aשאלה בקשר לסטרימר xtremar
יש לי אקסטרימר הדגם הראשון ראשון עם אינטרנט של 100 מגה.
והוא מחובר בקווי לאינטרנט.
השאלה שלי אם הוא יוכל לנגן סדרות באיכות 1080i שהם 14-13 מגה לשנייה או שיצטרך דרך כונן לראות תסדרות באיכות הזאת?
אפשר דרך הרשת או שצריך דרך דיסק קשיח נייד שהוא בחיבור usb 2?
תודה מראש!
והוא מחובר בקווי לאינטרנט.
השאלה שלי אם הוא יוכל לנגן סדרות באיכות 1080i שהם 14-13 מגה לשנייה או שיצטרך דרך כונן לראות תסדרות באיכות הזאת?
אפשר דרך הרשת או שצריך דרך דיסק קשיח נייד שהוא בחיבור usb 2?
תודה מראש!
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
יש לי את אותו דגם...אך בלי חיבור קווי לאינרנט.
ממה שאני יודע, ומתגובות בעבר של משתמשים של המכשיר שניסו להזרים 1080P באמצעות האינטרנט/או רשת ביתית,
הרוב הגדול אם לא כולם נתגלו בבעיות בנושא.
אישית, לא הייתי ממליץ לך לעשות זאת. עדיף להוריד את זה לכונן נייד ולנגן משם.
ממה שאני יודע, ומתגובות בעבר של משתמשים של המכשיר שניסו להזרים 1080P באמצעות האינטרנט/או רשת ביתית,
הרוב הגדול אם לא כולם נתגלו בבעיות בנושא.
אישית, לא הייתי ממליץ לך לעשות זאת. עדיף להוריד את זה לכונן נייד ולנגן משם.
בכונן נייד אני יוכל לנגן תכנים של 1080i באקסטרימר תכנים שהם 14 מגה יוכל אם מחבר תכונן ומעביר תתכנים דרך הכונן יוכל לראות?
ועוד שאלה:אם יש לי טלויזיה של 720p ורוצה להוריד סידרה ב 1080i יוכל להנות מהאיכות הזאת או לא בגלל שיש לי רק 720p?
1080p יודע שלא יוכל לראות אבל 1080i יוכל להנות מהאיכות הזאת?
תודה מראש!
ועוד שאלה:אם יש לי טלויזיה של 720p ורוצה להוריד סידרה ב 1080i יוכל להנות מהאיכות הזאת או לא בגלל שיש לי רק 720p?
1080p יודע שלא יוכל לראות אבל 1080i יוכל להנות מהאיכות הזאת?
תודה מראש!
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
1. הטלוויזיה שלך, אם היא 720P, היא תדע לבצע DownScale. כך שלא ניראה לי שתהיה לך בעיה.
אם הטלוויזיה שלך הינה 720P למה לך להוריד 1080P?
2. אתה לא תרגיש ירידה באיכות, אלה אם מאוד תתאמץ או אם ראית כמה דקות לפני זה ב1080P אמיתי.
3. החבר colonel טוען שהוא מחובר כמוך ואין לו בעיה. אם כך, שווה לך להתנסות עם פרק אחד או שניים לפני שאתה
מיישם את ההמלצה שלי.
אם הטלוויזיה שלך הינה 720P למה לך להוריד 1080P?
2. אתה לא תרגיש ירידה באיכות, אלה אם מאוד תתאמץ או אם ראית כמה דקות לפני זה ב1080P אמיתי.
3. החבר colonel טוען שהוא מחובר כמוך ואין לו בעיה. אם כך, שווה לך להתנסות עם פרק אחד או שניים לפני שאתה
מיישם את ההמלצה שלי.
1080i יותר טוב מ 720p לידיעת כולם.פרק של weeds ב 720p שוקל איזה 700 מגה ופרק ב 1080i שוקל איזה 3 גיגה כמעט.
אז השאלה שלי היא כזאת יוכל לראות ולהרגיש תאיכות של ה 1080i כן או לא?
תודה רבה
ואני תמיד רואה או 720p רגיל או 720p bluray.אז השאלה שלי היא האם יהיה אשר לראות ת 1080i האיכות היותר טובה למרות שאין לי 1080 בטלויזיה.כי 1080i זה לא 1080p אמיתי אבל יותר טוב מ 720p אז יוכל לראות ת 1080i ולהנות מהאיכות?
אז השאלה שלי היא כזאת יוכל לראות ולהרגיש תאיכות של ה 1080i כן או לא?
תודה רבה
ואני תמיד רואה או 720p רגיל או 720p bluray.אז השאלה שלי היא האם יהיה אשר לראות ת 1080i האיכות היותר טובה למרות שאין לי 1080 בטלויזיה.כי 1080i זה לא 1080p אמיתי אבל יותר טוב מ 720p אז יוכל לראות ת 1080i ולהנות מהאיכות?
אני עם X SW, מחובר ברשת בייתית עם ראוטר של buffalo 1GB מהמחשב (שמסתנכרן על 1G) ומה X (שלפי דעתי יכול במקס להתחבר ב 100half duplex). לא הצלחתי בחיים להזרים משהו שהוא יותר מקידוד divx באופן רציף למשך זמן, תמיד לאחר 5-10 מתחילים הקרטועים למרות שהמחשב אינו מבצע שום פעולה (עוצר הורדות תוכנות וכו).
המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה בבדיקות nfs הייתה כ 5mb/s (ביט) עם רשת קווית ואולי 2.5 עם אלחוטית.
הסטרימר הזה ממש חלש בקטע של סטרימינג מהרשת, מקווה שבגרסאות הבאות שלו יצא כרטיס רשת "אמיתי" ולא פקה פקה...
המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה בבדיקות nfs הייתה כ 5mb/s (ביט) עם רשת קווית ואולי 2.5 עם אלחוטית.
הסטרימר הזה ממש חלש בקטע של סטרימינג מהרשת, מקווה שבגרסאות הבאות שלו יצא כרטיס רשת "אמיתי" ולא פקה פקה...