עמלות שערוריתיות של UPS
-
GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
יכול להיות שהם טעו. לי נאמר שסך המכס הוא 43 ש"ח.Coldwar כתב:למיטב ידיעתי, מכס ומע"מ מחושב עפ"י מחיר המוצר + עלות המשלוח....
על $120 זה יוצא ~70 ש"ח. זה עדיין לא מסביר למה אני צריך לשלם 246 ש"ח.
ל UPS ו FEDEX יש עמלות מגוחכות ומונפצות שאין לך כל שליטה עליהם... לא שווה להזמין דברים דרכם במחירים נמוכים, והקטע הכי דפוק זה שהם לוקחים אחוזים מתשלום המעמ מעל סכום מסויים. כשקניתי את המקרן שלי מחול הוא נשלח באמצעות UPS, שילמתי איזה 200 שקל עמלות מונפצות ועוד 2% מגובה המכס\מעמ. למדתי להזמין דברים רק דרך חברות צד שלישי (USHOPS MUSTOP וכו...) המשלוח אולי יותר יקר אבל אתה חוסך את העמלות ובשורה התחתונה מרוויח.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
GilSt
- חבר פעיל במיוחד

גם ב EMS של דואר ישראל יש עמלות מטורפות, רק שהם הלכו צעד אחד קדימה -
צריך לשלם עמלות ואז להגיע אליהם (קרי: מכרמיאל לתל-אביב) בשביל לקבל את המשלוח.
אין לזה אח ורע בעולם, פשוט צריך להזהיר אנשים לא להשתמש בשרותי החברות האלה.
מנצלים חוסר ידיעה של לקוחות תמימים.
צריך לשלם עמלות ואז להגיע אליהם (קרי: מכרמיאל לתל-אביב) בשביל לקבל את המשלוח.
אין לזה אח ורע בעולם, פשוט צריך להזהיר אנשים לא להשתמש בשרותי החברות האלה.
מנצלים חוסר ידיעה של לקוחות תמימים.
אני קיבלתי כמה פעמים משלוח עם UPS ואף פעם לא שילמתי להם עמלות, ואתה משלם מכס ומע"מ גם על המשלוח ולא רק על עלות המוצר, אם תקנה משהו בדולר עם משלוח שעולה 200$ תשלם מיסים על 201, זה לא משנה כמה עלה המוצר אלא כמה כסף הוצאת מהארץ והעברת לחו"לGilSt כתב:על החבולה היה רשום ערך $80, שזה בעצם העלות ללא המשלוח. 17% מע"מ מזה זה $13.6 שזה 48 ש"ח.
ב UPS הם בעצמם אמרו לי שסך העמלות שלהם ללא מע"מ - 170 ש"ח, כלומר 200 ש"ח.
אני לא כותב סתם....
מיסים זה 34% ( מעמ" +מכס ) אלא אם כן זה חלקי מחשב שאין מכס רק מע"מ או מוצר בטיחותי כמו קסדות וכו'
-
GilSt
- חבר פעיל במיוחד

לא השתכנעתי.ntk כתב:אני קיבלתי כמה פעמים משלוח עם UPS ואף פעם לא שילמתי להם עמלות, ואתה משלם מכס ומע"מ גם על המשלוח ולא רק על עלות המוצר, אם תקנה משהו בדולר עם משלוח שעולה 200$ תשלם מיסים על 201, זה לא משנה כמה עלה המוצר אלא כמה כסף הוצאת מהארץ והעברת לחו"לGilSt כתב:על החבולה היה רשום ערך $80, שזה בעצם העלות ללא המשלוח. 17% מע"מ מזה זה $13.6 שזה 48 ש"ח.
אני לא כותב סתם....
מיסים זה 34% ( מעמ" +מכס ) אלא אם כן זה חלקי מחשב שאין מכס רק מע"מ או מוצר בטיחותי כמו קסדות וכו'...
כן שילמתי עמלות, הן לא הגיוניות, והמסים הם לא 34%, אלא לרוב 16% (לפי הטבלה הזו)
אז אתה מיוחד. יש בערך 5 עמלות הכוללות עמלת שיחרור מהיר עמלת אבטחה עמלת רשומון וכו...ntk כתב:אני קיבלתי כמה פעמים משלוח עם UPS ואף פעם לא שילמתי להם עמלות, ואתה משלם מכס ומע"מ גם על המשלוח ולא רק על עלות המוצר, אם תקנה משהו בדולר עם משלוח שעולה 200$ תשלם מיסים על 201, זה לא משנה כמה עלה המוצר אלא כמה כסף הוצאת מהארץ והעברת לחו"לGilSt כתב:על החבולה היה רשום ערך $80, שזה בעצם העלות ללא המשלוח. 17% מע"מ מזה זה $13.6 שזה 48 ש"ח.
אני לא כותב סתם....
מיסים זה 34% ( מעמ" +מכס ) אלא אם כן זה חלקי מחשב שאין מכס רק מע"מ או מוצר בטיחותי כמו קסדות וכו'...
כבר יצא לי לקבל משלוח של משהו כמו 60$ והייתי צריך לשלם ל fedex עמלות בסך 50$...
למיסים האלה תוסיף מע"מGilSt כתב:לא השתכנעתי.ntk כתב:אני קיבלתי כמה פעמים משלוח עם UPS ואף פעם לא שילמתי להם עמלות, ואתה משלם מכס ומע"מ גם על המשלוח ולא רק על עלות המוצר, אם תקנה משהו בדולר עם משלוח שעולה 200$ תשלם מיסים על 201, זה לא משנה כמה עלה המוצר אלא כמה כסף הוצאת מהארץ והעברת לחו"לGilSt כתב:על החבולה היה רשום ערך $80, שזה בעצם העלות ללא המשלוח. 17% מע"מ מזה זה $13.6 שזה 48 ש"ח.
אני לא כותב סתם....
כן שילמתי עמלות, הן לא הגיוניות, והמסים הם לא 34%, אלא לרוב 16% (לפי הטבלה הזו)...