היוצר, שיר, אלבום וכד'. לאחר מכן אתה תוכל לנגן את הקבצים בכל מקום, שתומך בקבצים שתיצור, וזה לא משנה האם זה סטרימר כלשהו, מחשב או מערכת באוטו
מחשב עם תוכנה EAC - Exact Audio Copy, http://www.exactaudiocopy.de/
בעזרת התוכנה הזאת אתה יכול להמיר דיסקים לקבצי FLAC או mp3, כולל שמירה על שם היוצר, שיר, אלבום וכד'. לאחר מכן אתה תוכל לנגן את הקבצים בכל מקום, שתומך בקבצים שתיצור, וזה לא משנה האם זה סטרימר כלשהו, מחשב או מערכת באוטו
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
סטרימרים הם בד"כ נגנים ולא ממירים.
לזה יש מחשב וכמו שנאמר בהקשר של AUDIO יש את EAC שעושה זאת מעולה לפורמט FLAC שעדיף על MP3.
לזה יש מחשב וכמו שנאמר בהקשר של AUDIO יש את EAC שעושה זאת מעולה לפורמט FLAC שעדיף על MP3.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
כן, פשוט אם הוא ימיר הכל ל-FLAC זה יכול ליצור בעיה ברכב, כי אני אישית לא מכיר נגנים ברכב שמנגנים FLAC. (אני מדבר רק על מערכות יעודיות לרכב, ולא על נגנים חיצונים למנהם או לפטופים באוטו:))agent__smith כתב:סטרימרים הם בד"כ נגנים ולא ממירים.
לזה יש מחשב וכמו שנאמר בהקשר של AUDIO יש את EAC שעושה זאת מעולה לפורמט FLAC שעדיף על MP3....
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
נכון...........
אז סתם WINAMP או WMP ידעו לעשות זאת ...כולל הורדה של הנתונים (עדיף WINAMP)
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
יש מספר פתרונות לנושא, אחד המוצרים של OLIVE למשל יעשה את העבודה.
סקרנו את אחד המוצרים הראשונים בסדרה: Olive Opus 4
פתרון נוסף זה שימוש במחשב האישי כפי שהציעו.
פתרון אחרון בצורת סטרימר: Venice V38 HD.
סקרנו את אחד המוצרים הראשונים בסדרה: Olive Opus 4
פתרון נוסף זה שימוש במחשב האישי כפי שהציעו.
פתרון אחרון בצורת סטרימר: Venice V38 HD.