מעוניין בפרטים לגבי רסיבר RX-V771 או RX-V2067 YAMAHA
שלום
אני ישמח לאדם שמבין ומסביר , למה ? ואיך ? ולא תשובה של מילה
הסלון שלי 3X4 מ"ר
רמקולים 7.1 , מחליף ולכן פחות רלוונטי ( רמקולים גדולים ,שופריים )
כסף מי שמכיר את הדגמים יודע תקציב
השימוש שלי לא לוידאו דרך רסיבר ( יש לי מחשב שמעבד תמונה ,למה אני צריך רסיבר ? )
כרטיס קול איכות דרך מחשב 122 DB
עובד דרך SPIDF או HDMI
מיועד לסרטי 1080P ,720P
1. האם ברסיברי YAMAHA יש אפשרות לכוון כל זוג רמקולים ל- 4 או 6 או 8 אום ?
2. Audio Return Channel האם טוב גם לסרטי HD אינטרנט או רק בלו ריי מהמכולת ?
3. Signal-to-Noise Ratio
100 DB אם יש לי כרטיס קול במחשב של 122 DB האם הרסיבר לא יפגע באיכות סאונד שמוציא מחשב במחשב ?
4. 20 Hz-20 kHz רוחב פס לרמקולים - אם יהיו לי רמקולים עד 40 KHZ כלומר הרסיבר לא ישדר מעל 20KHZ ?
5. האם משהו מכיר רסיבר טוב יותר מהליין של יהמהה לסאונד 7.1 WAV, MP3, WMA, AAC, FLACלפורמטים
ואם כן מה ? למה ?
אני ישמח לאדם שמבין ומסביר , למה ? ואיך ? ולא תשובה של מילה
הסלון שלי 3X4 מ"ר
רמקולים 7.1 , מחליף ולכן פחות רלוונטי ( רמקולים גדולים ,שופריים )
כסף מי שמכיר את הדגמים יודע תקציב
השימוש שלי לא לוידאו דרך רסיבר ( יש לי מחשב שמעבד תמונה ,למה אני צריך רסיבר ? )
כרטיס קול איכות דרך מחשב 122 DB
עובד דרך SPIDF או HDMI
מיועד לסרטי 1080P ,720P
3. Signal-to-Noise Ratio
100 DB אם יש לי כרטיס קול במחשב של 122 DB האם הרסיבר לא יפגע באיכות סאונד שמוציא מחשב במחשב ?
4. 20 Hz-20 kHz רוחב פס לרמקולים - אם יהיו לי רמקולים עד 40 KHZ כלומר הרסיבר לא ישדר מעל 20KHZ ?
5. האם משהו מכיר רסיבר טוב יותר מהליין של יהמהה לסאונד 7.1 WAV, MP3, WMA, AAC, FLACלפורמטים
ואם כן מה ? למה ?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לא ממש מבין איזה תשובות אתה מחפש
לא, לכולם ביחד
מה זה HD אינטרנט, מה ההבדל. בכל מקרה נראה לי שזה פיצ'ר היסטרי המהווה שיקול לרכישה
3. Signal-to-Noise Ratio
לא יודע
לא יודע
ואם כן מה ? למה ?
מעליו יש את ה3067, ההבדל הוא רק בהספקים
לא, לכולם ביחד
מה זה HD אינטרנט, מה ההבדל. בכל מקרה נראה לי שזה פיצ'ר היסטרי המהווה שיקול לרכישה
3. Signal-to-Noise Ratio
לא יודע
לא יודע
ואם כן מה ? למה ?
מעליו יש את ה3067, ההבדל הוא רק בהספקים
העם דורש..... כל מיני דברים
ממש לא , הסרקזם שלך לא מובןoriberko כתב:שרות לקוחות HT שלום,
נציגנו עסוקים בפניות קודמות, אנא המתן....
האם בתשובה שתנתן על ידי נציגנו יש מינימום מילים מותר ?
אני מקווה שהסיבה לסרקזם שלי הובנה....
כמו התמונה שלך
אתה לא חייב לי כלום
ובטח לא לענות שטויות
אני מקווה שאנטי סרקזם מובן לך
.
הכוונה הייתה לחברה אחרת מ- ימהההאם משהו מכיר רסיבר טוב יותר מהליין של יהמהה לסאונד 7.1 WAV, MP3, WMA, AAC, FLACלפורמטים
ואם כן מה ? למה ?
מעליו יש את ה3067, ההבדל הוא רק בהספקים...
שיכולה לתת פתרונות סאונד עדיפים
הכוונה סרטי HD שיורדים מהאינטרנט והסאונד AC3 או DTS או MP3 או AACHD אינטרנט...
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
הייתי צריך לנחש שאתה מהסוג המתנפל, ולא המפנים.ברצבי כתב:ממש לא , הסרקזם שלך לא מובןoriberko כתב:שרות לקוחות HT שלום,
נציגנו עסוקים בפניות קודמות, אנא המתן....
האם בתשובה שתנתן על ידי נציגנו יש מינימום מילים מותר ?
אני מקווה שהסיבה לסרקזם שלי הובנה....
כמו התמונה שלך
אתה לא חייב לי כלום
ובטח לא לענות שטויות
אני מקווה שאנטי סרקזם מובן לך
.הכוונה הייתה לחברה אחרת מ- ימהההאם משהו מכיר רסיבר טוב יותר מהליין של יהמהה לסאונד 7.1 WAV, MP3, WMA, AAC, FLACלפורמטים
ואם כן מה ? למה ?
מעליו יש את ה3067, ההבדל הוא רק בהספקים...
שיכולה לתת פתרונות סאונד עדיפים
הכוונה סרטי HD שיורדים מהאינטרנט והסאונד AC3 או DTS או MP3 או AACHD אינטרנט......
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ברצבי,
מעניין אותי למה ביקשת חוות דעת על 771 ו-2067.
מדוע "דילגת" על 1067 ?
מעניין אותי למה ביקשת חוות דעת על 771 ו-2067.
מדוע "דילגת" על 1067 ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. ענו לך.
2. למיטב הבנתי, ARC לא ממש רלוונטי לסיטואציה שאתה מתאר, אלא אם אתה מתכוון להעביר סאונד מה-TV לרסיבר... ב-99% מהמקרים הסאונד והווידאו מגיעים לרסיבר ממקור (נגן בלו-ריי, סטרימר, ממיר) שהוא לא ה-TV, ואז הרסיבר מעביר את הסאונד לרמקולים ואת הווידאו ל-TV. משתמשים ב-ARC כאשר רוצים להעביר סאונד מה-TV לרסיבר (למשל אם ב-TV יש ממיר דיגיטלי מובנה לקליטת שידורי עידן+), כלומר "נגד הכיוון" הסטנדרטי...
3. לעניות דעתי זה זניח ואולי אולי אולי יבוא לידי ביטוי ברמקולים מאוד רגישים (כלומר: יקרים) וברמות ווליום קיצוניות שכנראה לא תגיע אליהן אף פעם... בינינו, לרוב המוחלט של אנשים יהיה קשה עד בלתי אפשרי לאתר הבדלים באיכות הצליל בין SNR של 100DB ל-SNR של 70DB, כך שהפער הנשמע בין 122DB ל-100DB הוא אפילו עוד יותר זניח.
4. לא בטוח - האמת, לא נתקלתי באף רסיבר שמצויין עליו חד-משמעית שהוא מוגבל הצורה כלשהי מבחינת טווח התדרים שהוא מעביר לרמקולים. למיטב ידיעתי, המגבלה היא כמעט תמיד בצד של הרמקולים. מה שכן, הרבה פעמים אומרים על רסיברים שהם מייצרים כך וכך הספק (בוואטים) לערוץ בטווח 20Hz-20KHz, אבל זה רק אומר שזה הטווח שבו נמדד ההספק, ולא שזה הטווח שאליו מוגבל הרסיבר...
5. הייתי מוסיף את אונקיו 809 לקלחת אם במוזיקה עסקינן (ומפירוט הפורמטים לעיל אני חושב שזה די ברור שכן...) - יש גם אונקיו 3008 בלוחות שבמקומך הייתי בהחלט חושב עליו ברצינות!
רק חשוב לזכור שבסאונד כמו בסאונד, גם אחרי אלף חוות דעת של מומחים שונים ומשונים, עדיין רק האוזן שלך קובעת מה נשמע לך יותר טוב!
2. למיטב הבנתי, ARC לא ממש רלוונטי לסיטואציה שאתה מתאר, אלא אם אתה מתכוון להעביר סאונד מה-TV לרסיבר... ב-99% מהמקרים הסאונד והווידאו מגיעים לרסיבר ממקור (נגן בלו-ריי, סטרימר, ממיר) שהוא לא ה-TV, ואז הרסיבר מעביר את הסאונד לרמקולים ואת הווידאו ל-TV. משתמשים ב-ARC כאשר רוצים להעביר סאונד מה-TV לרסיבר (למשל אם ב-TV יש ממיר דיגיטלי מובנה לקליטת שידורי עידן+), כלומר "נגד הכיוון" הסטנדרטי...
3. לעניות דעתי זה זניח ואולי אולי אולי יבוא לידי ביטוי ברמקולים מאוד רגישים (כלומר: יקרים) וברמות ווליום קיצוניות שכנראה לא תגיע אליהן אף פעם... בינינו, לרוב המוחלט של אנשים יהיה קשה עד בלתי אפשרי לאתר הבדלים באיכות הצליל בין SNR של 100DB ל-SNR של 70DB, כך שהפער הנשמע בין 122DB ל-100DB הוא אפילו עוד יותר זניח.
4. לא בטוח - האמת, לא נתקלתי באף רסיבר שמצויין עליו חד-משמעית שהוא מוגבל הצורה כלשהי מבחינת טווח התדרים שהוא מעביר לרמקולים. למיטב ידיעתי, המגבלה היא כמעט תמיד בצד של הרמקולים. מה שכן, הרבה פעמים אומרים על רסיברים שהם מייצרים כך וכך הספק (בוואטים) לערוץ בטווח 20Hz-20KHz, אבל זה רק אומר שזה הטווח שבו נמדד ההספק, ולא שזה הטווח שאליו מוגבל הרסיבר...
5. הייתי מוסיף את אונקיו 809 לקלחת אם במוזיקה עסקינן (ומפירוט הפורמטים לעיל אני חושב שזה די ברור שכן...) - יש גם אונקיו 3008 בלוחות שבמקומך הייתי בהחלט חושב עליו ברצינות!
רק חשוב לזכור שבסאונד כמו בסאונד, גם אחרי אלף חוות דעת של מומחים שונים ומשונים, עדיין רק האוזן שלך קובעת מה נשמע לך יותר טוב!
epony
תודה על ההסבר
תשובות :
Audio Return Channel איך עוזר לצפות בעידן פלוס ?
במה זה מתבטא ?
ממיר במחשב או טלוויזיה משנה ?
וזה מפגע גדול מאוד .
במיוחד אונקיו , פיוניר , דנון ועוד..
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.asp ... m=7E05AFD1
גם מצויין בכל רסיבר כמה הוא מוגבל
כך שרמקולים כמו KEF לא מוציאים את האיכות האמיתית שלהם
מה נותן לי 3008 ? מול ימהה ?
תפרט ...אתה רושם מספר דגם ולא מה נותן הדגם ?
פונקציות ? איך ניתן להבין ?
תודה על ההסבר
תשובות :
לצערי לא הבנתי כלוםלמשל אם ב-TV יש ממיר דיגיטלי מובנה לקליטת שידורי עידן+), כלומר "נגד הכיוון" הסטנדרטי......
Audio Return Channel איך עוזר לצפות בעידן פלוס ?
במה זה מתבטא ?
ממיר במחשב או טלוויזיה משנה ?
יש הבדל וגדול , אני מבין ש- 122 DB אני לא ישמע דרך SPIDF ?לרוב המוחלט של אנשים יהיה קשה עד בלתי אפשרי לאתר הבדלים באיכות הצליל בין SNR של 100DB ל-SNR של 70DB,...
וזה מפגע גדול מאוד .
לא מבין את תשובתך רוב המוחלט הרסבירים מוגבלים 20Hz - 20kHzלא נתקלתי באף רסיבר שמצויין עליו חד-משמעית שהוא מוגבל הצורה כלשהי מבחינת טווח התדרים שהוא מעביר לרמקולים....
במיוחד אונקיו , פיוניר , דנון ועוד..
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.asp ... m=7E05AFD1
גם מצויין בכל רסיבר כמה הוא מוגבל
כך שרמקולים כמו KEF לא מוציאים את האיכות האמיתית שלהם
מה נותן לי 3008 ? מול ימהה ?
תפרט ...אתה רושם מספר דגם ולא מה נותן הדגם ?
פונקציות ? איך ניתן להבין ?
- epony
- חבר במועדון 10K

1. לגבי ARC, כפי שאמרתי זה רלוונטי אך ורק לגבי מצב שבו אתה צריך לקבל סאונד לתוף הרסיבר מה-TV. כאמור, ב-99% מהמקרים זה פשוט לא רלוונטי ולכן לא הייתי מייחס לזה יותר מדי חשיבות או משמעות.
2. מבלי לזלזל, אני באמת בספק אם תשמע הבדל בין 100DB ל-122DB, אבל בכל מקרה זה מה יש...
3. כפי שכבר ציינתי, הנתונים המפורטים עבור רסיברים למטרת הגדרת הספק בוואטים נתונים בהינתן מספר תנאים או אילוצים קיימים, למשל טווח תדרים נתון, מספר ערוצים נתון, עכבה נתונה וכיו"ב. זוהי לא הצהרה של טווח התדרים בו פועל הרסיבר. אפילו בקישור שנתת אפשר לראות את זה בשתי השורות השונות של פירוט ההספקים - באחת מדובר על סיגנל שניתן בתדר של 1KHz, ובאחרת על סיגנל שניתן על פני טווח התדרים 20Hz-20KHz, וההבדלים בהספק ניכרים... בכל מקרה לא מדובר כאן על טווח התדרים של הרסיבר!
בכל הנוגע לדגמים השונים, עם כל הכבוד, אתה מוזמן לערוך את ההשוואות בעצמך ולא לשלוח אותנו לעשות את העבודה בשבילך...
2. מבלי לזלזל, אני באמת בספק אם תשמע הבדל בין 100DB ל-122DB, אבל בכל מקרה זה מה יש...
3. כפי שכבר ציינתי, הנתונים המפורטים עבור רסיברים למטרת הגדרת הספק בוואטים נתונים בהינתן מספר תנאים או אילוצים קיימים, למשל טווח תדרים נתון, מספר ערוצים נתון, עכבה נתונה וכיו"ב. זוהי לא הצהרה של טווח התדרים בו פועל הרסיבר. אפילו בקישור שנתת אפשר לראות את זה בשתי השורות השונות של פירוט ההספקים - באחת מדובר על סיגנל שניתן בתדר של 1KHz, ובאחרת על סיגנל שניתן על פני טווח התדרים 20Hz-20KHz, וההבדלים בהספק ניכרים... בכל מקרה לא מדובר כאן על טווח התדרים של הרסיבר!
בכל הנוגע לדגמים השונים, עם כל הכבוד, אתה מוזמן לערוך את ההשוואות בעצמך ולא לשלוח אותנו לעשות את העבודה בשבילך...
באמת אין לי מושג מה רשמת ?כפי שאמרתי זה רלוונטי אך ורק לגבי מצב שבו אתה צריך לקבל סאונד לתוף הרסיבר מה-TV...
מה זה סאונד לתוף הרסיבר ?
מבלי לזלזל ולא ציני !מבלי לזלזל, אני באמת בספק אם תשמע הבדל בין 100DB ל-122DB, אבל בכל מקרה זה מה יש......
יש לי הרגשה שאתה לא פותח כלל את המקודדים במחשב שלך ואתה לא מכוון אותם
כל ההבדל בסאונד בין רסיבר 608 ל- 1008 זה DB
על זה אנשים משלמים פי -3 ואתה אומר שאף אחד לא שומע הבדלים ?
אתה רציני ?
בסעיף 3 לא הבנתי כלום
על איזה כיוון ספק ברסיבר ?למטרת הגדרת הספק בוואטים...
אתה מכיר משהו שמכוון ספק למספר וואטים ?
לאחר מכן פשוט הסתבכת ...
עפ"י "טופ אודיו " נאמר טווח התדרים שהרסיבר מספק לרמקולים יהיה אך ורק 20Hz-20KHz
אם רמקול יוכל לקבל יותר רוחב פס זה לא יהיה גם מרסיבר 5008
ולא פיוניר לא דנון
כך שאין לי מושג על מה אתה כותב
Andrey13 כתב:סליחה שאני מתערב, אבל התגובות שלך ממש על גבול ה"מעליבות".
אף אחד פה לא עובד אצלך, ולא נבחן אצלך.
האמת, די מפתיע אותי שמישהו בכלל טרח לענות לך אחרי הפתיח ה"מאד נחמד" שלך......
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
SHLOMIS1Z כתב:Andrey13 כתב:סליחה שאני מתערב, אבל התגובות שלך ממש על גבול ה"מעליבות".
האמת, די מפתיע אותי שמישהו בכלל טרח לענות לך אחרי הפתיח ה"מאד נחמד" שלך......![]()
![]()
...
ברצבי
אתה אוהב לחתוך עניין, אז אני יעשה את זה כמו סמוראי באהבה הגדולה והערצה שיש לי לעם היפני
1. לא !
2. אין לי מושג עוד לא הגעתי לשלב הקולנוע ביתי אצלי בבית !!! (ב"ה גם לזה נגיע)
3.אין לך ברירה ישנם גם קומפקטים ברמה מאוד גבוהה עם נתונים מטורפים ולכשזה מגיע להגברה זה תמיד פוגע
תשאל את אריאל זילבר הוא יגיד לך ש "ככה זה בחיים"
4. ישדר כמו תותח ישדר ! העניין הוא:
א. האוזן שלך לא תשמע את זה
ב. הגוף שלך ירגיש את זה ולכן זה נועד (ע"ע מאמרSUPER TWEETER-TANNOY)
ג. זה משפיע על הקולורציה של הצליל לכן יצרני דרייברים מתהדרים בזה שהטוויטרים שלהם מגיעים לשחקים
5. לפי הפורמטים אני מבין שאתה שומע לא מעט מוסיקה DENON יותר מוצלח וזה כבר לא עניין של המרה אלא טופולוגיות של הגברה ואיכות רכיבים
יש לך עוד שאלות לפני שאני מחזיר את ה KATANA למקום ???
אתה אוהב לחתוך עניין, אז אני יעשה את זה כמו סמוראי באהבה הגדולה והערצה שיש לי לעם היפני
1. לא !
2. אין לי מושג עוד לא הגעתי לשלב הקולנוע ביתי אצלי בבית !!! (ב"ה גם לזה נגיע)
3.אין לך ברירה ישנם גם קומפקטים ברמה מאוד גבוהה עם נתונים מטורפים ולכשזה מגיע להגברה זה תמיד פוגע
תשאל את אריאל זילבר הוא יגיד לך ש "ככה זה בחיים"
4. ישדר כמו תותח ישדר ! העניין הוא:
א. האוזן שלך לא תשמע את זה
ב. הגוף שלך ירגיש את זה ולכן זה נועד (ע"ע מאמרSUPER TWEETER-TANNOY)
ג. זה משפיע על הקולורציה של הצליל לכן יצרני דרייברים מתהדרים בזה שהטוויטרים שלהם מגיעים לשחקים
5. לפי הפורמטים אני מבין שאתה שומע לא מעט מוסיקה DENON יותר מוצלח וזה כבר לא עניין של המרה אלא טופולוגיות של הגברה ואיכות רכיבים
יש לך עוד שאלות לפני שאני מחזיר את ה KATANA למקום ???
"The infinite passion & desire for perfectioN"
- epony
- חבר במועדון 10K

1. התכוונתי ל-"סאונד לתוך הרסיבר מה-TV", לא "לתוף הרסיבר". קצת הבנת הנקרא ואני בטוח שהיית עולה על זה בעצמך... אם עדיין לא הבנת למה הכוונה, אתה מוזמן לעיין ב-http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/arc.aspx - לגמרי במקרה, זו התוצאה הראשונה ב-GOOGLE כאשר מחפשים מידע על "Audio Return channel"...
2. אם אתה לא מוצא אף הבדל בין ה-608 ל-1008 מלבד כמה DB ב-SNR אז אני ממליץ לך להסתכל עוד פעם על השוואה בין השניים (למשל ב-www.onkyousa.com) ולראות עוד כמה דברים שפיספסת, כמו למשל: מספר ערוצים נתמכים, מערכת הכיול, מספר כניסות ויציאות HDMI, מספר יציאות לא מוגברות (PRE-OUT), מספר איזורים נתמכים, חיבוריות לאינטרנט, וכן הלאה והלאה (והלאה...)
דרך אגב, חיפוש קצרצר באינטרנט מגלה שה-SNR של ה-1008 הוא 110DB, ושל ה-608 הוא 106DB. אתה מוכן לסכן את הכבוד שלך על פער ב-SNR של 4DB..?
נקודה אחרונה בדיון על SNR (מבחינתי בכל אופן) - אתה מוזמן למצוא מקור מוסמך שיחלוק על מה שאמרתי, אבל אני עשיתי את השיעורי בית שלי, ואני עומד מאחורי הטיעון כי כל נתון יחס אות לרעש של 70DB ומעלה הוא במרבית המקרים מספיק טוב לצרכים ביתיים (וכבר סייגתי את דברי מבחינת מערכות סופר איכותיות בתגובה המקורית), ועל אחת כמה וכמה כשמדובר על נתוני יחס אות לרעש של 100DB ומעלה!
3. לא "הספק" במובן של "the power supply", אלא "הספק" במובן של "power output" בוואטים. בהמשך הפיסקה נאמר גם "ההספקים" ו-"בהספק", כך שגם כאן טיפ-טיפה הבנת הנקרא והיית מבין לא רק את המשפט הזה, אלא את כל הפיסקה, שלא לדבר על כל התגובה, שלא לדבר על התגובה שלפניה...
באשר למה שנאמר לך ע"י טופ אודיו, הנה קישור למדידות מעבדה שנערכו ל-5008 אשר מראות היענות גם בתדרים של 50KHz, כך שאין לי מושג על מה אתה כותב...
2. אם אתה לא מוצא אף הבדל בין ה-608 ל-1008 מלבד כמה DB ב-SNR אז אני ממליץ לך להסתכל עוד פעם על השוואה בין השניים (למשל ב-www.onkyousa.com) ולראות עוד כמה דברים שפיספסת, כמו למשל: מספר ערוצים נתמכים, מערכת הכיול, מספר כניסות ויציאות HDMI, מספר יציאות לא מוגברות (PRE-OUT), מספר איזורים נתמכים, חיבוריות לאינטרנט, וכן הלאה והלאה (והלאה...)
דרך אגב, חיפוש קצרצר באינטרנט מגלה שה-SNR של ה-1008 הוא 110DB, ושל ה-608 הוא 106DB. אתה מוכן לסכן את הכבוד שלך על פער ב-SNR של 4DB..?
נקודה אחרונה בדיון על SNR (מבחינתי בכל אופן) - אתה מוזמן למצוא מקור מוסמך שיחלוק על מה שאמרתי, אבל אני עשיתי את השיעורי בית שלי, ואני עומד מאחורי הטיעון כי כל נתון יחס אות לרעש של 70DB ומעלה הוא במרבית המקרים מספיק טוב לצרכים ביתיים (וכבר סייגתי את דברי מבחינת מערכות סופר איכותיות בתגובה המקורית), ועל אחת כמה וכמה כשמדובר על נתוני יחס אות לרעש של 100DB ומעלה!
3. לא "הספק" במובן של "the power supply", אלא "הספק" במובן של "power output" בוואטים. בהמשך הפיסקה נאמר גם "ההספקים" ו-"בהספק", כך שגם כאן טיפ-טיפה הבנת הנקרא והיית מבין לא רק את המשפט הזה, אלא את כל הפיסקה, שלא לדבר על כל התגובה, שלא לדבר על התגובה שלפניה...
באשר למה שנאמר לך ע"י טופ אודיו, הנה קישור למדידות מעבדה שנערכו ל-5008 אשר מראות היענות גם בתדרים של 50KHz, כך שאין לי מושג על מה אתה כותב...
אתה שמת לך שאתה חצוף !Andrey13 כתב:סליחה שאני מתערב, אבל התגובות שלך ממש על גבול ה"מעליבות".
האמת, די מפתיע אותי שמישהו בכלל טרח לענות לך אחרי הפתיח ה"מאד נחמד" שלך......
אין לי מושג מי אתה כל פעם אתה נכנס לשירשור מנסה בכח לסכסך ולהעליב
\אתה תורם 0.00000000 לשירשור .
אפילו התמונה שלך של סרט מחורבן , ועוד בחרת שחקן אנטישמי
דבר שאומר עלייך הרבה דברים
"שכל" בוודאי אין לך אם הגיבור שלך רוצה בהשמדתך
אני בודק כל דבר שנכתב ומנסה להבין , נוצר שהדברים שנרשמו לי מעוותים ולא ברורים
ואני מתשאל
כמו שאתה רואה תרומתך לא קיימת רק מפריע (אנא לך מכאן )
לא נוח לגלות שיש בעיות קשות בהסברים אלי וכותבים לא לעניין
על תכנס לשירשור שלי !
תלך תפריע למישהו אחר !
במקום לצעוק תראה כמה אנחנו נראים לא מובן עד גרוע
בחוצפתך אתה מאשים אותי ?
שאתה נראה זוועה !
שאין לך מושג מכלום !
ועוד יש לך חוצפה להאשים אותי בחוסר ידע שאין לך ?
תגיד מה אתה רוצה ממני ?
למה אתה מטריד אותי ?
לך ועל תחזור
על תאשים את השליח שאתה נראה זוואה , תאשים את עצמך !
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
ברצבי,
מה קורה לך?
יש משהו בדבריו, זה כותב מישהו שענה לך.
אולי אתה לא מתכוון, אבל יש פניה אגרסיבית בכתיבה שלך
בסגנון "מגיעה לי תשובה, עכשיו!!!"
אז אם מישהו מעיר ורבים מסכימים איתו.
רצוי לתקן ולא להחמיר